Legend LEGENDAR Posted June 26, 2023 Donor Legend Posted June 26, 2023 ODPOWIEDZI @ zymmu 1. Jak masz na imię? Dominik 2. Czy posiadasz jakąś ksywkę? Tak, "drifter"/"corsiarz" xD 3. Ulubione danie? Spaghetti Bolognese 4. Czy masz jakieś plany na wakacje? W sumie trochę ich jest, ale głównie, żeby odpocząć i spotkać się z paroma osobami 5. Ile ważysz? 71kg 6. Czy uprawiasz jakiś sport? Aktualnie Boks Tajski, w wakacje przechodzę do MMA 7. Czy jesteś osobą stanowczą? Raczej tak. 8. Czy jesteś uparty? Zależy w jakiej kwestii 🤣, ale rzadko 9. Jak mógłbyś zostać kimś z Marvela, to kto to by był? Deadpoolem 😎 10. Jakie bajki oglądałeś za dzieciaka? "Tom i Jerry", "Bolek i Lolek", "Krecik", "Gumisie", "Wilk i Zając", "Scooby Doo", "Muminki" i tak dalej, same klasyczki 11. Czy zrezygnowałeś z jakichś swoich marzeń? Nie i nie mam zamiaru rezygnować, trzeba dążyć do celu 😁 12. Jak działasz pod presją? Raczej tak samo jak zwykle i nie mam z tym problemu 13. Ulubiony gatunek muzyczny? Hip-hop/rap 14. Czy chciałbyś mieć jakieś egzotyczne zwierzę? Tak, lisa 'Fenek' 15. Czym jest dla Ciebie "miłość"? Wspaniałym uczuciem, które trzeba pielęgnować przez całe życie, bo to ono odgrywa najważniejszą rolę do końca naszego życia. 16. Kto jest dla Ciebie najważniejszy? Moi najbliżsi, ale tak najbardziej to jedna osoba się tylko dla mnie liczy 😄 17. W ilu językach mówisz? Ogólnie to w 5. Polski, niemiecki, angielski, hiszpański i francuski, ale tylko w tych pierwszych trzech dosyć dobrze 🤣 18. Za co przebierałeś się na bal karnawałowy w szkole/przedszkolu? Za Zorro & Robin Hooda 19. Ostatnia książka jaką przeczytałeś? Umm, jakaś lektura szkolna, tak średnio pamiętam haha 20. Czy nadal oglądasz bajki? Nie 21. Twoja piosenka tygodnia? 22. Czy posiadasz jakąś fobię? Czasami lęk wysokości daje o sobie znaki, ale to nie tak jak kiedyś 23.Masz piegi? Nie mam 24. Jaką sławną osobę chciałbyś poznać? Smokey'a Nagate 25. Co najbardziej cenisz w innych ludziach? Przede wszystkim szczerość i uczciwość 26. Co najbardziej Cię denerwuje w innych ludziach? Wysokie ego i wywyższanie się zza monitora do innych 🤣 27. Jaka jest Twoja wymarzona praca? Raczej praca w zakładzie zautomatyzowanym i przy sterowaniu robotów 28. Ulubiony bohater literacki? Nie mam takiego 29. Czy były lektury, które udało Ci się przeczytać? Zdecydowanie nie 30. Ulubiony cytat? “If one day speed kills me, don't cry because I was smiling.” ~ Paul Walker 31. Ulubiony aktor? Paul Walker [*] 32. Boisz się samotności? Tak jak każdy, nikt nie chciałby zostać sam ze sobą samym do końca życia 33. Co sprawia Ci uśmiech na twarzy? Jedna kobitka. Zawsze, gdy jest obok mnie to jestem szczęśliwy i uśmiechnięty 😅 34. Czy masz swój wzór do naśladowania? Oczywiście, że mam 😁 35. Podobały się pytania? Tak haha i dzięki za pytanka 😁 @ Jabba. 1. Kiedy zaczniesz grać na OM4? Dziś grałem 😅 2. Kiedy pokażesz się z chrupkiem publicznie? Nie ma takiej opcji, skillera nosi 3. Skąd znasz chrupka? Kiedyś poznałem na tsie, wpadł i zagadał 4. Kim dla ciebie jest chrupek? Kumplem 🤠 5. Papuga którą wrzucałeś żyje dalej? Hahah, żyje i ma się dobrze 6. Masz jeszcze zwierzęta? Kota, psa, rybki i chomika 7. Jakie lubisz najbardziej chrupki? Zielona cebulka xD @ Vixie 1. Hej ;> No hej 😁 2. Jak się masz? W sumie dziś superancko 3. Gotowy? Jasne, że tak 4. A więc zaczynamy. To lecimy cwaniaku 😝 5. Co wywołuje uśmiech na twojej twarzy? Odpowiedź jest bardzo prosta, gdy wiem, że wszystko u Ciebie dobrze to uśmiech murowany 😅 6. Z czego jesteś dumny w swoim życiu? Z tego, że 3 lata temu podjąłem jedną bardzo ważną decyzję, która całkowicie odmieniła moje życie (w tym dobrym znaczeniu) 7. Jaka jest najstraszniejsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłeś? Nie ma takiej rzeczy, dobry chłopak jestem 😄 8. Jaki jest twój ulubiony program telewizyjny? Nie oglądam często telewizji, kiedyś "Szkoła" była spoko 9. Jakie jest twoje najmilsze wspomnienie z dzieciństwa? Wracanie z wujkiem i jego kumplami o 5tej nad ranem po imprezach 🤣 10. Co jest twoim największym strachem? W sumie chyba to, że nie uda mi się ułożyć życia w taki sposób, w jaki chciałbym 11. Jeśli byłbyś na bezludnej wyspie, jakie trzy rzeczy chciałbyś mieć? Ciebie, hamak i krem do opalania wystarczy 😆 12. Z kim jesteś najbliżej w swojej rodzinie? Z wujkiem i rodzicami 13. Ulubiony smak lodów? Waniliowe 14. Jaka jest najbardziej wstydliwa rzecz, jaka ci się przydarzyła? Nie mam takiej rzeczy 😅 15. Jaka jest twoja ulubiona rzecz w sobie? Mało mam takich rzeczy, ale chyba raczej empatia? 16. Gdybyś mógł zrobić coś innego w swoim życiu, co by to było? Podjąłbym pewne decyzje o wiele wcześniej i nie czekał na pewne sprawy 17. Gdybyś mógł opisać siebie jednym słowem, co byś wybrał? Miły 😄 18. Gdyby został ci jeden dzień życia, co byś zrobił? Postawiłbym na swoje i wziąłbym pewne sprawy w swoje ręce 19. Najlepsze miejsce, w jakim kiedykolwiek byłeś? Chyba Gdańsk 20. Ulubiony napój alkoholowy? Whisky 21. Jaki jest absolutnie najśmieszniejszy żart, jaki możesz teraz wymyślić? To, że @ visca dobije globala xD 22. Kto jest twoim nemezis i dlaczego? Jest jedna taka osoba, człowiek, któremu życzę jak najgorzej, bo nie potrafi żyć swoim życiem i musi innym mieszać w ich własnych 😄 23. Co jest najlepsze w byciu mężczyzną? Wiele tych rzeczy, długo by wymieniać 🤠 24. Gdybyś miał trzy życzenia, jakie by one były? Wystarczy mi tylko, żeby założyć kochającą siebie rodzinę i znaleźć dobrą pracę, więcej mi nie trzeba 😁 25. Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz w sobie, co by to było? Zaangażowanie w różne sprawy 26. Masz ukryte hobby lub talent? Dryg do boksu tajskiego 😅 27. Czy kiedykolwiek zrobiłeś coś, co całkowicie zmieniło Twoje życie? Tak jak wcześniej wspomniałem 3 lata temu parę decyzji i słów odmieniło moje życie całkowicie 😛 28. Twój największy żal w życiu? To, że czekałem z wieloma decyzjami zbyt długo. 29. Bez czego nie możesz żyć? Bez pewnej osoby nie wyobrażam sobie swojego życia, bo jest dla mnie wszystkim 😅 30. Jaka jest najważniejsza lekcja, której nauczyłeś się w życiu? Walcz o swoje i nigdy się nie poddawaj 31. Jak myślisz, co się dzieje, gdy umieramy? Rodzimy się na nowo jako inna osoba 32. Co jest dla ciebie niewybaczalne? Zdrada, tego nigdy nie byłbym w stanie wybaczyć 33. Jaka jest Twoja ulubiona fryzura u kobiety? Nie mam konkretnej haha 😅 34. Może dobijemy do 40? 😅 Oho, zaczyna się 35. Wiedziałam, że się zgodzisz. No tak, czemu mnie to nie dziwi 36. Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Spaghetti Bolognese 37. Jakie cechy cenisz u drugiego człowieka? Szczerość i bezinteresowność 38. Co jest najważniejsze: miłość czy prawda? Miłość 39. Uwielbiasz za to, że się nie nudziłeś? Hahah, uwielbiam za wszystko 40. Dotrwałeś? Nie ma za co:) Niesamowita @ Titania 1. Jaki pędzel leży najlepiej w dłoni? Okrągły xD 2. Kiedy ostatnio miałeś czkawkę? Wczoraj 3. Skaleczyłeś się kiedyś kartką? Parę razy 4. Gdybyś miał automat, co robiłbyś z prawą ręką podczas jazdy? Nie mam pojęcia 🤣 5. Ostatnia traumatyczna sytuacja, która Ci się przytrafiła? Wypadek samochodowy, dosyć długo mnie to potem trzymało :/ 6. Ile ważysz w sumie? 71kg 7. Byłeś ministrantem? Nie byłem 8. Robisz sobie drzemki w ciągu dnia? W sumie dosyć często 9. Wolisz jajka swojskie czy kupne? Kupne 10. Wiesz jak robi się masło swojskie? Nie mam pojęcia 11. Co ostatnio trzymałeś w dłoni? Myszkę 12. Dlaczego nie paputa? Zmiany na lepsze 😆 13. Myjesz rączki po wyjściu z totaletki? Oczywiście, że tak 14. Przywitałeś się kiedyś z kimś nieumytą ręką, którą trzymałeś śledzia? Nie 😅 15. Jak tam łowienie rybek? Mam dłuższą przerwę od tego haha 16. Ulubiona ryba? Karp 17. Najcięższa ryba jaką złowiłeś? Karp, 10kg xD 18. Używasz grzebienia do zaczesu? Nie 19. Kiedy zrobiłeś sobie kolczyk? W sumie bodajże 2 lata temu, już nie pamiętam 20. Posiadasz blizny? Gdzie i po czym? Na nosie po ugryzieniu przez psa i na plecach w jednym miejscu, po nożu 21. Na małysza w toaletach publicznych, czy radzisz sobie inaczej? Radzę sobie inaczej 😆 22. Ostatnia rzecz, jaką komuś podarowałeś? 5 dyszek na wachę 23. Jak tam zdrówko? Jest o wiele lepiej, niż było 24. Ile razy śmiechłeś podczas czytania tych pytań? Zbyt dużo 🤣🤣 25. Myślisz że jestem odklejona? Niee, jest stabilnie 😅 26. Masz jakąś kropelkę żeby mnie skleić? Da się załatwić hahah 27. Pokleiłeś sobie kiedyś paluszki super glue? Jako dzieciak tak xD 28. Doświadczyłeś kiedyś pocałunku Posejdona? Jak każdy, ale to dawno 😆 29. Czemu lubię zadawać Ci takie pytania? Bo wiesz, że przy każdym się śmieje jak głupi xD 30. Lubisz mizianko? Pewnie, że tak 31. A smyranko? To już tak mniej hahah 32. Czym według Ciebie różni się mizianko od smyranka? Ciężko mi to napisać 😂 33. Masz drugie imię? Tak, Andrzej 34. Myślisz, że warto się przejmować bólem psychicznym? Jeśli sytuacja wygląda bardzo kiepsko to tak, trzeba nad tym pracować, bo ból psychiczny przenosi się na ból fizyczny 35. Uśmiechnąłeś się chociaż podczas tych pytań? Zdecydowanie bardzo dużo razy 36. Ile chciałbyś mieć dzieci? 2-3 37. Dlaczego wychowanie @ happy. jest takie trudne? Bo @ happy. jest samowystarczalny i idzie swoimi drogami jak kot hahah 38. Kogo na forum chciałbyś nawrócić? @ Jonhy Katujemy.eu , bo się kręci koło tyłka 😐 39. W co wierzysz? W @ Vixie 🤠 40. Umiesz ładnie kogoś pozdrowić? Pokaż Pozdrawiam tego najukochańszego słodziaka @ Vixie całym serduszkiem @ dbk 1. Kto jest największym alkoholikiem na forum? Pukawka wygrywa zdecydowanie 🤣 2. Dlaczego @ PanPukawka? Bo chłop lubi sobie wypić hahah 3. Po co jechać przez cały Mikołów? Bywa czasami i tak, trzeba trochę autem pośmigać 😎 @ ezik1 1. Zagrasz kiedyś na deaglach chętnie bym cię rozwalił oczywiście w cs go :D Wpadnę, wpadnę 2. Powiesz uwu? Nieee 🤣 3. Oglądasz anime? Nie oglądam 4. Jakie anime twoim zdaniem jest najlepsze? Dragon Ball @ keeemin 1. Co sądzisz o techniku serwerowym aka binar Wspaniały człowiek 😁 2. Jaka jest twoja opinia na temat sluchawek jabra Wywalać mi z tymi cholernymi słuchawkami xD @ czak 1. Dlaczego nie można siedzieć na słońcu? Bo będzie piekło 🤐 2. Jaki masz stosunek? Najlepszy 🤣 3. Miseczka A czy czysto rasowo Europa? Nie mam pojęcia hahah, chyba czysto rasowo Europa 🤣 4. Czy węglowodany dzielą się na węgle i wodany? No, a nie? 🤔 5. Ulubione danie? Spaghetti Bolognese 6. Skok na bungee czy skok w bok? Skok na bungee 7. Jeżeli pociąg jest w punkcie A, a @ happy.jest w punkcie B to dlaczego @ happy.jest taki jaki jest? Bo happy jest specjalny 😆 8. Wyjście na piwo czy wyjście na kolacje? Wyjście na kolacje 9. Wymarzona żona i dlaczego @ Titania? @ Vixie wygrywa tą kategorię 😅 10. Jak opisałbyś w dwóch słowach swoje miasto? Metropolia Mikołowska 🤣 11. Wymarzone wakacje? Z @ Vixie w Hiszpanii 12. Pozdrawiam. :) Pozdrawiam byku 😁 1 5
Recommended Posts