Hashirku Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Twój nick: Hashirku Co wprowadzić?: Witam,przechodzac odrazu do rzeczy,chcialbym zaproponowac szerzej znanego vipa za godziny,moja propozycja byla by nastepujaca 48h przegranych na serwerze lacznie = 1 dzien vipa,co za tym idzie jesli taka informacje umiesciloby sie na serwerze ze co jakis czas o tym pisze to mozna byloby zanotowac wiecej zalozonych kont na forum oraz uwazam ze jest to fajny dodatek 48h to i tak duzo a zawsze cos.. chyba ze ktos bedzie mial lepszy pomysl jak to udoskonalic to niech napisze.. Pozdrawiam *edit po przemysleniu 48h lacznie to naprawde duzo i jednak proponuje 48h=3dni vipa 3
Deserved Kondziu Posted August 17, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted August 17, 2022 Jest coś takiego dla adminów za aktywność. Dodanie tego dla zwykłych użytkowników będzie non sensem. Z czegoś jednak trzeba utrzymać serwer. Co jakiś czas na forum pojawia się temat z konkursem na vipa ( w dziale serwera bądź ogólnym) i według mnie w zupełności starczy. 4
Legend dejmano Posted August 17, 2022 V.I.P Donor Legend Posted August 17, 2022 Nie wiem, losowy vip niektórym na serio nie starcza? Zdecydowanie na nie. 4
Marcivn Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Tak jak panowie u góry napisali vipa ciężko zdobyć nie jest tym bardziej gdy jest nawet jednorazowy vip na godzinę do przetestowania sobie jego itd, drugą kwestią jest tego iż sama cena jego nie jest jakąś wygórowaną ceną, 6 zł na miesiąc lepiej się przekłada niż nabijanie ileś tam godzin sobie jako gracz żeby go zdobyć trzecia kwestia możliwość nocnego freevipa tak jak np na jedynce mirage ale to bardziej trzeba byłoby następnym temacie opisać 2
Legend Karcok Posted August 18, 2022 Sponsor Legend Posted August 18, 2022 Dostępność VIP'a za darmo i tak jest na wystarczającym poziomie. Serwer jak koledzy napisali wyżej musi się z czegoś utrzymać. Na dzień dzisiejszy taka opcja odpada. 6 1
Recommended Posts