Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle się dobrze bronisz. Mówcie sobie co chcecie, admini bf2 doskonale wiedzą, czy elgacek jest odpalony czy nie, no a jeśli chcecie mieć czitera na swojej sieci to już wasz wybór

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ta gra ma tyle lat, że takie błędy to codzienność. Ssy są czyste i musicie się z tym pogodzić. 

Co do dema to pozostawiam Wam do oceny. 

Od kiedy modele są przecięte w pół?

• Zasłużony
Opublikowano

Może i na demku się spalił ale ten ss jest czysty, gościu po prostu wyskakuje z okna i nie jest za ścianą. Zobacz w którą stronę jest skierowany. 

Opublikowano

Benuss a może ty go tak bronisz bo to twój kolega i go kryjesz.

Też mi się tak wydaje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Benuss a może ty go tak bronisz bo to twój kolega i go kryjesz.

Też mi się tak wydaje.

On go nie kryje chłopaki bez takich oskarżeń xd

SSy są czyste po prostu Play na tym ssie nie widać gościa przez ściane tylko on normalnie z okna wychodzi...

• Lubię to! 1
Opublikowano

On go nie kryje chłopaki bez takich oskarżeń xd

SSy są czyste po prostu Play na tym ssie nie widać gościa przez ściane tylko on normalnie z okna wychodzi...

A o demku co powiesz ? bo widać jak na wh jedzie ale temat został zamknięty i nic z tym nikt nie zrobił a jak go obserwowałem ostatnio to też podejrzanie grał, ale zrobiłem ss;y nic nie było. Tylko wczoraj chyba tez mial gorszy dzień bo jak grałem coś za dobrze mu nie szło...

Opublikowano

No ja już oceniłem demko a zamknąłem temat ponieważ nie miał kto go ocenić...

• Zasłużony
Opublikowano

Taaaaak zapewne to mój kurwa funfel bo już inaczej się wyrazić nie da. Zaczyna mnie to strasznie irytować bo macie tak ogromne pojęcia o tej grze (mówię tutaj o rozpoznawaniu infa z tsa, wh, esp, przerobionych ssów). Oczywiście znacie się na pluginach i na innych pierdołach, których można pozazdrościć. 

El gacek wszystkie ssy jakie zostały mu zrobione wstawił bez modyfikacji. Nikt nie wyklucza, że siedzi gdzieś z kolegami na ts`ie a oni mu podpowiadają. 

Ps. El gacek chciałem Ci podziękować na moje konto wpłynęło 212342384671236823864189341 złoty więc zamierzam Cię kryć ahahahahaha. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Benuss , ja Cie szanuje ale przeczytaj moja odpowiedz. Zobacz ile osob jest za tym ze ma te wh a ile przeciw. Jak to mowiaja we wszystkim musi byc ziarenko prawdy a Ty jak sadzisz ?

Opublikowano

To jest jakaś kpina. Cieszę się, że w końcu ktoś "z góry" się tym zajął. Ss'y zawsze będzie miał czyste, a co do demka, to może wypadało poczekać aż wypowie się ktoś z wyższą rangą, a nie zamykać temat? Tym bardziej, że gacuś nie pierwszy raz miał rozpisane demko. Każdy, kto gra na Bf'ie więcej niż tydzień, wie, że tak grać na czysto się nie da. Sorry. Druga sprawa, że elgacek jest jednym z najbardziej irytujących graczy na Bf'ie, ale to ma się nijak do tematu tego posta. Jedna akcja podejrzana mówicie? No to chyba ban? Jakby miał na jednym ss'ie kwadraciki, a na innych nie, też dostałby UB?

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.