Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
noiz

Gazetka Katujemy.eu | 26.10 - 1.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bbpehp0.png

Witam w moim pierwszy wydaniu gazetki Katujemy.eu.

Zostaną tutaj zawarte wszystkie najważniejsze wydarzenia z ostatniego tygodnia.

Postaram się was nie zanudzić, a dla milszego czytania podam wam niżej ciekawą nutkę.

Spis treści:

1. Awanse i degradacje.

2. Aktualne konkursy i akcje na Katujemy.eu.

3.  Aktualności.

4.  Poradniki, pluginy, roundsoundy i katujemy.eu na youtube.

5. PGA 2014

6. Co nieco na poprawę humoru.

Awanse i degradacje

Przez ostatni tydzień nasza administracja zbytnio się nie zmieniła, przybyło nam tylko dwóch adminów.

DYREKTOR RADIA Z TORUNIA -> Admin Serwera [DD2]

mr3 -> Admin Serwera [DD2]

Dejv.  -> Zbanowany

Pamiętajcie, że rekrutacja nadal trwa! Składania możecie składać w tym dziale [KLIK].

Aktualne konkursy i akcje na Katujemy.eu

Aktualnie trwają dwa konkursy:

Konkurs Reklamowy [KLIK]

Konkurs Top15 [KLIK]

Zapraszamy do udziału w w/w konkursach, gdyż do wygrania są naprawdę ciekawe nagrody takie jak:

Klucz CS:GO, Koszulka katujemy.eu czy doładowania portfela w naszym sklepiku!

Jeśli ktoś nie ma chęci na braniu udziału w konkursie może pomóc naszej sieci głosując na nasz serwer [KLIK], bądź pomóc głodującym dzieciom klikając na pajacyka [KLIK]. Za wszelką pomoc z góry dziękujemy :)

Aktualności.

Już wiemy jakie zmiany nas czekają!

Chyba najlepszą nowością w naszej sieci będzie nowy serwer - Cod Mod [HARD EXP]. Dokładnej daty startu serwera jeszcze nie znamy, lecz wiemy że czeka nas to w listopadzie.  A poza tym czekają nas takie nowości jak:

- Zmiana banneru serwera oraz logotypu sieci,

- Zmiana stylu forum na nowy, świąteczny, (W grudniu)

Także widać, że administracja 'nie śpi' i pracuje nad rozwojem sieci.

Poradniki, pluginy, roundsoundy i katujemy.eu na youtube.

Przez aktualnie trwający konkurs na naszym forum mamy możliwość poczytania trochę poradników czy poznania plguinów, których być może nie znamy. Niżej przedstawię wam tematy, na które warto [moim zdaniem] zwrócić uwagę.

YT | 5k AWP | Katujemy.eu [KLIK] 

RS'y | Roundsound RAP [KLIK]

PLGUINY | Automtic Knife Duel [KLIK]

PLUGINY | Sprawdź IP / Steam ID! [KLIK]

PLUGINY | Kontakt do adminów [KLIK]

PGA 2014

Jak zapewne większość z was wie od 24 do 26 października trwały poznańskie targi gamingowe.

Kto miał taką przyjemność i był obecny? Tegoroczne targi były bardzo udane, ilość osób była przerażająca - szczególnie drugiego dnia. (sobota - 25.10) Niżej przedstawię wam dużo cennych informacji z tegorocznego PGA.

Hubert "Gordon" Blejch pobił rekord Guinessa!

Dotychczasowy rekord został ustanowiony dwa lata temu przez Australijczyka Okana Kaya. Spędził on przed komputerem 135 godzin 15 minut i 10 sekund grając w grę Call Of Duty. Hubert "Gordon" Blejch dołożył do tego wyniku swoje 48 minut i 20 sekund, grając w grę Sniper Elite III Afrika.  Gordon po pobiciu rekordu był bardzo zmęczony, nie był w stanie rozmawiać i szybko poszedł wypocząć... [Kliknij po więcej]

PGA 2014 gra o wielkie emocje.

Były zły porażki i okrzyki radości! Była rywalizacja w cyberpojedynku oraz euforia, której z niczym nie można porównać.

Kto wygrał? Wszyscy którzy wzięli udział w Poznań Game Arena - najbardziej spektakularnym wydarzeniu gamingowym w Polsce!

Po pierwsze zwiedzający. W 10-letniej historii PGA padało już wiele rekordów, ale tegoroczny na długo pozostanie w pamięci wszystkich uczestników. Spodziewana i bardzo optymistyczna liczba zwiedzających zweryfikowana została przez jeszcze bardziej radosną rzeczywistość... [Kliknij po więcej]

Zdjęcia i wideo-relacje oraz więcej 'aktualności' możecie zobaczyć na - gamearena.pl.

Co nieco na poprawę humoru.

Dzwoni blondynka na pogotowie:
- Mój mąż połknął igłę.
Kobieta, która odebrała telefon mówi:
- Za kilka minut u pani będziemy.
Po kilku minutach blondynka znowu dzwoni na pogotowie:
- Już nie trzeba przyjeżdżać, znalazłam drugą.

W muzeum:
- Tata, kto to jest ta duża pani z marmuru? Tam na pomniku?
- To jest, Jasiu, Dziewica Orleańska.
- A dlaczego Orleańska?
- Bo z Orleanu...
- A dlaczego Dziewica?
- Bo z marmuru...

W tym wydaniu byłoby na tyle.

Jeśli gazetka Ci się spodobała zostaw 'lajka' - to motywacja do pisania kolejnego wydania.

Prosiłbym również o zostawienie komentarza z swoją opinią na temat gazetki, co by przydało się zmienić lub coś dodać/usunąć.

Miłego dnia :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Gazetka trochę niedokładna, podałeś awanse użytkowników ale nie podałeś już degradacji, tym razem byłego użytkownika Dejv. który nie jest już adminem na naszym serwerze. Nie potrzebna według mnie jest na czcionka, ponieważ mnie osobiście ona rozprasza - najlepsza zwykła, tradycyjna czcionka. Drugą rzeczą trochę za mało informacji tutaj jest zawartych, ale PLUS dla Ciebie :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gazetka trochę niedokładna, podałeś awanse użytkowników ale nie podałeś już degradacji

Nie potrzebna według mnie jest na czcionka, ponieważ mnie osobiście ona rozprasza - najlepsza zwykła, tradycyjna czcionka.

Racja, gdzieś mi umknęły te degradacje.

Czcionkę poprawiłem - dzięki za uwagi.

• Właściciel
Opublikowano

Moim zdaniem umieszczanie nowych pluginów, poradników etc. w gazetce jest bezsensowne. Natomiast jeżeli chodzi o filmiki na yt to jak najbardziej. Dodatkowo brakuje degradacji tak jak wspomniał sojovsky ale to już na marginesie. Ogólnie nie jest źle jak na początek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.