Jump to content
Tinderówka.

When i see you again

Recommended Posts

Hej, nie chce mi się tu prawić smutów ani żadnych takich rzeczy, a jestem bezpośrednim chłopem dlatego do rzeczy.

Mój udział w community tej gry jaką jest CS dobiegł końca, gra w żadnym stopniu się nie rozwija, co zarazem idzie z tym, że nie ma żadnego fun'u z tworzenia czegokolwiek.

Znalazłem dobrze płatną, normalną pracę, która mi sprawia wiele radości jak i zarazem dużo frustracji, ale robię to co lubię i się w tym spełniam.

Nawet jeśli wróciłyby mi chęci do tworzenia czegokolwiek w tej grze to za niecałe 100 dni piszę maturę, niektórzy wiedzą jakie mam do niej podejście, ale pasowałoby ją zdać, a pracy, nauki oraz zajmowania się pluginami hobbystycznie nie da się za bardzo pogodzić z czasem.

TL;DR: Nie mam czasu ani chęci na tworzenie czegokolwiek w CS'ie, chcę się poniekąd odciąć od tej gry.

Nie chcę być mylnie kojarzony z jakąś rolą funkcyjną, dlatego m. in. tworzę ten temat.

Pozdrawiam wszystkich czytelników, a w szczególności @  Gosia ?! @  Rudzia @  ElementaR @  Night0oo @  Ejdrien. trzymajcie się tam studenciaki, żeby was landlord nie wyj**ał z domu i żebyście mieli jakieś porządne jak na studenciaka przystało promocje w biedronce. Wielkie poł również dla

• @  Karcok za danie mi szansy i miło spędzony czas oraz oczywiście pieniądze, może gdyby nie ty to bym teraz nie biegał jak ten banan w bluzie zillamoba, kurtce trapstara z ip 14 pro i nowymi nike'ami (just joke... or not?)
  • @  happy. za gierki, chociaż nieraz różnie było z komunikacją przez twoje przepalone styki.
  • @  ally za dowalony głuchoniemy wywiad, ale za pomoc terapeutyczną po rozmowach z tobą będziesz ty płacić, pozdro i z fartem.
  • @  WZL @  hudinii @ ronaldinio (chyba ten tf) @  Senior_1337 @  BaNaN i pewnie ktoś by się tam jeszcze znalazł, za gierki. (@  Emilqa nie wliczam, wlicza się do tych którzy zniszczyli Norberta aka Rusina, parszywa tiktokerka)

no i pewnie by się ktoś jeszcze znalazł ale w sumie po Karcoku to już mi się odechciało wymieniać.

Chciałbym, aby na moje miejsce wskoczył @  Bati , zrobił ogromny postęp w podwalaniu rzeczy, daję mu rekomendację.

tego typu, benc

czak  

Ale bluzgi cenzurujemy. :P #pisemne na pożegnanie.

• Like 1
  • Sad 14
  • I love it 4

Biedny bioly, zaczą robić drony i się wkręcił. No cóż liczę ze zaszczycisz nas na ts jeszcze nie raz swoja mordką 3m się i szczęścia w życiu białasie!!!

• Like 1
  • Thanks 1

7 godzin temu, saddy. napisał(a):

Chciałbym, aby na moje miejsce wskoczył @  Bati , zrobił ogromny postęp w podwalaniu rzeczy, daję mu rekomendację.

Z cyklu codzienne dramy na my** xD

Made my day :D

No to teraz czas na jakiś awansik w robocie, tak co by można było nic nie robić i come back na forum :D 

10 godzin temu, saddy. napisał(a):

Hihihi, a może jeszcze zrobisz miejsce jako Fullstack? Kocham się podpisywać, ale bez zobowiązań hihihi.

//Nie żegnam się bo widzimy się na wyścigach frontendowych.

• Haha 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.