ziemniak Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) Nick:Ziemniak z Beczki [ROBOTXD] Imię:Kuba Wiek:15 Staż na serwerze:ponad 24h (onile) Doświadczenie:dobre Znajomość AMX [0/8]:7 Czy byłeś / byłaś już adminem?:byłem Dlaczego Ty?:Jestem ogarnięty szanuje graczy i ich opinie,chce banować cziterów,mam dobry kontakt z graczami,poswięcam dużo czasu na serwerze. Kontakt:skype,email. STEAM:Brak Akceptujesz regulamin admina?:Akceptuję Akceptujesz regulamin serwera?:Akceptuję Edited November 6, 2014 by ziemniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemniak Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Też lepiej by gracze piszali ci chcą lub nie chcą poczekam na reszte Administracji.To prawda niemam dużo aktywności na forum ale napewno bedzie więcej aktywności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 6, 2014 Owner Share Posted November 6, 2014 Myślę, że można dać Ci szansę. Jestem na tak poczekamy jeszcze na inne wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Rejestracja: dziś, 09:36 A ja mam nadzieję, że tego admina nie dostanie. Dla mnie aktywność na forum to podstawa. Nawiązanie kontaktu ze stałymi graczami, administratorami i zwykłymi użytkownikami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Kontakt można nawiązywać również na serwerze. Ja tak samo zrobiłem. Założyłem konto na forum i napisałem podanie chociaż nie zapoznałem się z nikim na forum. Dostrzegam różnice. Sieć nie ma kilku dni i niewielu użytkowników, tylko spore grono i bardzo dużo zainteresowanych funkcją admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Jestem na tak, przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. A grasz jest aktywny co bardzo się przyda ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 6, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 6, 2014 Można ci dać szansę. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Również jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts