Marcivn Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Nick oskarżyciela: Marcivn Nick oskarżonego: dejmanoXD IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:70413223 Data i czas zdarzenia: 12.08.2022 18:05-18:10 Przebieg sytuacji: cala akcja zaczyna się od 7:55 gdy wyrzucony gracz wbił ponownie na serwer i pytał za co został wyrzucony oraz przez kogo , 8:00-8:01 wkracza Nomak obrażając gracza nazywając go kampiącą kur*ą oczywiście zero reakcji ze strony dejmano jakby inaczej, potem kolejna obraza gracza przez Nomaka 8:07-8:07 bo z kurw*mi krotko, zero upomnień czegokolwiek jakby mu zwisało to ze jego best kumpel kogoś sobie wyzywa,na dalszym demku można zauważyć dalszy młyn z wyzywaniem się innych i brakiem reakcji na to, jedynie co potrafił dać to mi muta za powiedzenie "alleluja i do przodu" min 11:17- 11:18 Dowody: demko oraz czas wydarzenia https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20220812-180007-1184982244-am_dzi2_KAT_-_________________Katujemy.eu____________ARENA_1v1____________128TR__ws__knife__gloves.dem.zip 3 1 5
Deserved Night0oo Posted August 12, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted August 12, 2022 @ dejmanoXD Proszę wypowiedz się na ten temat ///// Zamykam temat, żeby nie było spamu. Podejmę decyzję to pojawi się werdykt. 4
Legend dejmano Posted August 12, 2022 V.I.P Donor Legend Posted August 12, 2022 Kłótni nomaka z Shelby szczerze mówiąc nie słyszałem, ale byłem z nimi na tsie i jedynie co pamiętam to młyn, gadke na tsie, krzyki na serwerze i w tym samym czasie rozmawiałem z domownikiem, dlatego nikt z tej dwójki/trójki nie dostał kary. Mówisz coś o kolesiostwie? To dziwne, bo ostatnio Ty i Nomak dostaliście ode mnie warna. Druga sprawa = masz "uraz" do mnie? chyba, za to, że się z nim zadaję. Mówiłem Ci, żebyś zaprzestał wszelakich prowokacji/obraz w moją stronę. Na minimalny dowód w jaki sposób się zachowujesz i dlaczego na mnie najeżdżasz. Następnie wbijasz na arenki i bez powodu zaczynasz się do mnie pluć, dodatkowo jak to pisałeś na czatboxie - mówiłeś to dwa razy, otóż nie. Komentowałeś dosłownie za każdym razem jak mnie zabijałeś, później walisz prowo na czatboxie, co chcesz tym ugrać? Myślałem, że dałem Ci jasno do zrozumienia, żebyś odbił. Polecam dorosnąć, a karę osobiście dodam wszystkim z demka, jeśli ich spotkam na serwerze;) Podsumowując - znajdź sobie inny obiekt zainteresowania. Wiem, że zamuliłem i nie ogarnąłem kłótni - do tego się przyznaję, niestety umknęło mi to. /////// Dostałem informacje, że inny admin ostrzegał wszystkich zamieszanych, więc nie tylko ja byłem na serwerze z flagami. 6 1 1
Deserved Night0oo Posted August 15, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted August 15, 2022 Yo , więc przenalizowałem to demko z @ PanPukawka , więc zacznijmy od początku. Muta nałożony na @ Marcivn był nie słuszny gracz powiedział tylko i wyłącznie ,,alleuja i do przodu" po czym został on zmutowany. Druga sprawa. Fakt @ dejmanoXD mógł nie słyszeć kłótni @ Nomak z Tomem Shelbym. 8:00 Nomak "admin cię wyj*bal skończ płakać" 8:08 Nomak "bo z kur*ami krótko" co do Tomiego 8:39 - do momentu opuszczenia serwera Tom : Kultura, prowokowanie administracji. Jeden i drugi zostanie ukarany za swoje zachowanie na arenie. Sprawa trzecia @ Marcivn Po mucie trochę cię poniosła. Przy okazji wujek zostanie ukarany za prowokacje administracji. Więc powinien zostać nałożony gag na ciebie @ Marcivn @ Karcok Co do @ dejmanoXD decyzje pozostawiam tobie. Spis kar: @ Nomak Mute 48h Tom Shelby Ban 72h Wujek ban 48h @ Marcivn gag 48h Ps. Kary mogą ulec zmianie ze względu na decyzje @ Karcok 3 1
Legend Karcok Posted August 15, 2022 Sponsor Legend Posted August 15, 2022 @ dejmanoXD mute nie był w tym przypadku konieczny, wystarczyło by upomnienie. Nie mam za co Cię "besztać" bo jesteś znakomitym Multi-Adminem i nie widzę sensu cokolwiek dalej robić w tym kierunku. Co do reszty kar @ Night0oo Jest okey @ kajoj @ svensk Ogarnijcie temat z adminem @ Marcivn 7 1 1
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts