Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycję wprowadzenia limitu awp na serwerze only mirage.

Zdażają się sytuacje w których jest 10 ct i jakiejś 8 osób z nich kampi z awpami na apartach na schodach na conectorze, w oknie, na shortcie itp.

Opublikowano

Jak dla mnie to jest bez sensu, jak ktoś chce sobię postrzelać z awki to niech strzela i się cieszy z tego. Początkowi gracze chcieli by się nauczyć grać z  tej broni a będzie zablokowana bo inni gracze już ją mają.

Opublikowano

Po to ktoś gra dajmy na to pięć rund eco, żeby tę awp'ę kupić.  Jestem na nie.

@ Weak. w takim wypadku, to vipom staję się obojętne, ale podtrzymuję zdanie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak najbardziej popieram Weaka, to mogło by wypalić. Ludzie może zaczną kupywać wiecej vipów, i tak sądzą ze ten vip jest kozak.

Opublikowano

Róbcie jak uważacie ja dałem tylko swoją propozycję którą popieram :)

• Legenda
Opublikowano

Kontynuacja cyklu "Płacze bo padłem z AWP" ? :D

Nie przesadzajmy już, ludzie jakiś czas temu zaczeli nałogowo grać na tym mirage XM1014 i co ? też go zaraz zablokujemy, albo damy limit na team ?

Jeszcze parę miesięcy i będziemy grać z samymi USP/GLOCK

Kompletne NIE, jestem anty na takie pomysły

@ Lichno trafiłeś w o tyle nieciekawy punkt że jest masę ludzi co gra tylko i wyłącznie AWP.

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Karcok napisał:

Kontynuacja cyklu "Płacze bo padłem z AWP" ? :D

Nie przesadzajmy już, ludzie jakiś czas temu zaczeli nałogowo grać na tym mirage XM1014 i co ? też go zaraz zablokujemy, albo damy limit na team ?

Jeszcze parę miesięcy i będziemy grać z samymi USP/GLOCK

Kompletne NIE, jestem anty na takie pomysły

@ Lichno trafiłeś w o tyle nieciekawy punkt że jest masę ludzi co gra tylko i wyłącznie AWP.

Ale nikt tu nie mówi o calkowitym zablokowaniu awp tylko o wniesie limitu na team do 3 awpek @ Karcok albo chociaz 5 awpek. Uwazasz że walka jest wyrownana gdy nie możesz wychylić na conecta albo shorta bo stoi tam 2 gosci z awpami? 

Opublikowano
5 godzin temu, Lichno napisał:

Ale nikt tu nie mówi o calkowitym zablokowaniu awp tylko o wniesie limitu na team do 3 awpek @ Karcok albo chociaz 5 awpek. Uwazasz że walka jest wyrownana gdy nie możesz wychylić na conecta albo shorta bo stoi tam 2 gosci z awpami? 

Uważasz, że grając mm'a i kiedy dwie osoby obstawiają na bs'ie A schody i rampę, to Valve powinno zablokować awp'y lub wprowadzić limit "kto pierwszy kupi ten gra z awp'y"?

Idąc tym tokiem myślenia, to ktoś może powiedzieć, że tt ma łatwiej, bo AK to lepsza broń, więc dodajmy też limit, bo M4 jest gorsze, albo ktoś nie potrafi grać.

Popieram @ Karcoka w 100%.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.