Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żegnam wszystkich może i w złych okolicznościach się o tym dowiedzieliście, no ale przez niektóre osoby wcześniej to i wypłynęła taka o to bujda.

Odchodzę z sieci po namowie radia, nie wiem dlaczego się namówiłem no ale.... To jest cały powód dla którego odchodzę.

Chciałbym podziękować wam wszystkim za wszystko, miło się z wami współpracowało, rozmawiało, śmiało najlepsza chyba dotychczasowa moja sieć dlatego specjalne wyróżnienia dla poszczególnych osób....

Zaczynajmy....

Dudnes - naprawdę fajnie się z tobą współpracowało, mam nadzieję że ci, wam trochę pomogłem w rozwoju sieci może i nie tak jak trzeba dowiedziałeś się o tym bo dziś miał z tobą pogadać na ten temat, dziękuje ci za zaufanie i kilkanaście miesięcy spędzonych razem :)

OJciEC RYdzYK - Dziękuje smakoszu za te rozmowy na steam, ts, świetną jesteś osobą i bardzo pomocą zaszczytem było cie poznać, dziękuję!

Ojciec, cLiNiC, martini, Pingwin 7, quzevsky, .:Tomek:., Demo :), Bmkac, PainAsieresBumbleBee, H.A.N, Spr!t:D,  ```, #kasia, Miss Cutie., Patka, Aven

Dziękuję wam także za wszystko, za miło spędzony czas z wami.

Mam nadzieję że dojdziecie tam gdzie chcecie! TOP 1

PS. Mam nadzieję że nie będzie z waszej strony żadnych powtarzam żadnych ataków na moją sieć bo nie chcielibyśmy tego oboje. Jeszcze raz dziękuję, powodzenia!

Świń i mend nie pozdrawiam! ;D

@Edit

Specjalne pozdrowienia

http://screenshooter.net/102444059/ixdcaej

Jebać cie frajerze! ^_^

• Lubię to! 1
Opublikowano

Play mój drogi. Zawsze uważałem cię za najlepszą pod względem hmm.. powiedzmy to ,,Docinek,, Np.

Poczekaj dołożę węgla do komputera. Miazga.

Bardzo się zdziwiłem, że opuszczasz sieć. Bez ciebie będzie tutaj trochę nudno. Przede wszystkim kto będzie pisał nam Pluginy?. Play czemu odchodzisz ??

@@Play

Odchodzisz po namowie Radia ?? Czym takim cię przekonał, że opuszczasz sieć. 

Opublikowano

Play mój drogi. Zawsze uważałem cię za najlepszą pod względem hmm.. powiedzmy to ,,Docinek,, Np.

Poczekaj dołożę węgla do komputera. Miazga.

Bardzo się zdziwiłem, że opuszczasz sieć. Bez ciebie będzie tutaj trochę nudno. Przede wszystkim kto będzie pisał nam Pluginy?. Play czemu odchodzisz ??

A ty mój drogi naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem xD

Odchodzę z sieci po namowie radia, nie wiem dlaczego się namówiłem no ale.... To jest cały powód dla którego odchodzę.
Opublikowano

Mendo Ty się ze mną nie żegnaj, bo cały czas mam zamiar utrzymywać kontakt. A co do ataków, to jedyny atak jaki przeprowadzę to pod wpływem % na TS'a żeby Ci trochę beret poryć :D

Opublikowano

Siemanko mordko znam cię kupę czasu szkoda ze odchodzisz lecz nie mam ci tego za złę ponieważ każdy z nas ma prawo otworzyć własną działalność. Pracowało mi się z tobą swietnie na każdej sieci jakiej byłem mam nadzieję ze bedziemy mieli jeszcze nie jednokrotnie okazję porozmawiać i ze się spotkamy. Powodzonka

Jeśli chodzi o a taki nie ma to sensu lepiej abyśmy byli sieciamy zaprzyjaźnionymi i nikt z nas nie ma po co was niszczyć ani odwrotnie ;)

• Legenda
Opublikowano

O ty pało. Co ty odwalasz? Odchodzisz od nas bo z tego co widzę, założyłeś własną sieć razem z Radiem. Powiedz mi czego ci tutaj brakowało, że postanowiłeś zacząć wszystko od nowa? No powiedz

Kontakt zawsze będziemy mieli. Żegnaj, ale wracaj szybko do nas. 

• Właściciel
Opublikowano

Dobrze mi się z Tobą współpracowało, równy gość z Ciebie :D. Jednakże szkoda twojego odejścia a najbardziej tego że dowiedziałem się od innych osób a nie prosto od Ciebie. Oczywiście każdy ma prawo spróbować własnych sił i zrobić coś swojego nie mam nic Ci za złe. Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla sieci, pomogłeś mi strasznie dużo, gdy jeszcze był Astral i zaczął się obijać, a tuż po jego odejściu robiłeś dosłownie za 5 osób, zasuwałeś jak tylko mogłeś, za to Ci bardzo dziękuje. Oczywiście, życzę Ci szczęścia, aby i twoja sieć kwitła i się rozwijała. Nie mam zamiaru robić konkurencji, ataków czy innych dupereli i również oczekiwałbym tego samego. Jeszcze raz powodzeni! może osiągniesz sukces :D

Kontakt do siebie nadal mamy, więc jakbyś potrzebował pomocy przy sieci, chętnie także pomogę. To że odchodzisz z sieci, nie oznacza że mamy być wrogami dla siebie  ;)

• Lubię to! 5
Opublikowano

Ania odchodzi? 

Cóż... miło mi się z tobą rozmawiało, i fajne rozkminy mieliśmy ziomek :D życzę sukcesów przy tworzeniu sieci, jesteś niesamowicie utalentowanym samoukiem, i masz fajne cycuszki Aniu :DD 

3m się :* 

Opublikowano

Każdy może spróbować zrobić coś sam przed siebie, na własną rękę, oby Ci się udało :) 

Szkoda że nas zostawiasz no ale cóż.. jedyne co mogę to życzyć Ci powodzenia! :D 

Trzymaj się! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.