Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam, oczywiście możesz śnić o Lamborghini, ale chciałbym mieć mniej realne pragnienie porozmawiania. Teraz marzę o zakupie SUZUKI SX4. O jakim samochodzie mówisz?

logo.png

Opublikowano

Może, to nie jest samochód, ale chyba też się zalicza. :)

Moim marzeniem jest yamaha r1 z budą powyżej 2006r. 

584836044_1_261x203_yamaha-r1-yzf-rn19-wadowice.jpg

Opublikowano

Mam kilka swoich typów.
Audi rs4 b5 z cudownym 2.7 biturbo 
Nissan Silvia S15
Nissan Skyline R34
Toyota supra 2JZ-GTE <3 

Opublikowano

Za dwa lata planuję wymienić swoje audi a3 8p na audi A6 C7 z 2014r.

A w przyszłym roku będzie wymiana moto. Konkretnego modelu nie mam wybranego aczkolwiek będę celować w BMW, Suzuki bądź Kawasaki od 650 do 1000. 

Opublikowano

@ dełoś krowa jak krowa ale jaka wygodna! xd kiedyś miałam już A6 to mimo tego iż dużo paliła to dla tej wygody można było nią jeździć xd ale spoko spoko, może do tego czasu zmieni mi się gust xd audi pewnie i tak zostanie ale może jednak skusi mnie inny model :D

Opublikowano

@ ola7258 wiem, że wygodna, miałem do niedawna a6 b5 2.7 twin turbo w najbogatszej wersji, polecam! z tym, że parkowanie gdziekolwiek graniczy z cudem XD jedyna dobra opcja(dla portfela) to zagazowanie, ale to kolejne (niemałe) koszta :( 

Opublikowano

No to i ja pokaże swoje małe marzenie, a jest ono łatwe. Wystarczy, że chcę się komuś pracować dla takiego czegoś :)

Audi s3 sportback z 2017/2018 roku :) Auto w automatycznej skrzyni biegów, ale ma łopatki przy kierownicy jak by ktoś chciał się pobawić tym autkiem :)

Auto można dostać już od 50 - 60 tysięcy euro więc myślę, że nie dużo :) #Niemcy mają wszystkie AMG w kredycie XD

A161876_full.thumb.jpg.678c962f098aad9126d11ee5dca8692d.jpg

audi-a3-refresh67.thumb.jpg.cb34b15c096b12a7fc2d548c2d68d1c1.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ dełoś mi się gazu nie opłaca brać bo szybko mi się nudzą samochody xd już teraz przecież kupiłam A4 bo chciałam A3 sprzedać :D ale jakoś w dalszym ciągu stoją dwa na wybiegu bo nie wiem czy sprzedać obydwa i kupić coś zupełnie nowszego czy sprzedać A3 i pobujać się chwile 4 xd 

• Haha 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.