termiator Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Nick oskarżyciela: termiator Nick oskarżonego: Mr3.Points (jakos tak) *IP lub SID oskarżonego: nie znam Przebieg sytuacji: Dostalem bana za to, ze powiedzialem kilka razy aby wylaczyl cheaty. Dowody: No obecnie nie mam, jak ban sie skonczy nagram :) Dodam tylko, ze ledwo wychodzi za sciany i strzela kazdemu banie, dziwnie, prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Zastostuj się do wzoru: http://katujemy.eu/index.php?/topic/149-wz%C3%B3r-skargi/ Jeśli sądzisz że gra on na wspomagaczach zgłoś go w tym dziale: http://katujemy.eu/index.php?/forum/25-zg%C5%82o%C5%9B-czitera/ nakręć demko i je rozpisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rander Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Soory ale mr3 miał już robionych dużo ss na żadnym nic nie było.Gra bardzo dobrze a ty spinasz się bo jesteś słabszy.Bany daje bo to admin i to serwer decydował czy dadzą mu jego czy nie.Dla mnie to powinno być już zamknięte. A ty terminator na przyszłość nie rób z siebie błazna taką skargą .Poza tym to ewidentna prowokacja możesz to napisać raz a nie "kilka" razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
termiator Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 1. Nie wyzywaj mnie od blazna, za wyzwysika w internecie mozna tez poniesc konsekwencje. 2. Gra az tak dobrze, ze zawsze wychodzac zza sciany wali banie praktycznie kazdemu jak leci? Przeciez nawet swiatowej klasy gracze tak nie potrafia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Sprawa pierwsza - brak dowodu, więc skarga napisana tak o, żeby nabić post?Sprawa druga - pisanie, że mr3 miał dużo robionych ss'ów i były one czyste jest bezsensu, gdy zauważę podobne tego typu posty będę nagradzał warnem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts