noiz Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Cześć ;) Jest to mój drugi wywiad, tym razem z mr3 czyli naszym Unbanteam oraz adminem serwera dd2. Wszyscy zdążyliśmy go poznać jako 'wymądrzałego' chłopaka który lubi sobie robić jaja z ludzi, ale jaki jest naprawdę? Zielony kolor + pogrubienie - Redaktor Podstawowy kolor + pogrubienie - mr3, którego niżej możecie zobaczyć na zdjęciu. Cześć. No siema, joł joł xD Tradycyjnie przedstaw się nam, napisz skąd pochodzisz, czym się interesujesz itd. No więc tak, jestem Maciej, mieszkam w Kaliszu. Mam lat 17. Zamierzam po 18-sce wyprowadzic sie z Polski do brachola. Interesuje sie rapem (ulubieni wykonawcy to Eripe i Penx). Interesuje się głównie sportem, koszykówka, od 9 lat, gram w klubie (reprezentuje moje miasto MKS KAlisz). Do jakiej szkoły uczęszczasz i o jakim profilu? Uczęszczam do IV Liceum ogólnokształcącego im. Ignacego Jana Padarewskiego w Kaliszu o profilu sportowym. Jak najbardziej lubisz się ubierać? W stylu $W4G JP 100TYSIĘCY, luźna bluza, spodnie z lekka opuszczone, bez przesady że po kolana. Częściej bywasz wesoły czy smutny? Życie jest krótkie więc trzeba sie cieszyc kazda chwila. Ale jesli chodzi o mnie to nie jestem typem czlowieka ktory sie zamartwia. Zawsze z uśmiechem i do przodu:) Wcześniej wposmniałeś, że trenujesz i interesujesz się 'koszem'. Jaki jest Twój ulubiony klub? Kibicuję klubowi Oklahoma City Thunder. Moim ulubionym zawodnikiem jest Kevin Durant z numerem 35. Kibicuję im od 6 lat. Koszykówka to jest tylko hobby, czy planujesz wiązać swoją przyszłość z tym sportem? Planuje cos z tym zrobic by jak najdalej zajść. Tak jak wspomniałem wcześniej jak na razie gram w MKS Kalisz - klub reprezentacji swojego miasta Życzę Ci jak największych sukcesów w tym sporcie, a teraz powiedz mi czy masz już swoją drugą połówkę? Mam od prawie 3 lat, na imię ma Ala i jest o o rok młodsza. Szczęścia i wytrwałości <3 Na chwilę odejdziemy o tych bardziej praywatnych pytań. Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em? Jakieś 8 lat temu kumpel z tego samego bloku, powiedział czy zagrałbym z nim w fajna gre, zgodzilem sie. poczym on przyszedl do mnie dal mi płyte z instalka NS cs'a nazwa inastalki z tego co pamietam to byla: cs16full_v7 wersja 32. I pierwsza mapa na serwerze to była fy_snow i moje staty byly na + Półtora roku grałem na ns, potem już steam, ale pół roku temu sprzedałem ten steam ponieważ miałem skończyć z grami, a jednak powróciłem.. Grasz w jakieś gry oprócz kantera? Na daną chwile nie, ale grałem w coda szczególnie modern warfare 2, black ops 2 i ghost. Jak trafiłeś na naszą sieć? Szukałem serwera, stałego serwera, z forum na serwery.wiaderko. Szukałem w kategorii Inne, aż w końcu skopiowalem pare serwerow, no i z tych paru serwerow najbardziej spodobał mi sie serwer Katujemy DD2. Niedawno zostałeś adminem DD2, jak sądzisz - radzisz sobie dobrze czy nie zabardzo? Nie narzekam, radze sobie dobrze i z tego co widze to mam dobra opinie Adminowską :D Jak sądzisz - masz szansę awansować na jakąś wyższą rangę na naszej sieci? Nie wiem, od tego zalezy czy bede sie dobrze sprawował. Czy kiedykolwiek grałeś 'profesjonalnie' (chodzi mi o jakieś turnieje, lany itd.) w cs'a? Byłem raz na lanie, zastepowałem kumpla na lanie, nie byl to taki ważny lan. Było to w Napołomieniacach jesienią 2013. Czasem bywałem też pooglądać lany. Skoro jeździłeś oglądać lany to interesujesz się e-sportem? Jeśli tak to jakiej drużynie kibicujesz? Oczywiście chodzi mi o scenę cs'a. Jeździlem ponieważ chciałem zobaczyc jak to jest, jaki jest tam klimat. Głównie to pojechałem by odwiedzić osoby, które poznałem w CS, nic więcej. Co sądzisz o Counter-Strike Global Offensive? Nie myślałeś kiedyś aby się przerzucić na tą wersję cs'a? Grałem w Cs:Go z tego co pamiętam miałem rangę Mistrzowski Protektor ale znudził i nie podoba mi się. Teraz przejdźmy do tzw. 'szybkich pytań' na które staraj się odpowiadać góra trzema słowami. Ulubiony gatunek filmowy? Horror Ulubiony film? Naznaczony Ulubiona piosenka/nutka? 1. Kuban - Chore jazdy prod. Chrome2. ϮϮϮŦĦĪŠ ƚŠ ŊăѶYϮϮϮ -- ƜŌƦĒ3. Kuban - Nie ma Jak Ulubiony kolor? Czarny i biały Ulubiona potrawa? Spaghetti, pizza Twoja szczęśliwa liczba? 7 Dzięki za wywiad, na koniec możesz kogoś pozdrowić :) Również Dziekuje za wywiad, pozdrawiam całą siec Katujemy.eu! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evo_ Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 całkiem spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Przy ostatnich pytaniach nie zmieniłeś koloru czcionki. Zmień to! To jest celowe bo są to 'szybkie pytania' a nie takie normalne xD Ziomus jak mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim ! Wywiad NICE Ja mieszkam w Koźminie Wielkopolskim xD To mam blisko do cb ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rander Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Ekstra ziomki najlepszy wywiad mega wyluzowany i smieszny . PJONA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 8, 2014 Owner Share Posted November 8, 2014 Wywiady coraz lepsze i to mi się podoba. Widzę, że wczuwacie się już totalnie w redaktorów :) Poznaliśmy co nie co naszego żartoblisia mr3 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Wywiady coraz lepsze i to mi się podoba. Widzę, że wczuwacie się już totalnie w redaktorów :) Poznaliśmy co nie co naszego żartoblisia mr3 :D Jeśli chodzi o mnie to powoli się rozrkęcam, a z mr3 wywiad przeprowadzało mi się szczególnie dobrze ponieważ mam z nim dobre kontakty, często piszemy na serwerze czy SB i nie było tak 'sztywno' gdy przeprowadzania tego wywiadu ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 o mr3 co ty tą ręką robiłeś na tym 1 zdj :D A tak wgl co do wywiadu to naprawdę fajny wywiad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 9, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 9, 2014 Wywiady coraz to lepsze. Podoba mi się to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skemm Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Fajny wywiad, miło się go czyta. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts