Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: havana`

Nick podejrzanego: elgacek

Rodzaj cheata: wh

Data/Mapa: 2014-12-30 | westwood3

Serwer (mod): bf2

IP/SteamID podejrzanego: ip: 213.92.226.92  | steamID: STEAM_0:0:102764524  

Dowody: DEMO + ROZPISKA

1:46 - patrzysz się w górę jakbyś zauważył gracza [ nie wiem jak ]

1:45 - tu szybko zabijasz innego gracza

1:43 - wracasz do gracza którego "sprytnie zobaczyłeś" i go zabijasz

1:38 - modelowo najeżdżałeś, wyszedłeś zza rogu i go zabiłeś

next runda

1:37 - przez ścianę zacząłeś strzelać, potem wyszedłeś i go dobiłeś

1:36 - po zabiciu innego gracza, celownik Ci zjechał szybko na drugiego i zabijasz gościa z tzw. "head shota"

takie małe p.s - zanim rozpatrzycie demko, napiszę tylko, że będę mu robić ss'y, będę robić demka itp itp, do skutku, aż przejrzycie, że 15-stolatek z takim "refleksem" to kpina.... dodam tylko, że były jeszcze lepsze akcje w wykonaniu elgacka, tylko po prostu nie miałam czasu aby to nagrać bądź w jakiś sposób udowodnić. Być może to jest info od kolegi etc, ale to powinno w jakiś sposób zostać ukarane! :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Pozwolę to sobie rozpisać za kasie:

17:22 wiesz w którym miejscu typ wyjdzie

17:30 po modelu

Tylko te dwie akcje mnie zaciekawiły pozostawię ocenę innym. Jak dla mnie +/- ale ciężko jest to określić na podstawie 2 akcji.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Być może to moja wina, bo krótkie demko, ale połowa z was nie wie jak jest na serwerze. Z okazji nowego roku nie życzę Ci ub za to chamstwo, i cwaniactwo... irytujecie mnie. To tyle z mojej strony, więcej żadnych ss'ów, demek nic Ci nie zrobię. Powodzenie i pozdrawiam. 

Takie małe P.s, do gacka żeby nie nabijać postów "laske" to może mieć stary dziadek, który nie jest w stanie samodzielnie chodzić. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ciebie kolego tez zapraszam

kolegami nie jesteście z tego co wiem, a w internecie to nawet mój młodszy brat może sobie dużo pozwalać ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeżeli nie możecie stwierdzić, że jest odpalony po 1-2 podejrzanej akcji to dajcie mu ub i tyle, ale będę wam spamił demkami, chyba, że nasz drogi oskarżony się ogarnie i przestanie czitować. Swoją drogą musisz mieć w tym duże doświadczenie, bo tak ostrożnie grasz, że niemal nie widać, że jesteś odpalony. Ale nie wierzę w to, że masz taki refleks i to skill... Czasami tak się spalasz gościu, że aż mi się chce pobierać demko z mapy i wyciąć tą akcję i zgłosić. Niestety nie zawsze mam na to czas. Lecz zapamiętaj sobie, że nie spocznę do póki nie dostaniesz bana albo przestaniesz czitować. Tyle ode mnie

• Lubię to! 5
Opublikowano

Jeżeli nie możecie stwierdzić, że jest odpalony po 1-2 podejrzanej akcji to dajcie mu ub i tyle, ale będę wam spamił demkami, chyba, że nasz drogi oskarżony się ogarnie i przestanie czitować. Swoją drogą musisz mieć w tym duże doświadczenie, bo tak ostrożnie grasz, że niemal nie widać, że jesteś odpalony. Ale nie wierzę w to, że masz taki refleks i to skill... Czasami tak się spalasz gościu, że aż mi się chce pobierać demko z mapy i wyciąć tą akcję i zgłosić. Niestety nie zawsze mam na to czas. Lecz zapamiętaj sobie, że nie spocznę do póki nie dostaniesz bana albo przestaniesz czitować. Tyle ode mnie

Jestem z tobą

Opublikowano

Moze i nie gram od paru dni na serwie bo nic nie robicie ale patrze na to ogladam i czytam to sie smieje.. Dla mnie nie ma nic zlego w tym demku. Mimo ze sam juz pisalem ze elgacek jest odpalony ;)

Opublikowano

Gracz dostaje UB ponieważ widzę nie ma chętnych do oceny demka jeśli ktoś z UBT będzie miał jakieś przeciwwskazania niech otworzy po prostu.

Opublikowano

Witam, otwieram ten temat ponieważ chciałbym przeprowadzić dyskusję na temat tego gracza i dema.

Na demie ewidentnie wydaje mi się spalony ponadto podczas dzisiejszej obserwacji wydaje mi się że gra nie czysto, zrobiłem ss'y ale nic nie wykazało, acz kolwiek zaciekawił mnie jeden ss i dlatego postanowiłem mu się bardziej przyjrzeć.

Dostał ub no i sprawdzam ss'y i wam podsyłam zaznaczone miejsca, na jednym jakieś siwe a na drugim nic nie ma, why ?

SS ktory mnie nie zaniepokoił to w oknie.

41466700350907264933.jpg

Desktop.rar

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja rowniez prosze o POPRAWNE z cofaniem demka na ktorym no poprostu widac , a dzwieku tego gracza nie slychac , wiec ? tu zostaje jedna odpowiedz i wszyscy wiemy jaka 

Opublikowano

Moze nie jestem z ubteamu ale z checia obejrzalem ten temat juz pare dni temu.Mialem juz sie wypowiedziec wczesniej co do tego gracza ale jakos nie przywiazywalem uwagi do tego ze na czyms mogl grac.Po tych dostarczonych dowodach i obejrzanym demku stwierdzam ze gracz gra nie czysto i ma zapewne anty ss znany nam jest ten program bo nie raz ludzie wywijali nam rozne numery z tym oprogramowaniem :)

Jestem za tym zeby go zbanowac za wh (czity) :) Z gory przepraszam ze sie wypowiedzialem w tym temacie.

• Legenda
Opublikowano

Dziwne. Mnie jeszcze bardziej interesuję czemu na kwiatku jest niebieski kolor? Nigdy się z tym nie spotkałem, nie wydaję mi się, żeby to był bug. el gacek na 98% według mnie coś ma. Te siwe coś co widać na ss'ach od Play'a też jest dziwne. 

Opublikowano

Dziwne. Mnie jeszcze bardziej interesuję czemu na kwiatku jest niebieski kolor? Nigdy się z tym nie spotkałem, nie wydaję mi się, żeby to był bug. el gacek na 98% według mnie coś ma. Te siwe coś co widać na ss'ach od Play'a też jest dziwne. 

To jest chyba czyjś spray na kwiatku... To siwe to jest wydaje mi się gracz wychodzący z okna poniewaz na nastepny ssie tez to jest tylko na stole ... albo ja źle widze...

Opublikowano

Nie jestem na bieżąco przez moją nieobecność, lecz jeśli te ss co podrzucił Play to jest jeden ss z elgacka to widać na pierwszy rzut oka że jest edytowane. (Nie ma innego wytłumaczenia) Więc nie rozumiem dlaczego on dostał ub za te ss ;x

Do tego przyglądałem mu się zawsze lecz gdy tylko wchodziłem na spekta to on nie potrafił strzelać - ciekawe, ponieważ gdy żyje to bije jak skurwysyn. Nie jestem chyba jedynym graczem/adminem z serwera Bf2 który wie, że on lata odpalony ;) Czasami strzeli zanim ktoś wyjdzie, a gdy wejdę na spekta to strzela jak ciota(bez obrazy). Ten temat: http://katujemy.eu/index.php?/topic/2501-cheater-bf2/ , 2 akcje spalone + 

17:22 wiesz w którym miejscu typ wyjdzie

17:30 po modelu

Jak dla mnie B+, musze przyznać że naprawdę dobrze się kryjesz.

@Pingwin, to nie gracz ani część z rozbijającego się okna. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Czyli w końcu ktoś zobaczył jaki to czysty jest gacek :)........ szkoda, że trwało to tyle czasu. Dla mnie odpalony 100% i przy tym zostaje.

Opublikowano

Czyli w końcu ktoś zobaczył jaki to czysty jest gacek :)........ szkoda, że trwało to tyle czasu. Dla mnie odpalony 100% i przy tym zostaje.

Nic dodać nic ująć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.