Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj jest ten dzień, w którym niestety muszę opuścić szeregi KATUJEMY. Wiele osób może mnie za to znienawidzić, to normalne - sam tępiłem coś takiego, ale siła wyższa doprowadziła do tego stanu. Chcę również podziękować wszystkim osobom, które są zaangażowane w życie forum, za to, że się poświęcacie i róbcie to dalej!

Już dawno nie byłem tak bardzo związany z jakąkolwiek siecią, ale niestety obowiązki życia realnego sprawiają, że kompletnie nie mam czasu aby Wam poświęcać swój czas, wolę wolne chwile spędzić z dzieciakiem i żoną. Mam ogromny sentyment do tej, bardzo miło będę Was wspominał - szczególnie tych, którzy zapracowali na mój szacunek. 

Dziękuje wszystkim za to, że jesteście! 

PS. Proszę o odebranie mi uprawnień VA.

• Właściciel
Opublikowano

Dziękuje Ci za to co zrobiłeś dla sieci. Byłeś z nami od samego początku, na pierwszy rzut oka wiedziałem, że awans jest Ci pisany. Nigdy nie było zastrzeżeń co do twojej osoby, osobiście również nie miałem z Tobą nigdy problemów. Sprawowałeś się idealnie, pełniłeś swoją role perfekcyjnie, nie musiałem zbytnio poświęcać Ci czasu na naukę tego i owego, za pierwszym razem wszystko załapałeś i wiedziałeś jak należy postępować. Mam nadzieje, że jeszcze nas odwiedzisz :)

Opublikowano

Również dziękuje Ci za to co zrobiłeś na sieci! ;) Miałeś w sobie coś takiego, że w moim podaniu po Twojej wypowiedzi z 5-6 osób z tak w sekundę zmieniło zdanie na nie xD Szkoda, że odchodzisz bo byłeś naprawdę spoko kolesiem - najlepszy Jarek jakiego znam :D Wiadomo, życie prywatne i rodzina są o wiele ważniejsze od świata wirtualnego. Mam nadzieję, że wszystko Ci się będzie dobrze układać no i oczywiście że zajrzysz do nas czasami :>

Powodzenia, trzymaj się!

Opublikowano

Miło się z tobą współpracowało, mam nadzieje że jeszcze do nas wrócisz :)

Powodzenia w realu :)

• Właściciel
Opublikowano

Oj dobra bo zaraz będziecie płakać

PRIMA APRILIS :D

Opublikowano

Wy to jesteście, naprawdę byliście w stanie pomyśleć, że Was opuszczam?  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.