Smoku Posted December 14, 2014 User Share Posted December 14, 2014 Imię : AdrianWiek : 16 lat.Staż na forum : 1d 1h 54m 56s.Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Myslę,że okolo 5-7 h Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7/10Dlaczego ty? : Chcę pomoc,serwerow przybywa wiec kazda pomoc sie przyda,wykorzystam swoje doswiadczenie.Pelnilem juz ta funkcje wiec mysle ze sobie spokojnie poradze.Znajomość AmxBans [0/10] : Hmm 9/10 Znajomość IPB [0/10] : 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem na tak, bo serwerów na prawdę przybywa a pomoc potrzebna :D znajomość amx i ipb na +, choć trochę podanko słabe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 14, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 14, 2014 Tak. Wydaję mi się, że ogarniesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScX Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem na Tak. Doświadczony Znajomośc Bansa oraz IPB Jak koleżanka* ciut wyżej napisała - serwerów przybywa :) @DOWN No racja, zasmuciłeś mnie :) Ale no ok, poprawione :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jak kolega ciut wyżej napisał - serwerów przybywa Zasmuce Cię, to jest koleżanka ;p Co do podania: moim zdaniem dajemy sobie dobrze radę a Twoja aktywność na forum nie jest zbyt zadowalająca (27h/20 to wychodzi lekko ponad godzina dziennie a aktywność jako UBTeam na forum musi być bardzo dobra) więc jestem na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 14, 2014 Donor Share Posted December 14, 2014 Serwerów przybywa mój drogi lecz tematy nie zalegają, są rozpatrywane na bieżąco. Nie ma również skarg na czas reakcji czy osoby, które w owym UBT się znajdują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 haha, no to ty jesteś ten cwany zmądrzały kozaczek w internecie.... Jestem na NIE, nie masz kultury nie wychowano cie być kulturalnym, nie chciałbyś żebym tu rozmowę umieścił jaki ty to jesteś dorosły jak ci nie chciałem dodać frakcji to było cytuje "to ssij jajca". Idź skończ szkołę, naucz się pisać wtedy złóż podanie, jestem jeszcze raz na wielkie NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 14, 2014 User Author Share Posted December 14, 2014 @Play o czym Ty mowisz ? Bo nie moge sobie przypomniec. Aaa juz wiem o co chodzi.Ta rozmowa na GG ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 @Play o czym Ty mowisz ? Bo nie moge sobie przypomniec. Adrian Witkowski na gg to ty, a mój numer gg: 44244759 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 14, 2014 User Author Share Posted December 14, 2014 Mhm,juz wiem o co chodzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 14, 2014 Owner Share Posted December 14, 2014 Niestety nic z tego nie wyjdzie. Panowie jeżeli rekrutacja jest otwarta to oznacza, że ub team jest potrzebny, może niekoniecznie na obecną chwilę lecz na przyszłą. Pamiętajcie, że lubimy rzucać niespodziankami czy nowy serwerami a kolejna osoba do team'u nie zaszkodzi. Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 14, 2014 Owner Share Posted December 14, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts