Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Zastanawiałem się przez pewien czas czy zostawiać tu kolejny ślad po to sobie, czy nie. Chyba jednak wypada z samego szacunku do przyjaciółki z internetu, która jako jedna z niewielu osób "z zewnątrz" widziała mnie w każdym stanie psychicznym, fizycznym, nastroju czy humorze.

Nie wnikam w powód tej rezygnacji, choć swoje teorie mam.

Świetnie podsumował to @ Karcok ... Co tu się dzieje, nie wiem i w sumie nie wnikam w to, ale jestem pewny jednej rzeczy. Oddałaś tej sieci całe swoje serce i wszystko, co tu robiłaś odkąd pamiętam i miałem przyjemność z tobą współpracować, było z pasji. Jesteś na zawsze częścią Katów, ale tych OG i gdybym miał możliwość cofnięcia się do 2018 roku, żeby ponownie zaprzyjaźnić się z tobą, zrobiłbym to bez wahania.

Jeszcze się złapiemy w Kato, i tym razem nie przyjadę samochodem, obiecuję. Nawet taką perełkę znalazłem dla ciebie :kotek:

received_1584336145242505.thumb.jpeg.deb06d962572c37e7f8571b8c7ea9a2a(1).jpeg.c11c839d32fc0093da56b8d614662757.jpeg

• Uwielbiam 12
  • Zasłużony
Opublikowano

Wow kiedy patrzysz jak z piękne dzieło@ Karcok  @ Gosia ?! i całej ekipy pada. Gosiu wiesz jak ogromny mam do ciebie szacunek najlepsza besti pod słońcem na której zawsze można polegać, przekonałem się o tym ja i większość osób które cię zna. Dziękuję ci za te wszystkie porady, dziękuję za twój wkład w to forum, dziękuję za wszytko.  Do zobaczenia w najbliższym czasie :beka:

• Uwielbiam 9
Opublikowano

Szkoda, że się mijamy. Z tego co jestem w stanie tutaj wyczytać mogłoby się wydawać, że jesteś wartościową osobą, wnoszącą coś nowego w cudze jestestwo. Pewnie stoi ku temu jakiś powód, czy to zewnętrzny czy wewnętrzny nie wiem, nie będę się zagłębiać aż tak natomiast mam cichą nadzieję, że będziesz kręciła się na forum i będzie okazja żeby Cię poznać.

Życzę wszystkiego dobrego, sukcesów i potencjalnej przynależności w której odbiorą Cię tak, jak odebrali Cię tutaj! Zdrowia i powodzenia Gosia.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękuje za te wszystkie laty współpracy :luvv:, mam nadzieje że jeszcze kiedyś będziemy dalej działać razem! 

• KAT 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Znamy się nie krótko, dla forum wiele znaczysz i tak powinno zostać, lecz przychodzi czas na każdego. 
Do Zobaczenia!!!

• Uwielbiam 2
Opublikowano
W dniu 27.08.2024 o 17:22, Gosia ?! napisał(a):

Wy również macie specjalne miejsce w moim serduchu:

a gdzie mniejsce dla mnie? :crycatjam:
Żegnaj wymyn [*]

• Uwielbiam 1
  • Sponsor
Opublikowano

W głębi rzeczy to cholernie przykre/smutne zostawianie za sobą takiego miejsca, tego typu. Jakby dwoje ludzi się rozchodziło pomimo wciąż żywej miłości.

Za mocno? Przepraszam, poniosło mnie. Mam nadzieję, że jesteście cali.

Po prostu na takim stanowisku zostawia się kawałek swojego serca, kawałek swojej duszy, a momentami nawet kosztem samego siebie, 'swojego życia prywatnego lub też swojego zdrowia, również mentalnego (czuję jak rymuje joł).Swoje oddanie i swój wkład.
Daję moje duże uszanowanie. Nazwa grupy Legenda jest adekwatna. Dobra robota Gosiu (chyba za rzadko wszyscy to słyszymy). Dzięki.

Życzę spokoju. Oby w Twoim życiu stresy i nieprzyjemności były rzadkimi gośćmi, a jak najczęściej gościło światło i uśmiech. No i niech moc będzie z Tobą. Spocznij o7

• Uwielbiam 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.