Ojciec Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Witajcie. Otóż ostatnio moja aktywność ograniczyła się do shoutboxa, w którym nawet nie byłem aktywny. Spowodowane jest to kłopotami zdrowotnymi, które się pogłębiły. Oznacza to, że nie będę miał czasu/dostępu do forum i niestety muszę się z Wami pożegnać na pewien okres. Jest mi z tego powodu bardzo smutno, bo bardzo zależało mi na tej sieci, na jej funkcjonowaniu i rozwoju. Poświęciłem mnóstwo czasu dla forum. Pomagałem jak tylko mogłem, jednak zdrowie jest najważniejsze. Nie mogę ryzykować, mam syna, żonę, rodzinę na utrzymaniu. Muszę się poddać zabiegom. Dziękuje wszystkim, którzy wspierają tą sieć, pomagają, poświęcają się, a przede wszystkim tym, którzy mają wielki szacunek w moich oczach. Nie będę wyróżniał pojedynczo, ale odwalacie kawał roboty chłopaki. Osobny akapit dla administratorów. Głównie to Wy przekonaliście mnie swoim działaniem do pozostania, udzielania się na forum. Inwestujecie prywatne pieniądze w sieć, staracie się aby wszystko poprawnie funkcjonowało. Pokłony dla Was! Dziękuje jeszcze raz. Jeszcze do Was wrócę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 POWODZENIA i Trzymaj się Ojcze. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Chodź cię nie znam ale życzę ci jak najlepiej i żebyś jak najszybciej wracał do zdrowia! Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Wracaj do zdrowia jak najszybciej! Powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 3Maj się ! Szybkiego powrotu do zdrowia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Wracaj do zdrowia :) Najważniejsze jest zdrowie i rodzina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Chociaż dopiero tu wróciłem to i tak pamiętam Cie :) Szybkiego powrotu do zdrowia i wracaj szybko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScX Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Wracaj do zdrowia, powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Szybkiego powrotu do zdrowia Ojciec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 13, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 13, 2014 No szybkiego powrotu i wracaj do nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cessar Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Szybkiego powrotu do zdrowia i wracaj szybko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 13, 2014 User Share Posted December 13, 2014 Wracaj do zdrowia jak najszybciej! Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 No czesc i wracaj :) Szybko wracaj do zdrowia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 13, 2014 Owner Share Posted December 13, 2014 Byłeś z nami praktycznie od początku i wiele dla nas zrobiłeś, jestem Ci bardzo wdzięczny i w imieniu Administracji chciałbym Ci bardzo podziękować za pracę, którą wykonałeś dla naszej sieci. Jakiś czas temu pisaliśmy i wspominałeś, że stan twojego zdrowia może się pogorszyć, lecz nawet nie przeszła mi myśl, że może być taka sytuacja, że będziesz musiał odejść od nas. Życzę Ci jak najlepiej, abyś szybko wyzdrowiał. W związku z twoją nieobecnością otworzę rekrutacje na moderatorów, lecz gdy wrócisz do nas od razu otrzymasz Moderator'a Zdrowiej i wracaj! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixon Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Powodzenia ;) Zdrowiej tam i niepoddawaj się ! Byłeś jednym z najlepszych. Wracaj szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nie miałem z tobą wiele styczności ale wiedz, że twoje posty na forum budowały ciekawe rozmowy, i idealnie radziłeś sobie z funkcją moda. Powrotu do zdrowia, nie wiem jaka to choroba, ale masz wyzdrowieć do świąt aby dzielić się opłatkiem jak dawniej :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianeX Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nie znam Cię tak dobrze, ale powodzenia i wracaj do zdrowia jak najszybciej , bo jak wiadomo zdrowie jest najważniejsze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Wracaj do zdrowia jak i na forum ;) Wszystko będzie dobrze, powodzenia Ojcze. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 15, 2014 Donor Share Posted December 15, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wszyscy życzymy powrotu do zdrowia. @Close Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts