Jump to content
noiz

!@benuss - Poznaj mnie bliżej! #4

Recommended Posts

Cześć! Tym razem pod moją 'redaktorską lupę' wziąłem sobie benussa, który aktualnie pełni funkcję moderatora, ubteam oraz admina na kilku serwerach naszej sieci. Zapraszam do lektury  :)

Zielony kolor + pogrubienie = redaktor.

Podstawowy kolor + pogrubienie = !@benuss.

Cześć  :) Tradycyjnie: przedstaw się nam i napisz kilka słów o swojej osobie.

Cześć nazywam się Benek, mam prawie 19 lat. Pochodzę z Gdyni. Interesuje się katowaniem noobków w csi'e, wydawaniem pieniędzy i siłką.

Do jakiej szkoły uczęszczasz?

Do trzeciej klasy liceum Ogólnokształcącego o profilu Mat-Fiz w Gdyni.

Jak planujesz swoją przyszłość?

Mam zamiar iść coś w kierunku inżynierii ponieważ jest z tego zarobek w tym kraju.

Wcześniej wspomniałeś, że interesujesz się siłownią. Od ilu lat trenujesz? Jaką partie ciała najbardziej lubisz ćwiczyć?

Trenuję miesiąc po prawie rocznej przerwie. Wszystkie partie ciała są ważne ale po nogach naprawdę jest pompa.

Masz może swoją drugą połówkę?

Nie, jestem wiecznym 'dymaczem'  :D

Kiedy i jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em?

Zacząłem w wieku 7 lat i pamiętam, że mama mi kupowała steama w pudełku z płytą. Oczywiście miałem przerwy bo nie zawsze się chciało grać.

Zajmowałeś się kiedyś tym profesjonalnie? Chodzi mi o jakieś klanówki, lany itd.

Nie, byłem za młody. Ale grałem esl'e w domu.

Jak do nas trafiłeś?

Przyciągnął mnie tutaj były admin dd2 Eclipsex. Wchodziłem sobie tutaj na może godzinke dziennie, ale wciągnęło mnie to i tak jakoś wyszło że zostałem.

Na samym początku zrobiłeś trochę 'dymu' u nas, ale wyszło to w sumie na dobre. Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?

Jak tu przyszedłem to naprawdę był straszny syf na dd2, adminowie nic nie robili. Później zaproponowałem Astralowi, że mogę mu pomóc i złożyłem podanie które zostało odrzucone. Tego samego dnia rozmawiałem z Dudnesem i przyjął mnie na okres próbny. Po kilku dniach zauważyli że jest czysto i zostałem już na stałe. 

Pełnisz u nas już dosyć poważne funkcję, ponieważ moderatora za nic się nie dostaje. Adminujesz również na kilku naszych serwerach, jakie są Twoje plany na przyszłość sieci?

No jako admin trzymam porządek na trzech serwerach i zamierzam go tak utrzymywać. Na forum również dużo siedzę i pilnuję porządku, chociaż nie jest ono tak aktywne. Jedynie ścigam się z Tobą oraz Pingwinem aby dać ub.

Jaka jest Twoja opinia na temat pracy moderatorów, unbanteamów oraz adminów na naszych serwerach?

Więc zacznę od moderatorów. Blow'a nie znam lecz jakoś nie przepadam za nim, ponieważ strasznie mnie zirytowało gdy zamknął jedną z moich skarg jakiś czas temu. Martiniego również nie znam, może kiedyś będzie okazja żeby z nim się  trochę poznać. Widać, że coś tam się stara. Pingwin bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki, robi to co należy i moim zdaniem dobrze się sprawuje. BlondAss może mało odwołań rozpatruje ale pilnuje porządku na tym FFA, pisze się z nim przyjemnie także jak na jego wiek jest spoko. Teraz kolej na Ciebie.. Te hejty, kłótnie na początku można puścić w niepamięć. Na pewno irytuje mnie w Tobie to, że jesteś szybszy ode mnie w sprawdzaniu ss'ów. Admini DD2 średnio się sprawują. Poza Ojcem rydzikiem rzadko kogo widzę. Na cod 301 nie wchodzę więc nie oceniam. Na bf2 byłem 4 razy ale wydaje się że jest ogarnięty. Na FFA wydają się być ogarnięci admini, jeszcze 2 adminó i byłoby ok. Na 801lv jest czysto więc jest ok.

Grałeś w cs:go?

Nie i nie mam zamiaru. Ta grafika mnie przeraża tak samo np. w Source. Wole 1.6 po to po prostu oldschool i najbardziej lubię podstawowe mapy.

Teraz przejdziemy do takich bardziej luźnych pytań. Interesujesz się sportem? Jeśli tak to jakim?

Kiedyś pływałem, w sumie 6 lat = taka "pasja życiowa". Potem problemy zdrowotne i musiałem go porzucić. Piłka nożna i siatkówka mnie nie interesuje ale jak są jakieś mistrzostwa i grają Polacy to czasem obejrzę w telewizji.

Jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyki?

Oczywiście rap. Ulubionych raperów nie mam ale moim zdaniem dobrze nawija Buka, Kacper z GM, AK47 i czasem lubię sobie coś puścić z zagranicznych raperów. 

Lubisz gotować? 

Lubię gotować, ponieważ odkąd jestem na diecie to trzeba coś gotować chociaż nie jestem w tym najlepszy. 

Twój ulubiony gatunek filmowy?

Babskie filmy  :D To jest naprawdę coś co wciąga. Jakieś melodramaty, romanse itd.

Masz jakieś zwierzątko domowe?

Mam psa, jamnika. Wabi się Killer. Może jest mały ale potrafi oszczekać wszystkich.

Masz prawojazdy?

Jestem w trakcie robienia. W tygodniu rzadko kiedy jeżdżę ale w każde weekendy po te 3h mi się udaje.

Na tym zakończymy nasz wywiad, dziękuje za poświęcenie mi czasu. Chciałbyś coś jeszcze wszystkim przekazać?

Również dziękuję, napewno życzę wszystkim miłego katowania. Cześć  :)

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.