Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nick: mayor
Imię: Gabriel
Staż na serwerze: Niewiele (nie jestem w stanie określić ale wymogi spełniam)
Doświadczenie: Posiadam.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie w tej serwerowni
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Spędzam na serwerze czas o nietypowych godzinach, myślę że tak około 4/5h w ciągu dnia.
Dlaczego Ty?: Potrafię zachować kulturę osobistą, trudne decyzje podejmuje tylko i wyłącznie po przemyśleniu. Łatwo łapię kontakt z ludźmi oraz bardzo często wyciągam pomocną dłoń w trudnych sytuacjach.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/riugiii/ ewentualnie jeżeli jest potrzeba mogę podać numer tel ;)
SID: STEAM_0:1:89236586
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Konto złożone pod podanie, myślę że jeżeli chodzi o to, to jak najbardziej mogę to nadrobić. Całą resztę wymagań spełniam. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

• Zasłużony
Opublikowano
5 minut temu, BoykaV8T napisał:

- W ogóle cię nie kojarzę 

Daj się poznać innym adminom 

Przepraszam, ale czy to jest wymagane?

Opublikowano
6 godzin temu, mayor napisał:

Nie komentuj swojego podania. Ja natomiast pozwolę się sobie wypowiedzieć w podaniu, bo "okazyjnie" krótko gram na Arenie.

Ogólnie podanie jest podsumowane już w punkcie piątym, a definitywnie podsumowane w siódmym. Co ciekawe, jak chciałbyś "adminować" serwerownię? byłeś już administratorem serwerowni, a może takową sam posiadałeś?

Przechodząc do oceny podania i mojego zdania, no GT na minus. (https://www.gametracker.com/player/MAYOR/137.74.0.162:27030/) jeszcze mógłbym przyczepić się do słowa "nie wiele" bo nie znam takiego tak pisanego, no lat dziewiętnaście masz, a piszesz jak taki czternastolatek. Więc bym się zastanowił nad faktycznym wiekiem. "Konto pod podanie" jak wspomniano wyżej.

Cytat

Nie, dostaniesz admina bez podania, nawet Ci vipa dorzucą. Chyba logicznym jest, że pewna część serwera/forum musi Cię znać, bo będziesz operować pewnymi uprawnieniami na serwerze, do których jak się okazuje nie każdy ma dostęp, więc namiastka zaufania jest potrzebna, nie uważasz?

Podsumowując, jestem na nie.

• Bywalec
Opublikowano

Na NIE 

- GT

- Doswiadczenie 

- Sporadyczna aktywność na serwerze 

- Zerowa aktywność na forum 

+ SM 

+ Wiek

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.