Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Po prostu jakoś grałem wtedy na serwerze Only Mirage #4 w csgo, a że sporo czasu tam grałem to postanowiłem wejść i zarejestrować się :mornincoffee:

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Kiedyś stalkowałem  szukałem Nikusi i się na nią tutaj natknąłem, a później to już dzięki innym chłopakom :pepoG:

• Zasłużony
Opublikowano

W sumie to poprzez odwołanie od bana za czasów cs go, x czasu po wyjściu cs2 chciałem się rozgrzać gdzieś przed faceitem i tak już rozgrzewam się kilka miesięcy przed tym faceitem XD 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano (edytowane)

Całkiem o przypadkowo wpisałem w google servery CS 1.6 I oto jestem zadomowiłem się ❤️🥹☀️

Edytowane przez Fatima
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Zostałem mile przywitany na TSie przez grupkę adminów szukających piątego do mma :uwu:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

Odkąd sieć na której pełniłem funkcję przez jakiś czas, nagle się rozpadła przez jakieś nieporozumienie to szukałem innych sieci, aż jakoś tu natrafiłem. Mimo, że w CS2 już nie gram ( bo nic ciekawego się nie dzieje ) to forum jest spoko i mogę sobie zrobić czy odpowiedź na jakieś tematy. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Szukałem jakiś fajnych serwerów za czasów csgo jeszcze i jakoś tak wyszło, że padło na serwer om#3 i gram regularnie bo są fajni ludzie i fajna atmosfera 

Edytowane przez mooncap
  • Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Zarejestrowałem się na jednej sieci, która przed jej fuzją z Katujemy i tak już zostało :mlkfajrant: Ale moje konto niestety nie :kekw:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

"serwery cs2"  ->

Katujemy.eu
https://katujemy.eu › Ogólne › Ogłoszenia ︙

Serwery - Sieć serwerów CS 1.6 oraz CS2

Katujemy to legendarna sieć serwerów CS2 oraz CS 1.6, która nieprzerwanie istnieje dla Was

od 2014 roku. Ciągle dążymy do doskonalenia naszych serwerów oraz ...

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

Przez stary serwer surf+rpg
Może powrót surfa?:jasperradosc:

Edytowane przez Aetzy
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.