Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunięcie wybuch po śmierci, ponieważ z tego co widze to raczej nie działa

zmiany.. wiec tak

-kura do poprawy - zmniejszenie dmg / lub hp

-poprawe spowolnienia, bo gdy  dostaniemy hita to zamiast powoli chodzić to tak jakby "pływamy"

usuniecie rtv 

powrot do starego trybu zmian map, lecz zostawiłbym cobbla, d2, cache i np dodał de_mills lub jakąkolwiek byle nie mirage (only mirage jest dużo serwisów)

• Lubię to! 1
Opublikowano

"usuniecie rtv 

powrot do starego trybu zmian map, lecz zostawiłbym cobbla, d2, cache i np dodał de_mills (only mirage jest dużo serwisów)"

jestem na tak  bo ile razy można grać mikra pod rząd  po 5 mirage z rzędu się już nudzi. zostawiłbym tez traina bo fajna mapka

• Lubię to! 1
Opublikowano

jeśli się da np co 2 "rotacje" to byłoby muala :D

Cytat

Ja bym na początek dał "bloka" na 3 mapy następne. Zawsze można to zmienić.

tzn? jak bloka

Lanek   (edytowane)

Tylko weź pod uwagę, że z każdą mapą by tak było więc de facto byście grali wszystkie mapy pokolei. Ja bym na początek dał "bloka" na 3 mapy następne. Zawsze można to zmienić.

Po prostu nie podoba mi się pomysł grania każdej mapy po kolei (tak jak było kiedyś), bo się zdarzało, że ludzie po prostu uciekali z serwera jak następny był np. dust i z 25 osób robiło się 10.

Edytowane przez Lanek
Opublikowano

Czy są jakieś statystyki ile średnio graczy jest na danej mapie? Wiadomo, że liczy się dobro serwera i pomimo, że granie kilkukrotnie mirka z rzędu jest nudne, czy męczące - często jest to wybór większości graczy, a więc ludzie chcą na tej mapie grać.

Jeżeli chodzi o blokadę mapy jest super pomysłem, bo pozwoli ona na większą rotację. 

Jeżeli chodzi o kurę - może warto spróbować dać jej większy model, np. tej kury co chodzi na cobblestone?

Co do wybuch po śmierci jak sobie tak myślę, to faktycznie, ile razy bym nie miał tej mocy, nigdy nie wybucham. (albo z mojej perspektywy tego nie widać?) Tutaj można by było pomyśleć np. o 100% szansy na wybuch po śmierci,, bo to umiejętność jest troche usless obecnie.

Od siebie przedyskutowałbym jeszcze:

- odbijające pociski, strasznie irytująca umiejętność, którą często gracze wykorzystują, aby wchodzić tam, gdzie nie powinni - ponadto ta umiejętność raczej przeszkadza (jako chyba jedyna?*) w grze osobie, która ją posiada.

* - pisząc jedyna mam na myśli to, że np. losowa wielkość postaci ma szansę wylosować małą postać, albo dużą, wiadomo, że duża raczej nie wspiera, ale sama umiejętność ma szansę pomóc :>.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.