Jump to content
Ojciec

Losu nie oszukam...

Recommended Posts

Witajcie.

Otóż ostatnio moja aktywność ograniczyła się do shoutboxa, w którym nawet nie byłem aktywny. Spowodowane jest to kłopotami zdrowotnymi, które się pogłębiły. Oznacza to, że nie będę miał czasu/dostępu do forum i niestety muszę się z Wami pożegnać na pewien okres. Jest mi z tego powodu bardzo smutno, bo bardzo zależało mi na tej sieci, na jej funkcjonowaniu i rozwoju. Poświęciłem mnóstwo czasu dla forum. Pomagałem jak tylko mogłem, jednak zdrowie jest najważniejsze.

Nie mogę ryzykować, mam syna, żonę, rodzinę na utrzymaniu. Muszę się poddać zabiegom. Dziękuje wszystkim, którzy wspierają tą sieć, pomagają, poświęcają się, a przede wszystkim tym, którzy mają wielki szacunek w moich oczach. Nie będę wyróżniał pojedynczo, ale odwalacie kawał roboty chłopaki.

Osobny akapit dla administratorów. Głównie to Wy przekonaliście mnie swoim działaniem do pozostania, udzielania się na forum. Inwestujecie prywatne pieniądze w sieć, staracie się aby wszystko poprawnie funkcjonowało. Pokłony dla Was!

Dziękuje jeszcze raz. Jeszcze do Was wrócę.

• Owner

Byłeś z nami praktycznie od początku i wiele dla nas zrobiłeś, jestem Ci bardzo wdzięczny i w imieniu Administracji chciałbym Ci bardzo podziękować za pracę, którą wykonałeś dla naszej sieci. Jakiś czas temu pisaliśmy i wspominałeś, że stan twojego zdrowia może się pogorszyć, lecz nawet nie przeszła mi myśl, że może być taka sytuacja, że będziesz musiał odejść od nas. Życzę Ci jak najlepiej, abyś szybko wyzdrowiał. W związku z twoją nieobecnością otworzę rekrutacje na moderatorów, lecz gdy wrócisz do nas od razu otrzymasz Moderator'a

Zdrowiej i wracaj!  :(

Nie miałem z tobą wiele styczności ale wiedz, że twoje posty na forum budowały ciekawe rozmowy, i idealnie radziłeś sobie z funkcją moda. Powrotu do zdrowia, nie wiem jaka to choroba, ale masz wyzdrowieć do świąt aby dzielić się opłatkiem jak dawniej :)

• Like 1

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wszyscy życzymy powrotu do zdrowia. @Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.