Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: #1 KyO 

Co chcesz wprowadzić/zmienić: 

Cześć, chciałbym wyjść z propozycją zorganizowania turnieju 1v1 z powodu powrotu aren. 

Za bardzo nie ma tu czego tłumaczyć, ale zrobić zapisy na turniej, wybrać UB'team na turniej i opiekunów.

Po zapisach zrobić tabelkę, kto z kim gra i zobaczyć ile osób mniej więcej (dopasować serwery ale przypuszczam że 2 wystarczą) 

SERWER: 2 Graczy, 2 UB, jeden Opiekun

Całość odbyło by się przez Ts, gdzie gracze wybierali by detale m.in. tj. mapa 

Sam turniej przeprowadzić pod Weekend ( piątek, sobota, niedziela ? )

Nagrody to zależy od @ Karcok , bo tak naprawdę tu chodzi o dobrą zabawę 

//EDIT

Tak, jestem chętny pomóc lub jak napisał @ dejmanoXD  poprowadzić 

Edytowane przez KyO
  • Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Ja jestem na tak. Co prawda szedłbym w stronę 5vs5 a nie 1vs1, ale to zawsze coś. Zamysł mi się podoba, jeszcze raz na tak. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mnie się podoba, chociaż 5vs5 turniej reaktywowany myślę, że byłby lepszy to i tak jestem za, leci serducho za pomysł  :serduszko:

• Legenda
Opublikowano

Gdyby był czas i chęci, administracja na pewno wyszłaby pierwsza z taką inicjatywą, a jeśli tego nie ma - jak widać są ważniejsze sprawy. Odpowiednia organizacja, dobranie do tego ludzi kosztuje trochę czasu. Rozumiem, że jesteś chętny poprowadzić turniej? W takim razie jestem za.

• Lubię to! 6
  • Donator
Opublikowano

Jeżeli wszystko zostanie dobrze dograne i będziesz sprawował nad tym opiekę to jestem jak najbardziej za, zawsze jakaś odskocznia.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wszyscy są za i je również jestem za, ale zorganizowanie takiego turnieju to nie lada wyczyn. Po pierwsze potrzeba zaufanych ludzi, którzy poświęcą na to sporo czasu - myślę, że z tym pierwszym nie byłoby problemu ale gorzej z drugim. Kolejna sprawa - nagrody. Przy takivh turniejach nie wyobrażam sobie nagröd głównych w postaci usług na serwerze, a więc przychodzi temat kasy.

Takich turniejów było mnostwo na x sieciach. Często kończyło się to walkowerami, gracze/frużyny nie stawiali się na czas, wieczne przekładanie/odkładanie itp...

Dlatego po głębszej analizie, mimo szczerych chęci możliwości zobaczenia czegoś takiego u nas i może nawet uczestniczenia w tym, stwierdzam że lepiej poświęcić ten czas i pieniądze na rozwój obecnego stanu (np. reklamy serwerów, organizowanie konkursów zajmujacych mniej czasu jak ostatnie typowanie prime, konkursy na wyrobienie x czasu na serwerach itd...).

Taki turniej to fajna odskocznia ale realnie nie wpłynie on w żadnym stopniu na rozwój sieci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.