Tinderówka. Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Hej, nie chce mi się tu prawić smutów ani żadnych takich rzeczy, a jestem bezpośrednim chłopem dlatego do rzeczy. Mój udział w community tej gry jaką jest CS dobiegł końca, gra w żadnym stopniu się nie rozwija, co zarazem idzie z tym, że nie ma żadnego fun'u z tworzenia czegokolwiek. Znalazłem dobrze płatną, normalną pracę, która mi sprawia wiele radości jak i zarazem dużo frustracji, ale robię to co lubię i się w tym spełniam. Nawet jeśli wróciłyby mi chęci do tworzenia czegokolwiek w tej grze to za niecałe 100 dni piszę maturę, niektórzy wiedzą jakie mam do niej podejście, ale pasowałoby ją zdać, a pracy, nauki oraz zajmowania się pluginami hobbystycznie nie da się za bardzo pogodzić z czasem. TL;DR: Nie mam czasu ani chęci na tworzenie czegokolwiek w CS'ie, chcę się poniekąd odciąć od tej gry. Nie chcę być mylnie kojarzony z jakąś rolą funkcyjną, dlatego m. in. tworzę ten temat. Pozdrawiam wszystkich czytelników, a w szczególności @ Gosia ?! @ Rudzia @ ElementaR @ Night0oo @ Ejdrien. trzymajcie się tam studenciaki, żeby was landlord nie wyj**ał z domu i żebyście mieli jakieś porządne jak na studenciaka przystało promocje w biedronce. Wielkie poł również dla @ Karcok za danie mi szansy i miło spędzony czas oraz oczywiście pieniądze, może gdyby nie ty to bym teraz nie biegał jak ten banan w bluzie zillamoba, kurtce trapstara z ip 14 pro i nowymi nike'ami (just joke... or not?) @ happy. za gierki, chociaż nieraz różnie było z komunikacją przez twoje przepalone styki. @ ally za dowalony głuchoniemy wywiad, ale za pomoc terapeutyczną po rozmowach z tobą będziesz ty płacić, pozdro i z fartem. @ WZL @ hudinii @ ronaldinio (chyba ten tf) @ Senior_1337 @ BaNaN i pewnie ktoś by się tam jeszcze znalazł, za gierki. (@ Emilqa nie wliczam, wlicza się do tych którzy zniszczyli Norberta aka Rusina, parszywa tiktokerka) no i pewnie by się ktoś jeszcze znalazł ale w sumie po Karcoku to już mi się odechciało wymieniać. Chciałbym, aby na moje miejsce wskoczył @ Bati , zrobił ogromny postęp w podwalaniu rzeczy, daję mu rekomendację. tego typu, benc czak January 25, 2023 Ale bluzgi cenzurujemy. :P #pisemne na pożegnanie. 1 14 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Trzymaj się, zaglądaj do nas czasami Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted January 25, 2023 Donor Share Posted January 25, 2023 Trzymaj się dzięki za wszelką pomoc 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 25, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 25, 2023 Dzięki technik za wszelką pomoc i tipy w lolu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymmu Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Dzięki za wkład włożony w sieć i powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 25, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 25, 2023 Dzięki @ saddy. za wszytko trzymaj się tam wariat 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!alker Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZL Posted January 25, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 25, 2023 Trzymaj się tam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted January 25, 2023 Donor Share Posted January 25, 2023 Powodzenia w życiu prywatnym. Trzymaj się! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted January 25, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 25, 2023 Trzymaj się kochaniutki, wpadnij jeszcze do nas na gierki i odzywaj się na DPS. Dziękujemy za wszystko! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 25, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 25, 2023 Dzięki za wszystko, za techniczne wsparcie naszych serwerów i za gierki w lolu. Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted January 25, 2023 V.I.P Woman Share Posted January 25, 2023 Z fartem mordeczko, wiem ze jesteś moim big fanem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Biedny bioly, zaczą robić drony i się wkręcił. No cóż liczę ze zaszczycisz nas na ts jeszcze nie raz swoja mordką 3m się i szczęścia w życiu białasie!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilqa Posted January 25, 2023 Woman Share Posted January 25, 2023 aha jestes niemily... nie no trzymaj sie tam i wbijaj pograc ze mna w cs XDDDD 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted January 25, 2023 Investor V.I.P Woman Share Posted January 25, 2023 Dziękujemy Ci za każdą pomoc na serwerach i nie tylko! Trzymaj się cieplutko i wpadaj do nas czasem! Powodzenia również w życiu prywatnym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixie Posted January 25, 2023 Woman Share Posted January 25, 2023 Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Zaraza... @ saddy. Powodzenia w życiu, zajrzyj czasem do nas chociaż pogadać! Trzymaj się! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 25, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 25, 2023 Dzięki za wkład, pozdrawiam. Wpadaj do nas. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 7 godzin temu, saddy. napisał(a): Chciałbym, aby na moje miejsce wskoczył @ Bati , zrobił ogromny postęp w podwalaniu rzeczy, daję mu rekomendację. Z cyklu codzienne dramy na my** xD Made my day :D No to teraz czas na jakiś awansik w robocie, tak co by można było nic nie robić i come back na forum :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 10 godzin temu, saddy. napisał(a): Chciałbym, aby na moje miejsce wskoczył @ Bati , zrobił ogromny postęp w podwalaniu rzeczy, daję mu rekomendację. Hihihi, a może jeszcze zrobisz miejsce jako Fullstack? Kocham się podpisywać, ale bez zobowiązań hihihi. //Nie żegnam się bo widzimy się na wyścigach frontendowych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted February 7, 2023 V.I.P Share Posted February 7, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts