Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

• Deserved
  • Popular Post
Posted

p10.png.084df3f33eb9865405ab1d98266385d3.png

Czy jest coś co chciałbyś/abyś zrobić w życiu, ale boisz się opinii innych ludzi?

• Like 11
  • KAT 1
  • I love it 1
  • Investor
Posted

Opowiedziałbym o swoich przeżyciach.

• Like 4
  • Sad 3
Posted

Nie ma czegoś co chciałbym zrobić, ale boję się odbioru. 

robię co chce i mam gdzieś czy komuś się podoba np w co gram czy jak wydaje pieniądze (oczywiście z granicami, czasem trzeba liczyć się z odbiorem innych i przystopować) 

• Like 7
  • Legend
Posted

Nie ma takiej rzeczy.

Opinia innych w takich sprawach nie ma kompletnie znaczenia dla mnie, to ja podejmuję decyzję i podążam swoimi ścieżkami, a nie ścieżkami kogoś.

• Like 7
Posted

jakoś srednio obchodzi mnie opinia ludzi na mój temat, skoro komuś coś się we mnie nie podoba nie zatrzymuje i tyle :200IQByczq:

• Like 7
Posted

Niee, nie ma czym :p Każdy ma inne poglądy i chyba logiczne, że komuś się mogę nie spodobać i ta osoba zacznie mnie krytykować. ;) Taki jest świat 

• Like 6
Posted

Chciałbym zrobić pewna sprawę ale blokuje jedna wada właśnie „co ludzie powiedzą” 

Sprawa taka że chciałbym wybudować w Polsce największą i najlepszą pijalnie w której alkohole będą tańsze niż w sklepie, nie chce aby ludzie właśnie „gadali”

• Like 6
Posted

Nie mam zamiaru słuchać opinii innych ludzi na mój temat bądź na temat rzeczy które robię. Nie ma takiej rzeczy nawet 

• Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.