Jump to content
revander

pożegnanie...

Recommended Posts

Jeszcze parę miesięcy temu nie sądziłem, że będziemy musieli się pożegnać. Niestety pewne okoliczności w życiu prywatnym zmusiły mnie na odejście od forum na pewien czas. Nie będę się tu rozpisywał bo nie taki jest tego cel, dziękuję wszystkim za fantastycznie spędzone 3 lata. Do zobaczenia!

• Sad 21

Ciężko żegnać kogoś po tak długim czasie. Szkoda, że odchodzisz. Zawsze byłeś w stanie pomóc, wykonywałeś swoje obowiązki wyśmienicie, byłeś wzorem dla innych. Naprawdę szkoda, że taka persona odchodzi, jednak szanuję twoją decyzję i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy. Dzięki za wszystko :peepolove:

• Like 2
  • I love it 1

Przykro to słyszeć, bo byłeś od początków mirka 4. ;/

Życzę Ci szczęścia w życiu prywatnym i tego, żebyś sobie ze wszystkim poradził, bo będę ogromnie trzymać za Ciebie kciuki brachu! :heart4:

Powodzenia, ułóż sobie wszystko na spokojnie. :peepolove:

• Like 2
  • I love it 1

• Owner

Dziękujemy za prace, którą włożyłeś w tą sieć. Mam nadzieje, że sytuacja się zmieni z czasem i wrócisz do nas, trzymaj się!

• Like 1
  • I love it 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.