Jump to content
Darmowy VIP na serwerach CS2 ×
noiz

mr3 - Poznaj mnie bliżej! #2

Recommended Posts

Cześć ;) Jest to mój drugi wywiad, tym razem z mr3 czyli naszym Unbanteam oraz adminem serwera dd2.

Wszyscy zdążyliśmy go poznać jako 'wymądrzałego' chłopaka który lubi sobie robić jaja z ludzi, ale jaki jest naprawdę?

Zielony kolor + pogrubienie - Redaktor

Podstawowy kolor + pogrubienie - mr3, którego niżej możecie zobaczyć na zdjęciu.

1232074-10505279-431702600305191-3728675

Cześć.

No siema, joł joł xD

Tradycyjnie przedstaw się nam, napisz skąd pochodzisz, czym się interesujesz itd.

No więc tak, jestem Maciej, mieszkam w Kaliszu. Mam lat 17. Zamierzam po 18-sce wyprowadzic sie z Polski do brachola. Interesuje sie rapem (ulubieni wykonawcy to Eripe i Penx). Interesuje się głównie sportem, koszykówka, od 9 lat, gram w klubie (reprezentuje moje miasto MKS KAlisz).

Do jakiej szkoły uczęszczasz i o jakim profilu?

Uczęszczam do IV Liceum ogólnokształcącego im. Ignacego Jana Padarewskiego w Kaliszu o profilu sportowym.

Jak najbardziej lubisz się ubierać?

W stylu $W4G JP 100TYSIĘCY, luźna bluza, spodnie z lekka opuszczone, bez przesady że po kolana.

Częściej bywasz wesoły czy smutny?

Życie jest krótkie więc trzeba sie cieszyc kazda chwila. Ale jesli chodzi o mnie to nie jestem typem czlowieka ktory sie zamartwia. Zawsze z uśmiechem i do przodu:)

Wcześniej wposmniałeś, że trenujesz i interesujesz się 'koszem'. Jaki jest Twój ulubiony klub?

Kibicuję klubowi Oklahoma City Thunder. Moim ulubionym zawodnikiem jest Kevin Durant z numerem 35.

Kibicuję im od 6 lat.

Koszykówka to jest tylko hobby, czy planujesz wiązać swoją przyszłość z tym sportem?

Planuje cos z tym zrobic by jak najdalej zajść.

Tak jak wspomniałem wcześniej jak na razie gram w MKS Kalisz - klub reprezentacji swojego miasta

Życzę Ci jak największych sukcesów w tym sporcie, a teraz powiedz mi czy masz już swoją drugą połówkę?

Mam od prawie 3 lat, na imię ma Ala i jest o o rok młodsza.

Szczęścia i wytrwałości <3 Na chwilę odejdziemy o tych bardziej praywatnych pytań. Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em?

Jakieś 8 lat temu kumpel z tego samego bloku, powiedział czy zagrałbym z nim w fajna gre, zgodzilem sie. poczym on przyszedl do mnie dal mi płyte z instalka NS cs'a nazwa inastalki z tego co pamietam to byla: cs16full_v7 wersja 32. I pierwsza mapa na serwerze to była fy_snow i moje staty byly na + Półtora roku grałem na ns, potem już steam, ale pół roku temu sprzedałem ten steam ponieważ miałem skończyć z grami, a jednak powróciłem..

Grasz w jakieś gry oprócz kantera?

Na daną chwile nie, ale grałem w coda szczególnie modern warfare 2, black ops 2 i ghost.

Jak trafiłeś na naszą sieć?

Szukałem serwera, stałego serwera, z forum na serwery.wiaderko. Szukałem w kategorii Inne, aż w końcu skopiowalem pare serwerow, no i z tych paru serwerow najbardziej spodobał mi sie serwer Katujemy DD2.

Niedawno zostałeś adminem DD2, jak sądzisz - radzisz sobie dobrze czy nie zabardzo?

Nie narzekam, radze sobie dobrze i z tego co widze to mam dobra opinie Adminowską :D

Jak sądzisz - masz szansę awansować na jakąś wyższą rangę na naszej sieci?

Nie wiem, od tego zalezy czy bede sie dobrze sprawował.

Czy kiedykolwiek grałeś 'profesjonalnie' (chodzi mi o jakieś turnieje, lany itd.) w cs'a?

Byłem raz na lanie, zastepowałem kumpla na lanie, nie byl to taki ważny lan. Było to w Napołomieniacach jesienią 2013.

Czasem bywałem też pooglądać lany.

Skoro jeździłeś oglądać lany to interesujesz się e-sportem? Jeśli tak to jakiej drużynie kibicujesz? Oczywiście chodzi mi o scenę cs'a.

Jeździlem ponieważ chciałem zobaczyc jak to jest, jaki jest tam klimat. Głównie to pojechałem by odwiedzić osoby, które poznałem w CS, nic więcej.

Co sądzisz o Counter-Strike Global Offensive? Nie myślałeś kiedyś aby się przerzucić na tą wersję cs'a?

Grałem w Cs:Go z tego co pamiętam miałem rangę Mistrzowski Protektor ale znudził i nie podoba mi się.

Teraz przejdźmy do tzw. 'szybkich pytań' na które staraj się odpowiadać góra trzema słowami.

Ulubiony gatunek filmowy?

Horror

Ulubiony film?

Naznaczony

Ulubiona piosenka/nutka?

1. Kuban - Chore jazdy prod. Chrome
2. ϮϮϮŦĦĪŠ ƚŠ ŊăѶYϮϮϮ -- ƜŌƦĒ
3. Kuban - Nie ma Jak

Ulubiony kolor?

Czarny i biały

Ulubiona potrawa?

Spaghetti, pizza

Twoja szczęśliwa liczba?

7

Dzięki za wywiad, na koniec możesz kogoś pozdrowić :)

Również Dziekuje za wywiad, pozdrawiam całą siec Katujemy.eu! 

• Like 5

Przy ostatnich pytaniach nie zmieniłeś koloru czcionki. Zmień to!

To jest celowe bo są to 'szybkie pytania' a nie takie normalne xD

Ziomus jak mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim ! Wywiad NICE

Ja mieszkam w Koźminie Wielkopolskim xD To mam blisko do cb ;D

• Owner

Wywiady coraz lepsze i to mi się podoba. Widzę, że wczuwacie się już totalnie w redaktorów :)

Poznaliśmy co nie co naszego żartoblisia mr3  :D

Wywiady coraz lepsze i to mi się podoba. Widzę, że wczuwacie się już totalnie w redaktorów :)

Poznaliśmy co nie co naszego żartoblisia mr3  :D

Jeśli chodzi o mnie to powoli się rozrkęcam, a z mr3 wywiad przeprowadzało mi się szczególnie dobrze ponieważ mam z nim dobre kontakty, często piszemy na serwerze czy SB i nie było tak 'sztywno' gdy przeprowadzania tego wywiadu ;p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.