!@benuss Posted December 14, 2014 Donor Share Posted December 14, 2014 Imię : BenekWiek : Podchodzę pod 19Staż na forum : 28 listopada 2014Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Mam bardzo dużo wolnego czasu, który może się przydać do pomocy. Jestem dostępny na forum zarówno w porannych godzinach jak i wieczornych. Oscyluje to w granicach 4-7h. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9Dlaczego ty? : Wydaje mi się, że przede wszystkim patrzymy na kompetencję. Doskonale wywiązuje się z moich obowiązków, które pozyskałem do tej pory. Nie powinienem się zbytnio rozpisywać tak jak w reszcie moich podań gdyż sami widzicie jakie są efekty mojej pracy. Znajomość IPB [0/10] : 7-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 14, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 14, 2014 Jestem na Nie. Niedawno dostałeś rangę UB Team i już chcesz moderatora. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem na TAK Ogarnia chłopak, stara się, zna się na tym, wiek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Po rozmowie na ts'ie postanowiłem zedytować trochę swoją wypowiedź. benuss naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył, zapału do pracy ma i to dużo, aktywny jest i to bardzo i nawet mogę przymknąć oko na to, że jest z nami dopiero 2 tygodnie :) Jestem na wielkie tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Myślę, że można dać Ci tak. Posiadasz prawie 19 lat co jest wielkim plusem, no i zapewne masz doświadczenie skoro składasz podanie. W dotychczasowych rangach, które posiadasz sprawujesz się bardzo dobrze... a każdy zasługuje na szanse :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 15, 2014 Owner Share Posted December 15, 2014 Podanie przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts