Cvvaniaczek Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Nick:Cvvaniaczek Imię:Olek Wiek:16 Staż na serwerze:około 22h Doświadczenie:Bardzo Dobre Znajomość AMX [0/8]:5/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?:Przydadzą się wam admini serwer praktycznie świeży i dużo cziterów sobie gra. Kontakt:STEAM, GG, Ts, Forum STEAM:Posiadam Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 15, 2014 Donor Share Posted December 15, 2014 Na tym serwerze kolejny administrator jest niezbędny. W dniu dzisiejszym prócz mnie, Maxa i Coffera nikt serwera nie pilnował. Jest to przesada, ludzie podania poskładali i na tym się skończyło! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Oczywiście że się przychylam. Bardzo aktywny gracz tylko żebyś nie zapomniał o bf2 :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Jestem na tak. Na bf'ie sobie radzisz. Steam jest, wiek jest, ale czasami na prawdę z tobą się ciężko dogadać :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Jestem na NIE Ponieważ masz admina na bf2 i sobie nie radzisz, nie pilnujesz tam porządku tylko benuss, skacze z serwera na serwer bo nikomu za przeproszeniem sie du** nie chce ruszyć. Ja mam taką samą opinię o tobię jak i Astral ze względu na to że nie potrafisz zbytnio odrużnić czitera od normalnego gracza, tylko caly czas na ts ten odpalony tamten odpalony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zbyt dużo negatywnych opini. Zajmnij się porządkiem na BF2 Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts