Popular Post dwbuh. Posted April 17, 2023 Popular Post Posted April 17, 2023 Hej, postanowiłem się z Wami przywitać po kilku latach nieobecności. Możliwe, że zdecydowana większość mnie nie będzie kojarzyć, ale razem z aktualnym Właścicielem tworzyłem ten projekt - Katujemy. (jestem 3'cią zarejestrowaną osobą :)) Byłem długi okres czasu zastępcą Właściciela, do tej pory znajdziecie tu moje wzory / regulaminy czy poradniki. Przypominając.. Na imię mi Hubert, a za mną już 25 wiosen. Obecnie pracuję jako specjalista dot. sprzedaży w autoryzowanym dealerze marki Husqvarna. Hobbystycznie zajmuję się grafiką komputerową, UI/UX oraz wiedzą na temat polskiego prawa. W społeczności CS'a siedzę już kilkanaście lat z mniejszymi lub większymi przerwami. Mam nadzieję, że zagoszczę u Was na dłużej i nadrobię w jakimś stopniu stracony kawał czasu nieobecności. See you! 12 3
Deserved .dERYL Posted April 17, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 17, 2023 ja jestem 3k23 wiec tez zajeb*scie siemanko!!! 5 1
Donor Fisha Posted April 17, 2023 Deserved Woman Donor Posted April 17, 2023 Chcesz mi zrobisz lekcje z ux/ui? Witaj na forum! 3
Recommended Posts