Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema  Powracam do was po 2 latach. Nie grania i nie korzystania na waszych  serwery i forum. Grałem na serwerze który już na tej sieci nie istnieje od ponad 2 lat a dokładnie 5maps  to jest ten sam nick na forum ale  w grze miałem Adamko4. Będę gra i korzystał z waszych serwerów oraz forum ale nie tak  często jak było to 2 lata temu. 

oBECENIE UPATRZYŁEM SOBIE WAS SERWER MIRAGE#9 i na tyym serwerze będę grał. pod nick :adamko4yt

Mam nowego steam ponieważ tamte konto w tej chwili jest nie dostępne związku z tym że nie mogę się zalogować. I mam problem z wypełnieniem formularzu support steam o odzyskaniem konta. Ale odzyskam je niebawem. 

stary steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198078946740

Nowy steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199061590591/

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Legenda
Opublikowano
2 godziny temu, Adamko4yt napisał(a):

I mam problem z wypełnieniem formularzu support steam o odzyskaniem konta.

Wystarczy, że podasz przypisany ostatni numer do konta, jego pierwszy mail i kilka dowodów z poczty o zakupie czegoś/doładowaniu porfela, razem z datą, godziną, imieniem i nazwiskiem. Jeśli trafisz na Polski support, to poproszą jedynie o wyciąg z konta bankowego i masz konto, każdy inny poprosi Cię o skan CD, więc szanse są marne, powodzenia i ELO :ok:

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Donator
Opublikowano

Witaj  :peppehey:

• Legenda
Opublikowano

Witaj na Katujemy.eu        :UmPikaOla:

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Pozdrawiamy,

Administracja Katujemy.eu.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, które znajdziesz niżej.

FanPage Grupa Steam Serwer Discord     TikTok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.