Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Bywalec
Opublikowano

Cześć.

Na imię mi Mateusz, mam ukończone 17 lat (dokładną datę moich urodzin można zobaczyć w moim profilu (chyba)).

Urodziłem się i mieszkam w Płocku, gdzie też się uczę.

Interesuje się sportem - ze szczególnym wskazaniem na piłkę nożną, oraz grafiką komputerową.

Na sieci pojawiłem się po raz pierwszy 6 grudnia 2014 roku, kiedy to zacząłem grać na legendarnym już (przynajmniej dla mnie) serwerze COD 301.

Mimo, że na serwerze zacząłem grać już wtedy to na forum zarejestrowałem się dopiero 15 marca 2015 roku, wraz z faktem odwołania od bana.

Od tego czasu regularnie udzielałem się w dziale zgłoszeń cheaterów, co pamiętają dobrze Tomek i Daniel, których męczyłem kilkoma zgłoszeniami dziennie. :D

Z czasem zakupiłem steama i zostałem adminem, później ubt i jakoś to się tak toczyło.

Z dniem dzisiejszym ogłaszam więc swój powrót, za którym TAK BARDZO czekaliście.

Jeszcze raz Was witam, jeśli ktoś chce się o mnie dowiedzieć czegoś więcej to zapraszam na:

GG: 53594646

Steam: Nindzoski.

• Właściciel
Opublikowano

Witamy ponownie :default_biggrin:

ps: coda 301 można zawsze zrobić, paczkę dalej mam tą samą z 2014 :default_happy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.