Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: k1nzzz

Co chcesz wprowadzić/zmienić:  Wprowadzić rangę "MultiAdmin" na serwery CS:GO,

Ranga MultiAdmin była by nadawana doświadczonym Adminom serwerów CS:GO, i mieliby oni dostęp do najpotrzebniejszych komend takich jak (ban,mute,gag, etc..) na wszystkich serwerach.

Mamy istniejący już przykład co dzieje się na OM#2, i często admini z innych serwerów są dostępni ale niestety mają związane ręce.

Pozdrawiam.

Edit: Mój zamysł był taki aby MultiAdmin nie miał żadnego minimum do wyrobienia, bardziej były by to osoby w wypadkach awaryjnych gdy nikogo z administracji nie ma.

Edytowane przez k1nzzz
Edit
  • Lubię to! 5
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Powiem tak dobry pomysł z tą nowa rangę bo co prawda admini godziny Wyrabiają minimalne ale nie zawsze są z tego danego serwera tylko z innego. Moim zdanie jeśli by miała ta ranga postać to już takie admin by mógł mieć np mniej godzin do wyrobienia na serwera na który jest zwykłym adminem albo w ogolę nie mieć godzin. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Była już kiedyś taka ranga na tej sieci i te osoby, które tą rangę posiadały, wykazywały się wręcz znakomicie, niestety z duchem czasu ta ranga straciła i coraz więcej osób z niej rezygnowało. 
Jestem za przywróceniem tej rangi pod jednym warunkiem, żeby tego MultiAdmina posiadały osoby, które potrafią rozróżnić cheatera od bardzo dobrego gracza. 

Opublikowano

Jestem za, ale wprowadził bym to na tej zasadzie ze multi admin może wybrać 3 serwery z których będzie rozliczany z aktywności, gdyż ostatnim razem było na wszystkie serwery co mocno zawyża poprzeczkę, bo ciężko się gra na 5 serwerów a obecnie jest ich w Ch*j wiec myślę ze to dobry pomysł.

Jeśli macie znowu po 4 podaniach mi usunąć dział to podziękuje i proszę nie dodawać :)   .i.

• KAT 1
  • Haha 3
Opublikowano

Jestem na tak

Uważam że to bardzo dobra opcja dla osób aktywnych i doświadczonych. Każda osoba by dostać taka range by musiała przejść przez rekrutację gdzie większość się musi wypowiedzieć więc nie dostanie jej byle kto. Ja bym brał pod uwagę ilość banów w stosunku ile dostało ub, ilość zgłoszeń itp. Bardzo przydatna funkcja i mam nadzieję że wejdzie w życie bo jak była wcześniej to osoby które ją pełniły się bardzo dobrze spisywały.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

Taka ranga była już na sieci i była bardzo potrzebna. Większość osób świetnie się sprawowała. Obecnie gdy serwerów jest naprawdę dużo można przywrócić tą rangę, jednak na nowych zasadach. Dobrze by było gdyby na rangę były przyjmowane osoby z dużym doświadczeniem, na przykład jako ubt lub opiekun. Osoby na tej randze mogłyby być rozliczane na przykład tak jak zaproponował to @  hudinii lub w jakiś inny, ale realny do wykonania sposób, bo wyrabianie godzin na tylu serwerach po pierwsze jest bardzo ciężkie, a po drugie trochę mija się z celem.

Oczywiście jestem za i liczę, że @  hudinii wreszcie się doczeka :KEKW:

• Dzięki 1
Opublikowano

Pomysł spoko, jednak wymaga doprecyzowania.

Jeśli ranga wróci, powinien byc oficjalny spis m@ wraz w ich SID.

Na tej podstawie właściciel każdego serwera mógłby zdecydować, czy chce danemu adminowi dać flagi czy też nie.

Ogólnie jestem za.

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Aktualnie większość serwerów należy do osób, które nie chylą się ku temu pomysłowi, szczególnie po ostatnich incydentach, które miałe miejsce z serwerem OM #2. Dodatkowo w grę wchodzą także serwery partnerskie, które już wcześniej nie były skłonne ku tej koncepcji.

• Lubię to! 10
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.