Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Aktualnie nie, są zbyt głośne, wymagają zbyt dużej atencji, rozrabiają, uprzykrzają życie rówieśnikom. Co innego gdybym swojego wychowywał, wtedy sytuacja wyglądałaby całkiem inaczej. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Lubię. Wbrew pozorom takie małe dzieci to nie tylko płacz, krzyki etc. Małe dzieci dają mega dużo radości. Szczególnie malutkie, które poznaje świat, poznaje pierwsze słowa, stawia pierwsze kroki i rzuca się do Ciebie krzycząc "cioooocia" i dając buziaki. Cudowne uczucie. :ct:

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano

Na chwilę aby się z nimi pobawić, tak to nie lubię dzieci, trzeba ich pilnować, marnować czas na opiekę, słuchać marudzenia, krzyków, histerii i cholera wie czego jeszcze. A no i kasę trzeba wydawać, kupo to kup tamto, nie nie to nie dla mnie. Nigdy swoich nie będę mieć, bo szkoda mi conajmniej 18tu lat na wzięcie odpowiedzialności za małego smroda. Byłam w związku gdzie było dziecko i mnie to tymbardziej utwierdziło, że nie lubię na dłuższą metę dzieci, natomiast dzieci bardzo mnie lubią i lubią się ze mną bawić. :dogel:

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Oczywiście, że lubię.
Sam mam chrześniaka, więc tym bardziej innej opcji nie mam. :cryingg:

Generalnie takie dzieci dają bardzo dużo radości i szczęścia w życiu, a w szczególności te dobrze wychowane dają wiele miłości.
To chyba główny powód, jak takiego dziecka nie kochać i nie lubić.. :default_smile:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

U sąsiadki czy siostry mojej przyjaciółki często się zajmowałam dzieciakami i sprawiało mi to mega radość. Inna rzecz jak jadę komunikacją i słyszę darcie się albo chcę spać i jest to samo u sąsiadów obok. Mimo wszystko i tak lubię, chciałabym mieć w przyszłości córeczkę, żeby wszystko jej pokazać i wychować na swój własny sposób, kompletnie inaczej niż wychowywana byłam ja. 

• Lubię to! 2
Opublikowano
7 godzin temu, dejmano napisał:

Aktualnie nie, są zbyt głośne, wymagają zbyt dużej atencji, rozrabiają, uprzykrzają życie rówieśnikom. Co innego gdybym swojego wychowywał, wtedy sytuacja wyglądałaby całkiem inaczej. 

++ xd

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Aktualnie dzieci nienawidzę prze robotę w wesołym miasteczku 3 lata temu, pilnowanie naraz 100 dzieci nie działa zbyt dobrze na nerwy

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.