Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png.d43d69edba68b6a761fbee33ab5a7ea4.png

z @  ally

image.gif.213941d68113ea9012b81521e70a5e43.gifimage.gif.213941d68113ea9012b81521e70a5e43.gif

T: Dzisiaj mamy zaszczyt powitać najlepszego opiekuna serwera, a także przedstawicielkę płci pięknej o zwariowanej naturze, a jest to właśnie…! No właśnie. Kim właściwie jest ally? O tym przekonacie się już w dzisiejszym wywiadzie! Jak już siedzisz na naszym gorącym krześle, to opowiedz naszym użytkownikom, jakie emocje towarzyszą Ci w tym momencie? Może akurat wracasz z ciężkiego dnia w szkole/pracy, a może przez chwilą ktoś zobaczył Twój odcisk buta z bliska?
A: Hejka hejka, może mój dzień nie zaczął się najlepiej, bo oblałam kolejny egzamin z prawka. Teraz siedzę i rozmawiam z moim słodziakiem, który zawsze sprawia, że mój dzień jest lepszy. Bardzo mi miło za wybranie akurat mnie do wywiadu, czuje się ciekawszą personą, oraz elementem naszego forum.

T: Niestety nie zawsze wszystko układa się tak, jakbyśmy chcieli, ale wierzę, że kolejnym razem uda się bezbłędnie. Boję się zapytać, który to już egzamin, aczkolwiek może sama chcesz się tym podzielić? Twój dzień jest i na pewno będzie jeszcze lepszy, a Katujemy o to zadba. Teraz będziesz miała przekichane, bo prawdziwa jazda dopiero się zacznie!
A: Zdradzę tyle, że zasada po trzech się zeruje, towarzyszy mi już drugi raz. Jeśli nie chodzi o jazdę po placu WORD, to śmiało możemy jechać dalej.

Start
T: Kwestia czasu i się uda! Trzymamy kciuki! Co aktualnie sprawia Ci największą trudność podczas egzaminów?
A: Szczerze? Tylko i wyłącznie zachowanie egzaminatora i jego podejście do mnie, czyli chodzi o samą atmosferę. Zależnie od jego nastroju zmienia się mój, a zdawalność tego ośrodka wynosi 28%, więc ciężko stwierdzić czemu jestem oblewania, bo nie mam się za złego kierowcę.

T: Przykre jest to, że ludzkość czasem zostaje zakopana głęboko pod ziemię i trafiamy na takie sytuacje. Pewne jest to, że gdy w końcu Ci się uda, będziesz znacznie bardziej szanować to, na co tak ciężko pracowałaś! Może masz swoje wymarzone auto, którym najchętniej pojechałabyś jak najdalej od tego placu boju?
A: Oj tak, są to Honda civic type R i każda przyzwoita audica w sedanie, ale ta pierwsza opcja to totalnie moje klimaty samochodów, bo jak to mówią honda jeździ i wygląda.

T: Mniam! Woziłby takim dupkę! Mam nadzieję, że przewieziesz mnie po zdaniu prawa czego życzę Ci z całego serduszka! Jaki był zatem Twój największy dystans pokonany samochodem (jeszcze jako pasażer)?
A: Jaki pokonałam oczywiście w roli pasażera, był to wyjazd do Słowacji z przyjaciółka i jej rodzina. A jeśli mówimy o mojej jeździe to była to 3-godzinna jazda z instruktorem przed pierwszym egzaminem.

T: Całkiem pokaźna odległość, a jak przyjdzie samemu taka możliwość to tylko korzystać i zwiedzać! Jakie miejsce chciałabyś najbardziej odwiedzić?
A: Chciałabym zobaczyć Azję, a szczególnie Tokio. Ten klimat w tym mieście, pokaźna ilość światełek w nocy, a wiosną widok i zapach kwitnących kwiatów wiśni. Ludzie wydają mi się tam tacy mili, ich kuchnia to jakiś obłęd i nostalgia dla kubków smakowych. Dosłownie wszystko mnie kusi i ciągnie w to miejsce.

cc527d268aed6e-640-383-0-48-1200-719.jpg

T: Aż się rozmarzyłam i zrobiłam jeszcze bardziej głodna. Oj potrafisz narobić człowiekowi ochoty! Masz swoje ulubione miejsce, do którego lubisz wracać bądź przebywać?
A: Szczerze? Jest to moje zacisze domowe w pokoju, wtedy mogę się wyciszyć, zrelaksować, posłuchać muzyki i zebrać myśli. Jeśli chodzi o miejsce takie, do którego jeżdżę często ze znajomymi jest to po prostu samochód. Nie lubimy jakoś szczególnie siedzieć i zamulać w jednym miejscu. Najbardziej lubię oczywiście spędzać czas nieważne gdzie i kiedy z moja połówka, jednak nie jest to takie łatwe.

T: Cztery ściany nie pytają, cztery ściany zrozumią i zawsze przygarną domownika w swe objęcia. Powiedziałaś, że spędzanie czasu z drugą połówką nie jest takie łatwe. Co jest tego powodem? Jak długo jesteście razem?
A: Powodem jest odległość, może nie jesteśmy razem zbyt długo, ale dużo czasu zajęła mi ta relacja, żeby nazywać ją związkiem. Okazało się, że nawet ja jestem simpem i potrafię się zaangażować w relacje a niby taka independent woman.

T: Zdrową i prawdziwą relację buduje się długo, a gdy stanie się naprawdę silna, często przeradza się w uczucie. Oby się poszczęściło, a ogień miłości kwitł w was jak najdłużej! Śmiało mówisz o swoich cechach. Jaką zatem uważasz za największą zaletę oraz wadę?
A: Myślę, że moją największą zaletą jest lojalność, bardzo nie lubię fałszywych ludzi i sama staram się taka nie być, gdy mam do kogoś problem dam mu to jasno do zrozumienia. Jeśli chodzi o wadę, jest to zbyt duża wrażliwość, nieraz biorę do siebie, więcej niż powinnam i przejmuje się kimś/czymś, co tak naprawdę powinnam mieć głęboko w D.

T: Dobre cechy i obyśmy poznali ich jeszcze więcej. Co zatem myślisz lub słyszysz, że mówią o Tobie znajomi? Mają rację co do tego?
A: Przeważnie mówią mi to, co wyżej, większość ludzi uważa mnie za śmieszka i pewną siebie. Po części może to prawda (tak mi się wydaje).

T: Oby uśmiech zawsze gościł właśnie na Twojej buźce i ludzi, którzy Cię otaczają. Jaka rzecz materialna sprawia Ci największą radość?
A: Moja odpowiedź jako gracza brzmi-komputer, ale jako kobiety są to ciuchy. Wiesz chyba, co mam na myśli.

T: I tak nigdy nie ma w co się ubrać, a butów nigdy za wiele HyHy. @  ally jaki typ ubioru preferujesz? Masz swój ulubiony look, w którym czujesz się znacznie pewniejsza siebie?
A: Preferuje raczej luźny styl, nie lubię być oceniana przez pryzmat ciała, poza tym, jeśli muszę siedzieć w szkole to chociaż wygodnie. Zazwyczaj ubieram dresy, bluzy i jakieś szerokie jeansy lub cargo. Czasami jednak złapie kaprys na coś opiętego np. top.

T: Wygoda przede wszystkim, a ubierając się na luzaka, na pewno jest jej co nie miara. Masz może swój ulubiony sklep z odzieżą czy obuwiem?
A: Głównie kupuje to co na Zalando wpadnie mi w oko, ale głównie są to jakieś dresy i bluzy z Nike’a czy Adidasa.

T: Nasza @  ally  zawsze i tak gdziekolwiek będzie wchodzi z przytupem, a najlepiej z nutą „Z buta wjeżdżam” ! Wciąż jednak nie znamy Twojego wieku oraz szkoły czy pracy, którą zajmujesz się na co dzień. Opowiedz nam o tym!
A: Urodziłam się w 2004 roku, czyli jak można się domyślić mam
今田 紗良|2022-23|レディース|チーム|ジェフユナイテッド市原・千葉 公式ウェブサイト lat (jeszcze). Aktualnie uczęszczam do 4 klasy maturalnej na profil MAT-GEO. Niestety w maju maturka, więc sporo pracy przede mną.

T: Hot 18-nastka jest i na Katujemy! Jak idą przygotowania do matury? Czujesz się gotowa, aby zaliczyć ten egzamin dojrzałości, czy może jeszcze sporo pracy przed Tobą?
A: Co do angielskiego, totalny luz. Natomiast mówiąc o polskim, będzie to klapa, na razie, niby wszystkie próbne zaliczone 5/5, ale nadal nie czuje tej pewności. Jestem pierwszym rocznikiem nowej reformy, jak i tym, który będzie pierwszy raz od zdalnych zdawał maturę ustną. Matematyka powinna wejść na to bezpieczne 40%.

T: Nowe reformy i pierwsze roczniki zawsze mają przekichane. Co tym razem zostanie zmienione?
A: Matura z polskiego ma podobno wejść na wyższy poziom. Angielski i matematyka bez większych zmian, prócz kilku działów w podręczniku. Matura ustna z polskiego posiada aż 240 zagadnień, co gorsza od razu masz narzuconą lekturę, których jest aż 40.

T: Nie brzmi to dobrze, tym bardziej że po nauce zdalnej na pewno będą widoczne spore braki wiedzy, która nie zawsze była właściwie przekazywana. Jestem jednak dobrej myśli i wierzę, że i z tym sobie poradzisz! Koniec nauki coraz bliżej, masz zatem plany po jej zakończeniu? Praca? Nauka?
A: Jeśli mi się uda, to chciałabym iść na studia, ale jakie to czas pokaże. Chciałabym już najchętniej mieć okres edukacji za sobą, iść do pracy i ustabilizować się. Brzmi to bardzo szokująco, patrząc na to z perspektywy mojego wieku, ale niczego jak to nie jestem pewna.

T: Szkoła to jeden z lepszych okresów życia człowieka, ale dla niektórych bywa męczący lub jest całkowicie inaczej. Jaka jest Twoja wymarzona praca? Czym chciałabyś się zajmować w życiu i sprawiałoby Ci to ogromną radość?
A: Na pewno musiałaby być to jakaś praca niewymagająca dużo siły, ponieważ mam nawet problem z podkręceniem butelki. Moje nogi żyją własnym życiem, przez koszykówkę i różne kontuzje. Myślę, że praca przy jakimś małym biureczku by mi odpowiadała.

T: Wystarczy, że obierzesz sobie taki cel, do tego odrobina szczęścia i powinno się udać. Takich ofert pracy raczej nie brakuje, więc oby się powiodło! W jakim fachu nie wyobrażasz sobie zatem pracy?
A: Oczywiście, że nie wyobrażam sobie pracy jako lekarz, budowlaniec hydraulik itp. Prace te wymagają dobrej kondycji ciała, ja za to mam trzęsące się ręce i nieumiejętne nogi xD.

T: Na trzęsące rączki też mamy odpowiednie lekarstwo! Pewnie jak każdy młodociany człowiek wyobrażasz sobie czasem hajs płynący za wykonaną pracę. Ile chciałabyś zarabiać, aby czuć się spełniona? Mowa oczywiście o realnych kwotach.
A: Myślę, że chciałabym zarabiać tyle, by móc utrzymać mieszkanie, wystarczało mi na jedzenie i zachcianki bez myślenia, że jeśli to kupię, to nie wystarczy mi na coś innego. Przygarnęłabym, na razie obojętnie jakie pieniążki, bo jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców.

T: Prawda, żyć godnie to zarabiać tyle, aby po prostu nikomu na nic nie brakło, a nie od wypłaty do wypłaty licząc każdy grosz, jak to często występuje w naszym kraju. Gdyby płacili Ci za dowolną czynność, w której jesteś mistrzem, co by to było?
A: Chyba każdy wie, że klnę jak szewc. Odpowiedź więc nasuwa się sama, jeśli dostawałabym załóżmy 10 złotych od przekleństwa, byłabym już miliarderką.

T: W to nie wątpię. Może kiedyś nadejdzie ten dzień, gdy przestaniesz przeklinać i będziesz osobą nie do poznania. Jest jakaś cecha charakteru, którą chciałabyś zmienić?
A: Jest taka cecha, mam na myśli branie za dużo od siebie od bliższych mi osób.

T: Cecha mająca swój urok, ale są o wiele gorsze i cieszę się, że się nie zakorzeniły w Tobie! Jest jakiś typ osób, które działają Ci na nerwy i nie potrafiłabyś z taką nawiązać głębszej znajomości?
A: Myślę, że nie potrafiłabym się dogadać z osobą taką jak ja, bo wiadomo, skończyłoby się to na wiecznej konkurencji między nami.

T: Czuję, że byłoby grubo i mogłoby dojść tam do potyczki niczym w fame mma! Jakimi ludźmi lubisz się otaczać? Wolisz osoby w podobnym wieku czy nie ma to dla Ciebie znaczenia?
A: Wiek niezbyt ma dla mnie znaczenie, bardziej chodzi tu o podejście i dojrzałość. Strasznie nie lubię tak zwanej głupoty ludzkiej. Jednak zazwyczaj jest jej mniej w podobny gronie wiekowym lub starszym.

T: Cecha, której nie lubi większość, ale każdy z nas musi się z tym zmagać, a nieraz nawet sam jest tak postrzegany przez społeczeństwo np. przez pryzmat jednej sytuacji, w której towarzyszyło mu wiele stresu. Skoro wskoczyłam już w temat stresu - co najbardziej Cię stresuje i jak zazwyczaj sobie z tym radzisz?
A: Nienawidzę presji ze strony innych… Jestem z grona osób, którym wydaje się, że wiedzą co dla nich dobre i jeśli coś pójdzie na tak, to poniosę konsekwencje. Nie potrzebuje tak zwanych „głosów z tylu głowy” mówiących mi co mam robić. Jesteś na moim miejscu? Nie? To jak będziesz, to sobie tak zrób.

T: Presja otoczenia i doradzanie na siłę bywa irytujące, a nie każdy lubi słuchać notorycznych uwag z różnych stron. Należysz do grona osób, które otwarcie mówią o swoich uczuciach i wprost o tym, co im leży na sercu? A może skrywasz to w sobie i nie lubisz się tym dzielić z kimkolwiek?
A: Z rozmową o uczuciach nie mam żadnego problemu, natomiast różnie to bywa z drugą osobą.

T: Prawda. Nie zawsze każdy jest otwarty jak księga, z której można czytać z łatwością. Jest coś o czym możesz rozmawiać z kimś godzinami, oraz rzeczy, o których nie lubisz konwersować?
A: Jeśli chodzi o niekomfortowe tematy, to standardowo kościół i polityka. A tematy, na które rozmawiać to oczywiście forum i rzeczy oczywiste dla mojego pokolenia- social media.

T: Social media górują wszędzie, więc nawet nie jesteśmy w stanie się od tego odpędzić. Jakich social mediów najczęściej używasz?
A: Najczęściej są to tiktok, snapchat, Instagram, messenger i YouTube.

TikTok logo png images, TikTok logo transparent, Tiktok Logo Png, TikTok Png,  Tiktok Logo Transparen Snapchat Logo Png - Free Transparent PNG Logos Ikona Instagram Obrazy PNG | Wektory I Pliki PSD | Darmowe Pobieranie Na  Pngtree Plik:Facebook Messenger logo 2020.svg – Wikipedia, wolna encyklopedia Youtube PNG Logo Images | Youtube Icons | Free Download - Pngtree

T: Najbardziej popularne. Uważasz, że Internet zmienia ludzi? Co jest według Ciebie największym zagrożeniem w internecie?
A: Myślę, że internet nie jest zagrożeniem, dopóki się z niego właściwie korzysta i uważa.

T: Zostałaś kiedyś w jakiś sposób oszukana w internecie? Opowiesz nam o tej sytuacji?
A: Nie przypominam sobie takiej sytuacji, na szczęście.

T: Oby tak zostało! Ola, jakie masz pasje, hobby, zainteresowania?
A: Lubię rysować, ostatnio przeniosłam się również na tablet graficzny i próbuje sobie coś tam zmajstrować. Poza tym gram od 9 lat w koszykówkę, oczywiście amatorsko.

T: Jakie talenty mamy tutaj na forum! Chciałabyś się pochwalić swoimi pracami? Chętnie bym je ujrzała i myślę, że nasi czytelnicy również!

A: ally1.png ally2.jpg

T: Mega prace! Robią wrażenie i na pewno przykuwają uwagę. Startowałaś kiedyś w jakimś konkursie z takimi zdolnościami? Udało Ci się kiedyś coś wygrać?
A: Niestety boje się oceny innych na moje prace, jedyne komu je pokazuje są fo znajomi i rodzina. Wiadomo, że jury na jakiś konkursach są to osoby, które w tym siedzią całe życie i mają za zadanie ocenić pracę szczerze.

T: Mimo strachu przez opinią innych, te prace robią wrażenie i mają w sobie coś wyjątkowego. Podczas wykonywania jakiej czynności tracisz poczucie czasu?
A: Oczywiście, że grając. Gdy gram w Cs’a, jest to gra, w której całkowicie nie czuje mijających mi minut.

T: Oj tak! Tam można stracić całkowicie poczucie czasu, a szczególnie, gdy skill dopisuje. Grasz jeszcze w jakieś gry poza counter strikie’m?
A: Dużo tego, ale gry, w które gram najczęściej to Cs, lol i ofc must have każdej kobiety simsy.

CSGO white logo transparent PNG - StickPNG League of Legends Logo PNG Image | League of legends, League of legends  logo, Lol league of legends The Sims – Logos Download

T: Topienie simsów w basenie i czekanie aż zginą... ahh ten dreszczyk sadyzmu. No tak, każdej kobiety, ale się nie rozmarzajmy. Jest coś, czego nauczyłaś się w grach? Co pozytywnego wynosisz z wirtualnego świata?
A: Określę to słowami piosenki „lubisz koksik? Lubię dupy co są toxic”, jedyne co wyniosłam z gier.

T: Nie słyszałam, ale ciekawy tekst. Jak oceniasz swoje zdolności wokalne w skali 1-10?
A: No bądźmy szczerzy, piosenkarki to ze mnie nie będzie, za to mój donośny i piskliwy głos idealnie pasuje do opery :kekw:

T: W operze to nawet najtańsza wódka smakuje jak towar deficytowy. Skoro już mi się wspomniało o trunkach - masz może swój ulubiony?
A: Oczywiście, jestem smakoszem. Jak to mówią piwo to moje paliwo- perełka export szczególnie. Ponadto lubię sobie wypić dobre winko albo szampana. Pragnę serdecznie polecić wam Maryjke z biedronki, niebieska flacha @ kocham_mamuśki60  i @  Gosia ?!  wiedza, że jest tro prawdziwym rarytas.

T: Wypicie maryjki powinno być wpisane jako jedna z rzeczy do zrobienia przed 20 rokiem życia, więc również polecam serdecznie. Zapewne już dwóch kandydatów do obalenia trunku wymieniłaś, z kim jeszcze zatem chciałabyś spotkać się na piwko czy inny wysokoprocentowy napój?
A: Z każdym bym wypiła, alkohol łączy ludzi haha

T: Prawda! Piłaś alkohol już wcześniej, czy czekałaś do 18 roku życia? Pamiętasz, jakie było Twoje wrażenie, gdy spróbowałaś go po raz pierwszy?
A: Oczywiście, że nie poczekałam do 18-stki. Nie pamiętam, jakie było moje wrażenie, bo przesadziłam i miałam zgona.

T: No to rozpoczęte było z grubej rury! Palisz papierosy lub masz jakieś nałogi?
A: Palić muszę, bo się uduszę. Kiedyś robiłam to tylko dla towarzystwa, spróbowania. Aktualnie mam w domu trzy e-papierosy i nie wyobrażam sobie bez nich dnia ;(.

T: Może kiedyś uda się ograniczyć chociaż do minimum. Palisz może coś poza tym? Jakie jest Twoje zdanie na temat grubszych używek i osób, które regularnie je zażywają?
A: Nic poza moją e-fajką nie wchodzi w grę. Jestem świadoma skutków i działania takich środków, wiec trzymam się daleko.

T: I oby tak zostało! Masz może swój ulubiony serial? Film?
A: Lubię oglądać wszystko, co mój chłopak wybierze, jedyne czego nie obejrzę to horror. Zawsze chętnie powracam do Barbie i MonsterHigh, ponieważ to moje ulubione bajki i mam wszystkie części do dzisiaj.

T: Horrory mają swój urok i nie każdy lubi. Lata dzieciństwa… ahhh. Chyba każdy uwielbia do nich wzdychać. Opowiesz nam więcej o nim? Jak wyglądało Twoje dzieciństwo?
A: Standardowo jak każde. Od podstawówki ganianie się po wsi, rowery, budowanie baz i skakanie po balotach sąsiadów xD.

T: I to jest prawdziwe dzieciństwo! Gdzie tak właściwie mieszkasz?
A: Mieszkam w województwie pomorskim, godzinkę od Gdańska.

T: Jest to miejsce, w którym chciałabyś się osiedlić na stałe? Czy może marzysz o przeprowadzce?
A: Chciałabym się przeprowadzić, bo to wieś zabita dechami. Większe miasto, większe możliwości.

T: Zdecydowanie tak. Przejdźmy zatem do tematów związanych z forum. Jak właściwie się tutaj znalazłaś i jak długo z nami jesteś?
A: Zaczęłam od pewnej sieci, z której pochodzi nasz om2. Później przeszłam na inna sieć, gdzie poznałam toksycznych, jak i tych w porządku ludzi. Po banicji za prawdę wyleciałam z hukiem, razem z grupka znajomych. Postanowiliśmy wspólnie poszukać nowej sieci i jak przyszłam, tak zostałam.

T: Taki trochę mały awanturnik i buntownik z Ciebie. Jaki jest Twój łączny staż w counter strike’a? Pamiętasz swoje początki?
A: Zaczęłam przygodę z komputerem w 2021 roku, przez zdalne nauczanie. Pamiętam, że na początku byłam spokojna i nie czułam jakiejś presji w tej grze.

T: Legenda głosi, że można nawet zniszczyć sprzęt komputerowy pod presją, ale mam nadzieję, że Ciebie to nie dotyczy. Sporo czasu. Co najbardziej cenisz sobie na Katujemy?
A: Na katach cenie sobie prace, wszystkich aktywnych osób dbających o swoje obowiązki, szczerość w podaniach i docenianie czyjejś pracy. Ta sieć bardzo łączy ludzi w porównaniu do innych, na których miałam okazje być.

T: Świetnie podsumowane! Ma w sobie po prostu to coś, co przyciąga i nie pozwala odejść. Aktualnie posiadasz rangę opiekuna serwera OM #1 oraz redaktora. Przypomnij nam, jak wyglądało tutaj Twoje wspinanie się po szczeblach i skąd wzięła się chęć do coraz dalszego działania?
A: Wcześniej nigdy nie czułam dalszej chęci rozwoju w tym świecie i zaczęłam jako admin właśnie om1. Z dalszym czasem chciałam rozwoju dla serwera, ale też dla siebie i stało się, napisałam podanie, które jak widać przeszło. Co do redaktora, szkoła zabiła moją kreatywność… Chciałam wrócić do roli malej dziewczynki i ją pobudzić.

T: I wszystko śmiga znakomicie, więc oby rozwój pod każdym względem sprzyjał wszystkim! Jest jeszcze jakaś ranga, na której chciałabyś spróbować swoich sił w przyszłości?
A: Aktualnie nie mam takich planów, ale kto wie, co przyniesie jutro.

T: Spontaniczne decyzje czasem wychodzą najlepiej. Co według Ciebie jest najtrudniejsze w obecnych funkcjach, które posiadasz?
A: Myślę, że jedyne co zawodzi to moja pamięć, gdy czegoś sobie wcześniej nie ułożę i nie zorganizuje to się pogubię. Fun fact, zapisuje wszystko w notatniku i na małych karteczkach, żeby o czymś pamiętać.

T: Pamięć czasem zawodzi, a przy napiętym grafiku pominięcie czegoś jest bardzo łatwe. Jest coś, co chciałabyś zmienić na Katujemy? Coś poprawić? Dodać? Czegoś Ci brakuje?
A: Chciałabym wbić OM #1 na przyzwoitą pozycje w GT.

T: Oby cel został zrealizowany, a wierzę że się uda! Jak długo grywasz już na serwerze OM? Myślisz, że dobrze sprawujesz się na stanowisku opiekuna?
A: Gram na OM #1 już prawie rok. Myślę, że jestem dość dobrym opiekunem.

T: Pewność siebie jest równie ważna, a Tobie jej nie brak. Mamy nadzieję, że pozostali myślą podobnie. Wyobraź sobie, że Katujemy organizuje wielki zlot. Pojawiłabyś się na takowym? Kogo najbardziej chciałabyś spotkać osobiście, a z kim wolałabyś się nigdy nie spotkać?
A: Chętnie spotkałabym wszystkich, prócz @  happy.  . Obawiam się, że skończyłoby się na solówce jakiejś.

T: W sumie… Fame mma edycja Katujemy.eu! Tego jeszcze nie było! Takie spotkania to złoto, a może akurat uda się kiedyś zorganizować taki mini zlot. Niedługo będziemy kończyć nasz wywiad, jednak chciałam jeszcze zaproponować Ci małą zabawę. Podam Ci 5 rzeczy, a Ty przypiszesz do nich osobę, która pierwsza Ci się kojarzy z danym określeniem. Co Ty na to?
A: Haha dawaj. Ja na to jak na lato.

T: Alkohol

A: @  Gosia ?! xD

T: Papierosy

A: @  PanPukawka

T: Trąbka

A: @  Nomak

T: Kasztan

A: @  happy.

T: Cebula

A: @ ElementaR

T: I tym elementarnym akcentem zakończymy nasz wywiad. Chcesz dodać na koniec coś od siebie lub kogoś pozdrowić?

A: Dziękuję ślicznie, za wzięcie mnie do wywiadu, chciałabym pozdrowić wszystkich graczy om, administracje, ekipę ts'ową, oraz @  Smil3y  i @  KONEX @ Nomeron , no i w sumie wszystkich katów i chattboxowe świry.

T: Dziękujemy za wyczerpujące odpowiedzi oraz chęć pokazania się z nieco innej strony! Pozdrawiamy również!

• Lubię to! 9
  • KAT 1
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 8
Opublikowano

Świetna robota! Widać ogrom włożonej pracy :pepelove:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
32 minuty temu, Titania napisał(a):

: Zdradzę tyle, że zasada po trzech się zeruje, towarzyszy mi już drugi raz. Jeśli nie chodzi o jazdę po placu WORD, to śmiało możemy jechać dalej.

Nie martw się kochana, po 10ciu egzaminach rower gratis! 

@ Titania skąd Ty te flow bierzesz to ja nie mam pojęcia. Sztos!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.