Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

01d734896f59ddd815c29d2db09d322c.png.2e3fdb1e456be97f7da14de7b1217498.png

1b909b94e7366c2b703c7cec4dc049f6.png.981986efcdd0a2f9bd20d675271a2d51.png

Witajcie w kolejnej edycji pod lupą, dzisiaj na celowniku znajduję się nasz:

@ Karcok ☩ 

Spójrzmy, co nasi forumowicze myślą na jego temat!

1. Jakie cechy dominują u  @ Karcok☩ 

Użytkownik numer 1.  Napewno szczerość

Użytkownik numer 2.  Spokój, opanowanie, umiejętność zarządzania ludźmi.

Użytkownik numer 3. Stanowczość, ignorancja

Użytkownik numer 4. Ciężko jest wybrać jedną, bo jest ich mnóstwo 

Użytkownik numer 5. nie wiem

Użytkownik numer 6. Nie da sobie pluć w brodę, ale jest również bardzo pomocny i dba o ludzi, na których mu zależy.

Użytkownik numer 7. Stanowczość

Użytkownik numer 8. Nie poznałem go na tyle.

Użytkownik numer 9.hmm w sumie najbardziej to wytrwałość w dążeniu do celu oraz chęć pomocy innym

Użytkownik numer 10.Pewność siebie, dojrzałość. 

Użytkownik numer 11.Ciekawość, pomoc, sumienność i ambicja.

Użytkownik numer 12.Hmm cechy dominujące u Karola myślę, że zaangażowanie, wytrwałość, odpowiedzialność. Dalej nie będę wymieniał, bo by strony zabrakło. xD

Użytkownik numer 13. Karcok jest przedewszystkim szczery do bólu.

Użytkownik numer 14. W jego żyłach płynie niemiecka krew, wiec dyktatura.

Użytkownik numer 15. Obiektywny,  rozważny, kulturalny

Użytkownik numer 16. Pracowitość, sprawiedliwość, poświęcenie 

Użytkownik numer 17. Wyzywanie @ LEGENDAR:kappa:

2. Jakim właścicielem był według Ciebie? ☩ 

Użytkownik numer 1.  Najlepszym

Użytkownik numer 2. Bardzo dobrym, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Użytkownik numer 3. Na pewno unikającym kolesiostwa

Użytkownik numer 4. Mimo że go było mało, czuwał nad forum i reagował, kiedy była tak potrzeba 

Użytkownik numer 5.był w miarę git, tylko pod koniec sobie odpuścił

Użytkownik numer 6.Najlepszym. Patrzył przede wszystkim na to, czego potrzebują osoby, nie jedynie na liczby. Był typem właściciela, gdzie razem z nim cieszyło się z sukcesu, ale również płakało w ramię, gdy coś nie wychodziło.

Użytkownik numer 7.  Bardzo dobrym, Katujemy za jego panowania bardzo się rozwinęło 

Użytkownik numer 8. Raczej dobrze wszystko prowadził. 

Użytkownik numer 9. w skali od 1-10 daje 9/10

Użytkownik numer 10.Przez cały ten okres pobytu na wielu sieciach, Karcok był najlepszym właścicielem ze wszystkich. Twardo trzymał się regulaminu, nic nie robił "za plecami" - wszyscy byli tak samo traktowani, nie było taryfy ulgowej. Swego czasu poświęcał też maksimum siebie na forum. 

Użytkownik numer 11.Bardzo dobrym, jednym z lepszych, z jakimi się spotkałem. Kolesiostwo nie wchodziło w grę, dbał o sieć jakby było jego dzieckiem. 

Użytkownik numer 12.Karol był bardzo dobrym właścicielem cały swój czas i serce wkładał w to forum i serwery. Nie mogę złego słowa o nim powiedzieć.

Użytkownik numer 13. Dobrym, tyle serca co on włożył w to forum to tylko nieliczni wiedzą.

Użytkownik numer 14. Był bardzo dobrym właścicielem, opiekował się tym forum jak własnym dzieckiem, szkoda ze uciekł, ale życie prywatne ważniejsze.

Użytkownik numer 15. Nie mam nic do zarzucenia - trafne i przemyślane decyzje. 

Użytkownik numer 16Najlepszym. Dawał zawsze z siebie dosłownie wszystko. Dbał o to aby było dobrze, by każdy czuł się jak w rodzince. Szukał to nowych pomysłów, starał się, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik 

Użytkownik numer 17. Veri gut, bardzo dużooo zrobił dla tej sieci za co można mu tylko podziękować :peepoKiss:

☩ 3. Jakie wspomnienie z @ Karcokwspominasz najlepiej? ☩ 

Użytkownik numer 1.  Fall guys XD

Użytkownik numer 2.  Gierki w Ligę na TSie :D

Użytkownik numer 3. Foto na głównej w trakcie ataków xD

Użytkownik numer 4. Wspólne gierki, bitwy na bindy na tsie oraz kamerki z @  PanPukawka

Użytkownik numer 5.nie mam z nim praktycznie żadnych wspomnień

Użytkownik numer 6. Było tego mnóstwo. Litry wypitego alkoholu na ts3, oglądanie głupich filmików na watch2gether ("No tak, koty..."), różne gry, bindy, rozmowy, ploteczki.

Użytkownik numer 7. Niestety nie mam takich, ponieważ raz czy dwa rozmawialiśmy na TS3

Użytkownik numer 8.  Nie mam żadnych.

Użytkownik numer 9. ciężko coś przypomnieć aczkolwiek chyba granie wspólnie na mirku czasami

Użytkownik numer 10. Gierki w csa/humana/amonga itp, to było coś :peepolove:

Użytkownik numer 11.Wspólne granie w Amongusa. 

Użytkownik numer 12. Jest bardzo dużo wspomnień, które bym mógł tutaj wymienić, zaczynając od TS, kończąc na gruncie prywatnym. Jedno z fajnych wspomnień to jak graliśmy w Human: Fall Flat było wesoło może kiedyś te czasy powrócą, kto wie.

Użytkownik numer 13. Jak piliśmy na ts i jednocześnie na kamerka na mess, Karcokowi się wtedy przysnęło XD

Użytkownik numer 14. Pierwsze spotkanie z Karcokiem w 4 oczy, nigdy tej nocy nie zapomnę :peppegoodfood:

Użytkownik numer 15. Mój początek na sieci

Użytkownik numer 16Oj dużo jest takich, ale najlepsze to wspólne siedzenie na tsie, oczywiście z ekipą.

Użytkownik numer 17. Wspólne gierki w ligę 

4. Czy kiedykolwiek zawiodłeś się na @ Karcok☩ 

Użytkownik numer 1.  Nie

Użytkownik numer 2. Nie przypominam sobie.

Użytkownik numer 3. Zdarzało się

Użytkownik numer 4. Nie przypominam sobie takiej sytuacji 

Użytkownik numer 5. nie

Użytkownik numer 6. Nie, pomimo tego, że nasz kontakt jest teraz nieco słabszy, to nadal traktuję go jako przyjaciela i wiem, że zawsze mogę z nim porozmawiać na każdy temat. 

Użytkownik numer 7.  Nigdy

Użytkownik numer 8. Nie.

Użytkownik numer 9. raczej nie

Użytkownik numer 10. Nie. 

Użytkownik numer 11. Nie przypominam sobie takiej sytuacji.

Użytkownik numer 12.Czysto krótko Nie.

Użytkownik numer 13.. Wydaje mi się, że nie.

Użytkownik numer 14.Nigdy w życiu!

Użytkownik numer 15.Nie, choć zdarzyło się kilka sytuacji, gdy oczekiwałem na więcej.

Użytkownik numer 16.  Była pewna sytuacja, ale z perspektywy czasu - mało ważna. 

Użytkownik numer 17. Niee, czemu miałbym? nie było takiego momentu.

5. Co chciałbyś przekazać/życzyć @ Karcok☩ 

Użytkownik numer 1.  Wszystkiego co najlepsze w życiu a przede wszystkim zdrowia.

Użytkownik numer 2.  Niech mu się układa i żeby nas odwiedzał czasami na TSie :)

Użytkownik numer 3. Kasy, chlania i r*chania

Użytkownik numer 4. Dużo szczęścia w życiu i to, że ma u mnie wsparcie i chętnie mu pomogę, jeżeli będę mógł 

Użytkownik numer 5. niech powodzi mu się jak najlepiej

Użytkownik numer 6. Dobrze to wiesz, ale i tak życzę Ci kochany przede wszystkim szczęścia, bo po wszystkim na nie zasługujesz jak mało kto.

Użytkownik numer 7.  Zdrowia i szczęścia ze swoją kobitką

Użytkownik numer 8. Aby osiągnął to czego chce.:hehe:

Użytkownik numer 9. dużo zdrówka wiadomo pieniędzy oraz żeby Niemki na flecie skakały i dobrze na nim grały:POGGIES:

Użytkownik numer 10.Kochaniutki, powodzenia na nowej drodze życia, niech ono da Wam dużo szczęścia i radości <33

Użytkownik numer 11. Szczęścia w życiu i samych sukcesów. 

Użytkownik numer 12. Karolku życzę Tobie, aby Ci się układało w życiu, tak jak tego chcesz, a reszta sama przyjdzie.

Użytkownik numer 13. Powodzenia w życiu prywatnym, aby wszystko się układało po jego myśli :D 

Użytkownik numer 14. Zapraszam do mnie i kobiety w wakacje!

Użytkownik numer 15.Nie

Użytkownik numer 16Życzę aby Ci się układało w życiu prywatnym jak najlepiej. Byś spędził życie z samymi dobrymi ludźmi u Twego boku. Nie zmieniaj się! 

Użytkownik numer 17. Życzę mu dużo zdrówka i szczęścia w życiu :peepoShy:

☩  Uważaj na siebie, kto wie kiedy to ty trafisz pod lupę! ☩  

• Lubię to! 2
  • KAT 2
  • Uwielbiam 10
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Aż brak słów jak dużo pozytywnych opinii tutaj się pojawiło, łezka aż się uroniła co ludzie o mnie sądzą, nie spodziewałem się aż tak dobrego odbioru... Dziękuje ❤️

Jesteście wspaniałą społecznością i złożenie podania na Moderatora X lat temu na tym forum, było najlepszyk ruchem jaki mogłem kiedykolwiek zrobić w wirtualnym życiu ❤️

Życzę wszystkim, nawet największym wrogom, tak oddanej, kochanej, lojalnej i wspaniałej społeczności jak wy, jesteście prawdziwym Diamentem i mało kto o tym tak naprawdę wie.

Trzymam bardzo mocno kciuki, aby ten projekt dalej się rozwijał, oczywiście tylko razem z wami ❤️

Nie zmieniajcie się ❤️

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 11
Opublikowano

Świetna robota!

Nie wiem kto jest Tym użytkownikiem:

29 minut temu, ally napisał(a):

Użytkownik numer 17. Wyzywanie @ LEGENDAR:kappa:

ale ma u mnie flaszkę :kappa:

Opublikowano

No i to mnie się podoba!

Tylko skąd te dziwne znaczki, co to oznacza?

2 godziny temu, ally napisał(a):

☩  

Ma to jakiś głębszy sens czy dekoracja?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.