Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png.6570b563a9aaa9454d5fca51206f07ac.png

z @ WZL

K1d5rcI.png

[dERYL] Zima już za nami i nie wróci prędko, lecz nasz obecny gość, nigdy nawet nie pomyślał o odejściu, a jest to nikt inny jak  WZL!  Do tej pory nie mam bladego pojęcia, jakim cudem zdołał uciekać przed wywiadami, ale całe szczęście dziś mu się to nie udało!  Serdecznie cię witamy!  Na samym wstępie, powiedz nam proszę jak minęła Ci ubiegła zima? Czy w tym okresie wydarzyło się coś pozytywnego w twoim życiu?

[WZL]  Zima minęła mi bardzo szybko, w sumie może to i dlatego, że całe dnie przesiadywałem w robocie. Ta pora roku nigdy nie była dla mnie miła, bo wiadomo, nikt zimna nie lubi, chociaż były w ten czas miłe rzeczy, takie jak nowo poznane osoby na naszej kochanej sieci oraz wywalenie takiej jednej niezbyt miłej i kompetentnej osoby na stanowiska, które obejmowała.

[dERYL] Dokładnie cię rozumiem, chyba nikt z nas nie lubi zimy, te zimne poranki oraz zmarznięte dłonie.. Skoro ruszyłeś temat nowych użytkowników na naszej sieci, powiedz proszę co myślisz o fuzji, która miała miejsce w poprzednim miesiącu? Uważasz to za plus czy nie do końca oraz czy zapoznałeś już jakąś osóbkę po jej nastąpieniu?

[WZL] Na temat fuzji powiem tak, na początku kompletnie nie wiedziałem, co się aktualnie stało, ponieważ gdy Katujemy było wystawione na sprzedaż na "Mygo" ze strony jednego z naszych obecnych administratorów, a już byłych zakazanej sieci leciały niepotrzebne słowa. Tak jak wspomniałem, nie miałem pojęcia, co się aktualnie stało, lecz z upływem czasu zdałem sobie sprawę, że był to świetny ruch ze strony @  Dudnes . To połączenie przyniosło świeżość, wiele serwerów oraz nową też super społeczność, która wybija Katy na najwyższy poziom.

[dERYL] Zapewne dla wielu z nas było to czymś nowym i niespodziewanym, ale jak widać przyniosło to pozytywne rezultaty dla naszej społeczności jak i samego forum. No właśnie nasze forum.. może opowiesz nam w kilku zdaniach, jak trafiłeś na naszą sieć? Czy było to przypadkowe, czy może za sprawą znajomych? 

[WZL] Zacznijmy od tego, że na jeden z naszych serwerów trafiłem przypadkiem już 2017/18 roku. Stało się to za sprawą mojego L4 na praktykach, w czasie kiedy nie miałem z kim grać, stwierdziłem, że poszukam jakichś serwerów społeczności i tak trafiłem na katujemy! Na forum znalazłem się za sprawą darmowego Vipa na serwerze OM#1 , który był do odebrania w czasie Świąt Bożego Narodzenia.

[dERYL] I pomyśleć, że Twoja droga zaczęła się od admina... Minęło parę lat, a tu właściciel serwera czy też admin ts3! 

Naprawdę wielkie gratulacje! Okej, może zejdźmy na razie z tematu forum. Opowiedz nam coś o sobie, czym się zajmujesz, skąd pochodzisz.. chociażby nawet, jaki jest twój ulubiony serial? Razem z forumowiczami, chcielibyśmy się przyjrzeć bliżej Twojej osobie, jak i zainteresowaniom. Oczywiście bez lęku, nie chcemy znać twojego adresu :D

[WZL] To może zacznę od przedstawienia się. Mam na imię Tobiasz, niedługo obchodzę swoje 22 urodziny, aktualnie pracuję przy robotach drogowych, lecz lada moment może się to zmienić. Z moich zainteresowań mogę na pewno wymienić jak wiadomo gry komputerowe, chociaż gdy nadarzy się okazja, pogram w piłkę nożną. Pochodzę z wielkopolski, a dokładnie z małej wsi położonej w powiecie Rawickim. Lubię też oglądać filmy jak i seriale, a takim moim ulubionym serialem jest na pewno "Spartakus", do którego lubię zawsze wracać.

[dERYL] Domyślam się, że praca przy robotach drogowych nie należy do najlżejszych, zdecydowanie wymaga dużo aktywności fizycznej oraz wytrwałości. Ostatnio, obiło mi się o uszy, że coś ćwiczysz. Czy to prawda? Jeżeli tak, czy mógłbyś przybliżyć co dokładnie oraz jak udaje ci się to wszystko ze sobą połączyć?

[WZL] Tak to prawda, od początku listopada ubiegłego roku aktywnie ćwiczę 3 razy w tygodniu. Z tego co mam na treningu, mogę na pewno wymienić rozciąganie mięśni wewnętrznych, cardio, w tym strasznie wyczerpujące treningi siłowo tlenowe, które polecam każdemu, gdyż jest to idealna forma ćwiczeń dla poprawienia kondycji. Nie brakuje też sportów walki takich jak sumo, zapasy czy nawet krav maga, bez której nie jesteś w stanie wygrać żadnego sparingu. Łączenie treningów z pracą nie sprawia mi żadnego problemu, chociaż z ust niektórych osób słyszałem, że podziwiają takie podejście jak praca 13-godzinna oraz wyczerpujący trening niedługo po jej skończeniu.

[dERYL] Wow! To naprawdę niesamowite, muszę przyznać że trochę Ci zazdroszczę tej determinacji i wytrwałości.

A jak to wygląda od strony Twoich najbliższych? Wspierają cię? Jak się na to wszystko zapatrują?

Czy może ktoś z nich uczęszcza razem z Tobą?

[WZL] Do samych treningów przekonał mnie młodszy brat, który zapisał się tam z powodu słabej kondycji. W ciągu miesiąca udało mu się namówić mnie do treningu i tak trenuje po dziś dzień. Jeśli chodzi o osoby, które mnie w tym wspierają to jest na pewno właśnie mój brat oraz tata, lecz są też osoby, które są zdania żebym odpuścił sobie trening, ponieważ jak twierdzą za dużo pieniędzy wydaje na same treningi, suplementy czy też fizjoterapeutę, którym jest mój trener. Na treningi uczęszcza również jak już wspomniałem, mój brat, który jest też moim spring partnerem.

[dERYL] Wspaniale, że masz bliskich, którzy wspierają cię w tym co lubisz oraz kochasz robić.. W końcu to jest najważniejsze.

Podobnie jak Ty uważam, że dobrze znać różne rodzaje sportów walki, bo nigdy nie wiemy, co tak na prawdę  może się w naszym życiu przydarzyć. Tobiaszu, chciałbym zadać ci jeszcze jedno małe pytanko, nasze forumowiczki na pewno czekały na to pytanie od samego początku. Czy masz obecnie jakiś obiekt zainteresowań? Czy też może jesteś aktualnie w związku? 

[WZL] W żadnym związku nie jestem, moim zdaniem w mym wieku powinno się skupić bardziej na rozwijaniu pasji, znalezieniu dobrej pracy lub ukończeniu dobrej szkoły. Obiekty zainteresowania są, tylko że nie z forum. W moich oczach druga połówka powinna być poznana w jednym z trudniejszych momentów życia, ponieważ jeżeli widzisz , że dana osoba wyraża zainteresowanie Twoją osobą, a ty tego nie odzwierciedlasz, przez stan w którym się znajdujesz to wiedz, że może to być ta jedyna do końca życia!

[dERYL] Bardzo podoba mi się twój pogląd, czasami właśnie po takich sytuacjach poznajemy ludzi oraz najlepszych przyjaciół. No dobrze, nie chcę Cię już męczyć pytaniami. Pewnie jesteś zmęczony po pracy, ale nie był bym sobą gdyby nie dopytał Cię jeszcze z paru kwestii. Dobrze się zastanów zanim odpowiesz, bo mam dla ciebie pięć trudnych pytań! Jesteś gotów?

[WZL] Ja zawsze jestem gotowy! Zaczynajmy!

[dERYL] No dobrze tylko odpowiadaj szczerze!

1. Najlepszy opiekun oraz admin twojego serwera na chwilę obecną to?

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji - @  Horazon , @  psychopataznozemlata   

2. Ile łącznie wydałeś na grę, w której ostatnio non stop przesiadujesz, czyli Fishing Planet?

Trochę wydałem lecz nie patrzę na ilość jeśli gra sprawia mi przyjemność no ale powiem jest to trochę zawrotna kwota 694 zł

3.Z kim z naszej serwerowni masz najgorszy kontakt a z kim najlepszy?

Najgorszy kontakt mam z @  Night0oo a najlepszy z @  psychopataznozemlata

4. Co ci się nie podoba w forum?

Nie ma aktualnie takiej rzeczy która mi się nie podoba

5. Kto według ciebie jest najbardziej atrakcyjny, wśród płci pięknej katujemy?

Najpiękniejsza kobieta, którą aktualnie znam to @  Gosia ?! <3

[dERYL] Powiem ci, że teraz nas totalnie zaskoczyłeś! :haha: W każdym razie bardzo ci dziękuje za poświęcony czas, a dokładnie parę dni rozmów! Dowiedzieliśmy się bardzo dużo pozytywnych rzeczy o Tobie, mam również nadzieję że cię nie zanudziłem i miło spędziłeś ten czas. Jeszcze raz dziękujemy, i tak jak wspomniałem na początku naszej rozmowy.. "nawet nie myśl o odejściu" bo jesteś barwną postacią która 'koloruje' nasze forum. Chciałbyś może na koniec powiedzieć parę słów lub kogoś pozdrowić?  

[WZL] Ja też się cieszę,  że mogłem w takim czymś uczestniczyć. Był to dla mnie fajnie spędzony czas oraz super doświadczenie. Chciałbym na pewno pozdrowić mojego trenera, który mnie motywuje do dalszego działania oraz mojego brata, jak i rodziców, którzy są ze mną w każdej trudnej chwili. Nie mógłbym zapomnieć o najlepszej ekipie z TS3, z którą spędzam każdy wieczór zaj*biście fajnie.

K1d5rcI.png

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Dzień dobry, z tej strony pan maruda.

Na plusik: Fajne wykończenie, ciekawe wypowiedzi zarówno po stronie @  dERYL @ WZL

Na minus: Mało treści i trochę brakuje mi pytań odnośnie zarzutów w kierunku WZL (olewanie serwera itp.), a może właśnie wypytywany miałby szansę jakoś fajnie się wybronić z tej lawiny syfu.

Tak czy inaczej jak na pierwszy wywiadzik bardzo spoko praca! Oby tak dalej @  dERYL .

P.S. Chętnie wystąpię ponownie redaktorzy, jak nie będziecie mieli ciekawych i/lub chętnych osób.

• Legenda
Opublikowano

I są pierwsze koty za płoty!

Jak to mówią - pierwszy raz jest bolesny, ale niezapomniany. Obyś tak wspominał swój pierwszy wywiadzik i zawsze dążył do perfekcji, którą sam w sobie wyszkolisz :gesslerowa:

PS: Titania mówi że byłaby z Ciebie dumna, ale po pierwszym razie się nie liczy i musisz jeszcze trochę pozaliczać :pepel: 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.