Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Piszę z propozycją i prośbą o dodanie nowych map do puli.

Dziś po krókiej rozmowie z @  chadyou oraz @  noyes`  wpadły pomysł na mapy dodatkowe typu:

• inferno,
  • italy,
  • vertigo,
  • ancient,
  • aztec,
  • overpass,
  • westwood,
  • tuscan,
  • assalut

i znalazłem coś mniej popularnego, ale zbierającego dobre noty mapa na warsztacie steam:  "vandal"

Myślę, że pozowoli to zwiększyć różnorodność obecnego map-poolu

Edytowane przez TERSON.
dodałem nowe mapy
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Witam wszystkich. Pozwole się wypowiedzieć.. ponownie odnosząc się też do mojej propozycji

Miała być blokada map..tu pozwolę sobie zacytować z mojej propozycji "mirka można zostawić, ale bym dał blokadę na to co ile konkretna mapa może się powtórzyć. ".. właśnie... miała,lecz co do tej blokady map - chyba nie działa, bo co chwile jest mirage-mirage. Mapa się zmieni załóżmy na cobblestone i co robią ludzie ? "dawać rtv" "dawać mirka" "zagrajmy mikra" [gdzie mirek był wcześniej grany]

Według mnie.. (to jest moje zdanie) jeśli jest to serwer niestandardowy, tym bardziej losowe moce, które pomagają w skillu  to zagrajmy niektóre mapy niestandardowe, takich których nie ma na innych serwerach (czytaj. ONLY MIRAGE)

Co do samej propozycji zmian map-poolu jestem na duże TAK, a dlaczego ?
- urozmaici rozgrywkę 

- gracze będą grać nowe mapy, będą się ich uczyć a nie tylko mówić "zmieńmy to bo JA mapy nie znam"
- zwiększy różnorodność obecnych map

• Lubię to! 2
Opublikowano
12 minut temu, chadyou napisał(a):

Witam wszystkich. Pozwole się wypowiedzieć.. ponownie odnosząc się też do mojej propozycji

Miała być blokada map..tu pozwolę sobie zacytować z mojej propozycji "mirka można zostawić, ale bym dał blokadę na to co ile konkretna mapa może się powtórzyć. ".. właśnie... miała,lecz co do tej blokady map - chyba nie działa, bo co chwile jest mirage-mirage. Mapa się zmieni załóżmy na cobblestone i co robią ludzie ? "dawać rtv" "dawać mirka" "zagrajmy mikra" [gdzie mirek był wcześniej grany]

Według mnie.. (to jest moje zdanie) jeśli jest to serwer niestandardowy, tym bardziej losowe moce, które pomagają w skillu  to zagrajmy niektóre mapy niestandardowe, takich których nie ma na innych serwerach (czytaj. ONLY MIRAGE)

Co do samej propozycji zmian map-poolu jestem na duże TAK, a dlaczego ?
- urozmaici rozgrywkę 

- gracze będą grać nowe mapy, będą się ich uczyć a nie tylko mówić "zmieńmy to bo JA mapy nie znam"
- zwiększy różnorodność obecnych map

Tak, ta blokada też uważam, że była by super (obecnie ona chyba nie działa?)

Znalazłem na warsztacie steam kilka ciekawych mapek, które można by było też dodać.

Ponadto tak pomyślałem, że raz w miesiącu (lub raz na kwartał) można by było zbierać propozycję od graczy na mapę, która będzie dodawana na jakiś okres, miesiac, dwa, czy cały kwartał - jak się przyjmie, to się zostawi, a jak nie, to się usunie i potem następna.

Może to rozwiąże potencjalny problem z mapami na przyszłość :).

ps. dodałem do #1 posta kilka propozycji dodatkowych

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem ogólnie nikim tutaj, lecz pozwolę sobie coś napisać do tego.
Według mnie jest to dobry pomysł.
Lecz powinno się  dodać parę map a nie wszystkie z wyżej wymienionych czytaj,  inferno, overpas, vertigo czy jakąś inną mapę.
Także też dobrym planem by było wprowadzenie tzw. "rotacji map" to znaczy, mapy nie grane zostaną usunięte i dodane nowe mapy zamiast ich.
Plus dodanie blokowania map granych niedawno na rtv i na tym wyborze powiedzmy 2 gry trzeba poczekać zanim znowu zagrasz daną mapę. 

Podsumowanie 
To jest dobra propozycja lecz powinno zostać dodane do tego parę innych rzeczy by te mapy były grane. oczywiście według mnie bo zaraz może się okazać ze ludzie kochają   inferno i będą je grali.                                                                                      spacer.png

Edytowane przez S1pee
  • Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 18.10.2024 o 12:39, TERSON. napisał(a):

Tak, ta blokada też uważam, że była by super (obecnie ona chyba nie działa?)

Znalazłem na warsztacie steam kilka ciekawych mapek, które można by było też dodać.

Ponadto tak pomyślałem, że raz w miesiącu (lub raz na kwartał) można by było zbierać propozycję od graczy na mapę, która będzie dodawana na jakiś okres, miesiac, dwa, czy cały kwartał - jak się przyjmie, to się zostawi, a jak nie, to się usunie i potem następna.

Może to rozwiąże potencjalny problem z mapami na przyszłość :).

ps. dodałem do #1 posta kilka propozycji dodatkowych

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, chętnie zagrałbym jakąś niestandardową mapę. Wprowadziło by to do rozgrywki trochę urozmaicenia, bo w obecnej sytuacji są katowane 4 mapy w kółko. 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Zablokowałem 2 ostatnie mapy w vote, aby ograniczyć powtarzanie się. Dodaliśmy na okres próbny następujące mapy;

• de_ancient
  • de_vertigo
  • de_overpass
  • de_westwood
  • cs_assalut
  • Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.