Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam dzisiaj przedstawiam wam wywiadzik z naszym grafikiem Cubą. Mam nadzieję, że się spodoba. Bardzo miło mi się z nim pisało i chyba jemu ze mną też. 

Oto jak wygląda ten człowiek:

sad_545f3d2a52863.jpg

Legenda:

Zielony - Pytanie zadane przez Redaktora + pogrubienie

Zwykłe pogrubienie - osoba odpowiadająca

Miłej Lektury!

martini: Witaj Cuba. Czy miałbyś może chwilę na mały wywiadzik?

Cuba: Cześć. Oczywiście, zawsze znajdę czas dla moich fanów.

martini: Dobrze. Na początek nam się przedstaw, aby każdy z użytkowników  forum mógł Cię bliżej poznać.

Cuba: Jestem Jakub, mam już za sobą 15 wiosen, które lecą tak szybko, że niedługo się zestarzeje. Mieszkam w okolicach Konina (woj. wielkopolskie).

martini: Czym się interesujesz?

Cuba: Interesuję się głównie sportem i grafiką.

martini: Masz jakieś osiągnięcia w dziedzinie sportu?

Cuba: W sporcie moje największe osiągnięcie to 3 miejsce w KARATE KYOKUSHIN w KUMITE

martini: Może teraz trochę bardziej prywatne pytanie. Znalazłeś już swoją drugą połówkę?

Cuba: Jestem zakochany w pewnej dziewczynie lecz ona kocha innego, więc nie znalazłem jeszcze swojej drugiej połówki, ale już niedługo może się pochwalę.

martini: Opowiesz nam trochę o tej dziewczynie? 

Cuba: Próbuję o niej zapomnieć, więc wolałbym nie

martini: Okey, oczywiście jak nie chcesz nie musisz odpowiadać. Lecimy dalej. Opisz nam trochę siebie: wzrost, waga, kolor oczu, włosów.

Cuba: Jak na mój wygląd ważę ok. 75 kg. Jestem wysokim, szczupłym młodzieńcem ok. 186 cm. Kolor oczu w ostatnim czasie zmienił mi się z piwnych na zielone sam nie wiem czemu (alko  :D ), a tak to jestem brunetem

martini: Na początku wspomniałeś, że interesujesz się grafiką i sportem. Długo już się zajmujesz grafiką?

Cuba:  Grafiką zająłem się po prostu z nudów od tak. Zajmuję się nią od ok. 2 lat, ale tak na poważnie zacząłem ją traktować od półtora roku.

martini: A sportem? Jaki sport lubisz najbardziej?

Cuba: Sportem interesuję się już od młodych lat. Aktualnie uwielbiam piłkę nożną, ale też swoją uwagę poświęcam KARATE KYOKUSHIN o którym wcześniej wspomniałem. Na razie mam roczną przerwę, ponieważ złamałem 2x obojczyk w ciągu 3 miesięcy. 

martini: Co do piłki nożnej, kibicujesz jakiemuś klubowi?

Cuba: Moim faworytem jest klub FC Barcelona, ale też dużą uwagę poświęcam Bayernowi. 

martini: Ja również kibicuję FCB. Przejdźmy dalej. Uczysz się/Pracujesz?

Cuba: No tutaj to by było za dużo powiedziane, że się uczę. Chodzę do szkoły jak inni, lecz w tym roku muszę się przyłożyć bo to trzecia klasa gimnazjum, która decyduje o reszcie życia. 

martini: Jak dobrze, że ja mam już to za sobą. Czyli w szkole nie idzie ci za dobrze?

Cuba: W szkolę tylko leżą u mnie podstawy takie jak Matematyka, j.polski czy j.angielski. Z resztą przedmiotów daję jakoś radę.

martini: Kujonem nie jesteś i dobrze. Starczy może już tych pytań o tobie. Przejdźmy do Katowni. Opowiedz nam swoją historię jak się tutaj znalazłeś i dlaczego zostałeś?

Cuba: Na Katowni znalazłem się przez głupi przypadek, ponieważ na pewnym forum webmasterskim znalazłem ogłoszenie, że poszukują grafików, więc zajrzałem A, że forum miało licencję IPB jak i Dudnes jest założycielem to zostałem na dłużej bo wiem, że to forum postoi trochę, a nie jak inne 1/2 miesiące i się rozpadnie. 

martini: Jak ci się podoba serwer DD2?

Cuba: Na serwerze dd2 nie miałem przyjemności gry, zawsze jest dużo ludzi, a do tej pory mało interesowałem się graniem w cs, ponieważ do grafiki ciągnęło mnie bardziej. 

martini: Dzisiaj dostałeś się na posadę Admina COD, czyli wychodzi na to, że zaczniesz grać na serwerze?

Cuba: Tak, bardzo lubię ten mod serwera, ponieważ to był pierwszy mod na którym zacząłem przygodę z Counter Strikem.

martini: To może teraz nam powiesz co sądzisz o naszej administracji? Dobrze sobie radzą?

Cuba: Według mnie administracja jest bardzo dobra. Może i pracują, ale jakąś część ze swoich zarobków przeznaczają na dobro sieci. Według mnie poradzą sobie z każdym problemem. 

martini: W przyszłości będziesz startował na wyższe stanowiska?

Cuba: Chciałbym osiągnąć coś więcej niż tylko pilnowanie serwera cod mod, więc będę startował i starał się by do tego doszło.

martini: Tego ci życzę. Ostatnie pytanie dotyczące sieci. Co sądzisz o naszych nowych bannerkach serwerów i o naszym logo?

Cuba: Jak na moje oko są bardzo dobrze wykonane, Keno naprawdę się postarała i się postara jeszcze więcej bo Dudnes z Astralem szykują jeszcze dla was 1 niespodziankę, ale tego to już wam nie zdradzę.  :)

martini: Niespodzianka? No to czekamy z niecierpliwością. Przejdźmy do pytań ogólnych. Co lubisz robić najbardziej?

Cuba: Najbardziej lubię spędzać czas w gronie znajomych jak i rodziny.

martini: Co lubisz jeść najbardziej?

Cuba: Tutaj to ci powiem, że dużo jem, jak jestem głodny to mogę cały bochenek chleba zjeść  :D. A tak ogólnie najbardziej uwielbiam pizze albo kebab'a.

martini: Jakie ciuchy najbardziej lubisz? Masz jakiś swój styl?

Cuba: Nie jestem jakimś luzakiem albo sztywniakiem, chodzę w tym co mi się podoba. Najczęściej chodzę w stylu SWAG. 

martini: Jaką muzykę lubisz najbardziej?

Cuba: Na co dzień słucham muzyki z jebnięciem co naprawdę fajnie brzmi, a nie jakieś smętne, które dołują.

martini: Jaki samochodem powoziłbyś się po mieście?

Cuba: Moim wymarzonym autem jest Ford Mustang GT 500 Schelby, które zobaczyłem po raz pierwszy w pewnym filmie, którego tytułu nie pamiętam, ale może kojarzysz Eleonora? 

martini: Taki film? 

Cuba: Nie. Film polegał na ukradnięciu jakieś liczby samochodów by główny bohater(Nicolas Cage) uratował swojego brata. Już sobie przypomniałem "60 Sekund" Polecam. 

martini: Nie kojarzę, ale na pewno obejrzę. Skoro zacząłeś o filmie to jaki rodzaj filmów lubisz najbardziej?

Cuba: Najbardziej lubię filmy w których się coś dzieje np: Szybcy i Wściekli, 60 sekund, Harry Potter, Hobbit itp.

martini: Szybcy i Wściekli? I już Cię kocham. Niedługo rocznica zmarłego w wypadku Paula Walker'a. Pamiętasz o tym?

Cuba: Tak, byłem załamany jak on umarł, ponieważ z całej ekipy aktorów jego lubiłem najbardziej i miałem do niego jak największy szacunek.

martini: To tak samo jak ja. Co sądzisz o premierze Wściekłych 7, która odbędzie się 10 kwietnia?

Cuba: Czekam z niecierpliwością, ale to nie jest już to samo co 1 i 2 część. 

martini: Dobrze, na tym zakończymy nasz wywiad. Chciałbyś może kogoś pozdrowić?

Cuba: Pozdrawiam Ciebie jak i wszystkich użytkowników Katujemy.eu 

martini: Dzięki za pozdrowienia jak i za wywiad. Również Cię pozdrawiam.

Cuba: Do zobaczenia na Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Opublikowano

Czytając ten wywiad zdawało mi się jakbyś pytania 'zrypał' z dwóch wywiadów na naszym forum ;x  Ale tak poza tym wywiadzik nawet spoko.

• Legenda
Opublikowano

Czytając ten wywiad zdawało mi się jakbyś pytania 'zrypał' z dwóch wywiadów na naszym forum ;x  Ale tak poza tym wywiadzik nawet spoko.

Mam swoją listę pytań, więc mogą się powtarzać też w innych wywiadach, a czasami wyjdzie coś w trakcie. 

• Właściciel
Opublikowano

Dudnes z Astralem szykują jeszcze dla was 1 niespodziankę, ale tego to już wam nie zdradzę.   --- Potwierdzam  :P

Wywiad na luzie, dobrze się czytało, ogólnie dobra robota. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.