Popular Post Horazon Posted September 5, 2023 Popular Post Posted September 5, 2023 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest były Opiekun TS3 - @ BaNaN ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ @ Dudnes Kiss or Slap? Kilka razy gadaliśmy, to za wiedzę w sprawach technicznych pluginów i szeroko pojętego cs'a @ Gosia ?! Kiss or Slap? Długo się znamy. Za to, że niby ogarnięta, ale kto normalny wstaje o 2:30 w nocy i wchodzi na kanał gdzie przebywam z @ PanPukawka i się śmieje zamiast wyjść z kulturą. @ Kacper Kiss or Slap? Za 3 warny za byle co naraz, podejrzewam że można wpaść w iluzję mojej tożsamości we wpisach, ale kurde od kiedy pełni funkcję administratora nie miałem okazji nawet poznać, jak wpadnie kiedyś na tsa to możemy porozmawiać @ LEGENDAR Kiss or Slap? Mimo zaciętej spiny między nami. To jednak wolę wsponiać dawne wspólne gierki. @ MLK. Kiss or Slap? Czuję motylki jak czytam jego wypowiedzi. Jesteś zajęty?🤭🥵 @ dejmano Kiss or Slap? Jest bo jest człowiek 0 emocji @ Paweł. Kiss or Slap? Za to, że cały czas mu piszę co nie działa xD i dalej nie działa jakby co 🤣 @ kejmaN. Kiss or Slap? Identycznie jak u jego 2 wcielenia czyt. Dejmano @ PanPukawka Kiss or Slap? I to takie z pasją z miłości 👽👁☘️🚬💊🗞 @ dERYL Kiss or Slap? Dobry chłopaczyna spod Łowickiej wsi wyjechał do stolicy szukać lepszych dni Przemek z powiatu znał jednego robiącego od 99 @ Rudzia Kiss or Slap? Nie przepadamy za sobą @ Adik Kiss or Slap? Przystojny młody mężczyzna ciekawy świata. @ Horazon Kiss or Slap? Ogarnięty młody chłopak ma swoje zdanie, ogólnie czasami tylko wymyśli sobie coś i odjebie a potem zdziwiony że ktoś sapie. @ WZL Kiss or Slap? Chociaż czasami mnie wkur.. xD @ ElementaR Kiss or Slap? Typowy alkoholik xD @ Wika Kiss or Slap? Już się nie lubimy, ale kiedyś tak. @ Night0oo Kiss or Slap? Za typową dwubiegunówkę - jak zachleje pałę hulk przejmuje władzę 🤣 @ Ves Kiss or Slap? Porządna dziewczyna z zasadami ulicy, mówię cześć, a ta coś tam free bonus rpk xD @ Vanilla. Kiss or Slap? Ja nie wiem jak to skomentować, żeby było miło. O 6 rano w enemy master, jasuo i kata po 300 K maestri i ta do mnie przy 0 4 u nas obojga mówi że sonę pod tanka robi i ugramy na lajcie, ja milknę w takich momentach... @ ally Kiss or Slap? Nie powiem za co, bo ona wie za co🤫 @ Jabba. Kiss or Slap? Bo wie, że ja wiem jaki on jest poje***ny @ Emilqa Kiss or Slap? Ale taki na żarty, bo za młoda. @ julkajestem Kiss or Slap? Identycznie jak koleżanka wyżej. @ FiFi0753 Kiss or Slap? Małolat pochłonięty grami komputerowymi. @ Jakub_Tm Kiss or Slap? za postępy w pracowaniu nad sylwetką 7 1 1 2 6
Katowicz Vanilla. Posted September 5, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted September 5, 2023 15 minut temu, Horazon napisał(a): O 6 rano w enemy master, jasuo i kata po 300 K maestri i ta do mnie przy 0 4 u nas obojga mówi że sonę pod tanka robi i ugramy na lajcie, ja milknę w takich momentach... Godzina chyba sama za siebie mówi xD Ty ale nie pamiętam tego, że sonę chciałam tankiem zrobić w sumie ciekawy meta build mógłby być 3 1
Deserved Night0oo Posted September 5, 2023 Investor V.I.P Deserved Posted September 5, 2023 6 godzin temu, Horazon napisał(a): Za typową dwubiegunówkę - jak zachleje pałę hulk przejmuje władzę 🤣 3 1
Deserved .dERYL Posted September 5, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted September 5, 2023 7 godzin temu, Horazon napisał(a): Dobry chłopaczyna spod Łowickiej wsi wyjechał do stolicy szukać lepszych dni Przemek z powiatu znał jednego robiącego od 99 oparte na faktach 2
V.I.P dangool Posted September 5, 2023 V.I.P Posted September 5, 2023 8 godzin temu, Horazon napisał(a): @ Jabba. Kiss or Slap? Bo wie, że ja wiem jaki on jest poje***ny Jasne że wiem! 2 1
Deserved PanPukawka Posted September 5, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted September 5, 2023 11 godzin temu, Horazon napisał(a): I to takie z pasją z miłości 👽👁☘️🚬💊🗞 1 2
BaNaN Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 11 minut temu, PanPukawka napisał(a): I coco i szlaufy i ty i ja 1
Deserved ally Posted September 6, 2023 V.I.P Woman Deserved Posted September 6, 2023 Chcę więcej dymu, pikanterii i ludzi wyciągniętych z cienia. Mimo wszystko dobra robota @ Horazon . 1 1
Deserved Ves Posted September 7, 2023 V.I.P Donor Woman Deserved Posted September 7, 2023 W dniu 5.09.2023 o 03:41, Horazon napisał(a): Porządna dziewczyna z zasadami ulicy, mówię cześć, a ta coś tam free bonus rpk xD XDDDD 1 1
Recommended Posts