Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, przychodzę z propozycją dodania "Własna twórczość" do działu redakcja. Można by również wprowadzić "Recenzje". Myślę że rozwinęło by to bardziej dział redakcji. Dajcie znać co myślicie. :malpka:

Pozdrowionka @ needyy;

• Lubię to! 3
Opublikowano

W sumie pomysł nie najgorszy ale nie w dziale redakcji. Działem redakcji zajmują się osoby do tego wyznaczone. Proponuję dodać "Własną twórczość" do działu pozostałe. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeżeli chodzi o własną twórczość to jestem na tak. Ciekawi mnie czy ktoś się czymś takim pasjonuje i coś tworzy :) faktycznie w dziale redakcji nie pasuje dlatego też proponuje zmienić "Film" na "Film i literatura" i wtedy zrobić tam konkretny dział do własnej twórczości ;) 

Natomiast jeżeli chodzi o różnego rodzaju recenzje to można byłoby je wtedy podpiąć pod te które są w dziale Filmy :)

Opublikowano
Dnia 16.10.2018 o 21:15, dwbuh napisał:

Niby na czym miałoby to polegać?

Własna twórczość- wrzucasz swoje prace z dziedziny pisarstwa, jakiekolwiek.

Recenzje- sama nazwa mówi.  Moznatam zrobić podział na książki, gry, inne oraz filmy.

Chętnie wrzucę swoje stsre prace i pokażę na czym to polega, ponieważ pisanie to akurat moje hobby.

@ Petrektt

Wystarczy tworzyć odpowiednie regulaminy i zwykły user też może pisać w redakcji.

@ martini nie zrozum mnie źle, z tym pisaniem przez userow miałem na myśli tylko ową własną twórczość.  Reszta jezt zaklepana dla redaktora.

@ Dudnes to, że recenzje filmów stoją puste świadczy jedynie na niekorzyść osób, których zadaniem jest pisanie artykułów.  Byłem na 3 sieciach gdzie takie rozwiązanie sprawdzało się  wyśmienicie. 

Zrobicie jednak co uważacie za słuszne.

• Legenda
Opublikowano
2 godziny temu, drenn napisał:

Własna twórczość- wrzucasz swoje prace z dziedziny pisarstwa, jakiekolwiek.

Recenzje- sama nazwa mówi.  Moznatam zrobić podział na książki, gry, inne oraz filmy.

Chętnie wrzucę swoje stsre prace i pokażę na czym to polega, ponieważ pisanie to akurat moje hobby.

@ Petrektt

Wystarczy tworzyć odpowiednie regulaminy i zwykły user też może pisać w redakcji.

Jeżeli miałoby być to wprowadzone, to na pewno nie w dziale redakcji. 

Co do samej propozycji, można by spróbować jakby to wyglądało. 

@ drenn ale czemu akurat w dziale redakcji, lepiej dać jak @ ola7258 pisała dział Literatura i tam by było odpowiednio. 

• Zasłużony
Opublikowano

Jasne że na tak, bardzo to ożywi forum, nie dział, który jako tako prosporuje dzięki Pytaniom. 

Chętnych nie mało jest na przeczytanie miłego dla oka tekstu. :default_blush:

Opublikowano

Tak jak napisałem @ martini - lepiej zrobić do tego nowy dział i do niego inne poddziały - dział redakcji lepiej zostawić jak jest.

Wiem co i jak, można dodać choć nie do końca jestem przekonany :)

• Właściciel
Opublikowano

W redakcji własna twórczość? halo.. to nie pasuje. Jak wspomniał @ TERRORMACHINE528 można ewentualnie zrobić dział "Własna twórczość" w ostatniej kategorii forumowej. Jeżeli chodzi o recenzje z góry odrzucam. Aktualnie mamy jedną recenzje przypisaną do filmów i sprawdźcie sami jaki jest tam ruch - https://katujemy.eu/forum/62-recenzje/

Jakieś sugestie do "Własna twórczość", jakieś poddziały czy sam dział wystarczy, póki ciepły temat proponujcie. 

• Właściciel
Opublikowano

Dodaje dział "Własna twórczość" do pozostałe.

@needyy; następnym razem nazwa tematu ma wskazywać propozycje nie Ciebie

#upomnienie

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 miesiące temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.