revander Posted February 6, 2023 Deserved Share Posted February 6, 2023 Jeszcze parę miesięcy temu nie sądziłem, że będziemy musieli się pożegnać. Niestety pewne okoliczności w życiu prywatnym zmusiły mnie na odejście od forum na pewien czas. Nie będę się tu rozpisywał bo nie taki jest tego cel, dziękuję wszystkim za fantastycznie spędzone 3 lata. Do zobaczenia! 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcivn Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 do zobaczenia katowiczu! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horazon Posted February 7, 2023 V.I.P Share Posted February 7, 2023 Ciężko żegnać kogoś po tak długim czasie. Szkoda, że odchodzisz. Zawsze byłeś w stanie pomóc, wykonywałeś swoje obowiązki wyśmienicie, byłeś wzorem dla innych. Naprawdę szkoda, że taka persona odchodzi, jednak szanuję twoją decyzję i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy. Dzięki za wszystko 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted February 7, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted February 7, 2023 Powodzenia! Dzięki za wszystko i mam nadzieję, że do nas wrócisz. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted February 7, 2023 Donor Share Posted February 7, 2023 Przykro to słyszeć, bo byłeś od początków mirka 4. ;/ Życzę Ci szczęścia w życiu prywatnym i tego, żebyś sobie ze wszystkim poradził, bo będę ogromnie trzymać za Ciebie kciuki brachu! Powodzenia, ułóż sobie wszystko na spokojnie. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymmu Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Trzymaj się! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 To jest ten człowiek, który wprowadził mnie na forum Katujemy i dał mi szansę. Dzięki wielkie @ revander 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted February 7, 2023 Investor V.I.P Woman Share Posted February 7, 2023 Dziękujemy za każdą pomoc i wysiłek jaki wkładałeś w opiekę nad serwerami i nie tylko. Oby życie prywatne, które jest najważniejsze szybko się ustabilizowało i obyś wrócił do nas ze zdwojoną siłą! Powodzenia dalej! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted February 7, 2023 V.I.P Donor Share Posted February 7, 2023 Dzięki i wszystkiego dobrego prywatnie, zapraszamy ponownie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Mamy nadzieję, że wszystko sobie poukładasz i do nas wrócisz! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted February 7, 2023 Investor V.I.P Share Posted February 7, 2023 Dzięki za wszytko i wracaj do nas szybko 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 No cześć 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 3m się 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted February 7, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted February 7, 2023 Najlepszego byku 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!alker Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Trzymaj się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesio Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Trzymaj się tam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luckyy Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Trzymaj się! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted February 7, 2023 V.I.P Donor Share Posted February 7, 2023 Poukładaj życie i wracaj do nas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Ta ranga zobowiązuje, prędzej czy później wrócisz :D Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Dzięki za wkład włożony w sieć. Mam nadzieję że sobie poukładasz życie i do nas wrócisz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoMci4k Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 3Maj sie ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seru Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Wróć silniejszy, trzymaj się revander 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted February 8, 2023 Owner Share Posted February 8, 2023 Dziękujemy za prace, którą włożyłeś w tą sieć. Mam nadzieje, że sytuacja się zmieni z czasem i wrócisz do nas, trzymaj się! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixie Posted February 8, 2023 Woman Share Posted February 8, 2023 Dziękujemy, powodzenia! 🥰 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted February 21, 2023 V.I.P Share Posted February 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts