Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera:Semiś
  2. Imię:Szymon
  3. Wiek:16
  4. Steam ID:STEAM_1:0:244964729
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/Semiś/147.135.199.68:27015/ Mam też drugi nick na którym jest przegrane 6h.
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:Byłem adminem na kilku serwerach myślę,że jestem doświadczony.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):7
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Wydaje mi się,że jestem ogarnięty.Udzielam się często na voice chacie pomagając innym albo upominając.Bez problemu rozpoznam cheatera.Byłem adminem na wielu serwerach więc posiadam doświadczenie. Jestem Szymon mam 16 lat,chodzę do technikum informatycznego.Gdy nie mam co robić gram w cs`a.Można powiedzieć,że pół profesjonalnie. Stąd mój nick.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3 h dziennie.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]Tak
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:Akceptuję wszelkie regulaminy.
  12. Linki do poprzednich podań:Brak
  13. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/semiskocurugghhh
Opublikowano

jestem na tak

Miła , ogarnięta osoba . Gra dosyć często na serwerze , posiada sprawny mikrofon . Według mnie jest to dobry kandydat na administratora. 

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

emmm 

byłem kilka razy na Serwerze i powiem że widziałem cię za każdym razem kiedy tam byłem 

+ Aktywność

+ Wiek

+ Ogarnięty 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Na NIE

+/- Wiek

- No sorry ale argument "Jestem Szymon mam 16 lat,chodzę do technikum informatycznego" Brak argumentu.... Czytanie ze zrozumieniem.

- Nie znam cię za dobrze, a ostatnio zacząłem więcej przesiadywać

- Zerowa aktywność na forum, po co składasz podanie skoro nie masz nawet takiego podstawowego wymagania ukończonego ?

Może i nie posiadamy zbyt dużej ilości adminów, natomiast ich aktywność jest dzienna, więc nie przychylał bym się tutaj po tekst typu "Brakuje adminów" czy coś w tym stylu

• Lubię to! 1
Opublikowano
Cytat
  1. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Wydaje mi się,że jestem ogarnięty.Udzielam się często na voice chacie pomagając innym albo upominając.Jestem Szymon mam 16 lat,chodzę do technikum informatycznego.Gdy nie mam co robić gram w cs`a.Można powiedzieć,że pół profesjonalnie. Stąd mój nick.

No dobrze, ale gdzie są te argumenty? 

Wiek oceńmy na zero.

Fakt, faktem - grasz na serwerze i to całkiem aktywnie, przynajmniej kiedy ja siedziałem, też często byłeś. Więc kojarzę Cię.

Jak na moje, to te argumenty naprawdę do poprawienia i nieco aktywność na forum i wtedy można rozmyślać, bo na razie bardziej w stronę neutrala się skłaniam.

Co do wypowiedzi Karcoka, no ma rację.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na NIE! 

+/- wiek

- Zerowa aktywność na forum 

- Nie znam cie kilka razy byłeś na serwerze 

- brak argumentów 

• Head Admin
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.