Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Marcivn

Co wprowadzić?:  Wejście na serwer dla graczy z aktywnym prime albo od np od 500+ godzin.

Tłumaczę już dlaczego wychodzę z takim pomysłem, ogólnie na serwerze jest wysyp nowo kontowców można rzecz biorąc powiedzieć ze z dnia na dzień coraz więcej takich osób przybywa a co za tym idzie  większości tych osób "nowych talentów" lata na odpale, nie mam na myśli sezonu wakacyjnego tylko ogólnym kształcie, porannych dniach oraz wieczornych takich delikwentów na pęczki praktycznie jest a nie zawsze któryś z adminów w takich porach jest aktywny i co za tym idzie tacy osobnicy na tym korzystają a potem są pretensję do adminów iż odpaleńcy bez prime na świeżych kontach jak bułeczki latają kilka map, może to wspomogłoby jakoś serwer względem stałych graczy albo jest druga strona medalu  to jeszcze mogłoby sprawić  będzie jeszcze ich mniej.

Dlatego jakby ktoś chciał się wypowiedzieć na ten temat co o tym myśli byłoby miło fest :pepoLove:

pss. nie sprawdzałem archiwum czy kiedykolwiek był taki temat jeśli był i nie przeszło to pardom.

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pomysł jak najbardziej za, ale niestety moim zdaniem nie do zrealizowania.

Wpuszczenie only prime to prosta sprawa, jednak z tymi godzinami to już wymaga publicznych ustawień na steam itp. a nie każdy chce to mieć.

Druga sprawa, tak jak napisałeś sam sprawi to drastyczny spadek graczy - kiedyś usmierciłem sobie serwer w taki sposób a teraz jest tylko gorzej jeśli chodzi o ilość graczy. Spójrz, że aktualnie w CS:GO na sieci mamy praktycznie same only mirki. Na innych stronach wygląda to podobnie lub serwery innego typu leżą i kwiczą...

CS potrzebuje mocnej aktualizacji, żeby był wzrost i dopiero może wtedy gra dostanie większe przyrosty. O source2 plotkują x lat, teraz znowu robi się o tym głośno. Osobiście na to liczę, ale jak to mówi klasyczek "niby człowiek wie a jednak się łudzi".

Podsumowując, jestem na nie i tylko dlatego, że uważam że zaszkodzi to aktualnej popularności serwera :(

To co pisze dejmano też już było przerabiane. O ile graczy ze stałym IP pięknie wycinało to niestety miało to minus taki, że tych ze zmiennym randomowo banowało a jak wiadomo nie każdemu chce się pisać odwołania...

Opublikowano

Generalnie marzenie jest piękne, ale dbk podsumował wyżej.

Sam bym taką propozycję wyjął na naszym 5vs5 :peepoHappy:

Jeśliby się dało to jestem za 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Proponuję wprowadzić plugin, który skanuje bansa po ip i automatycznie wlepia bany, większość z nich ma stałe adresy IP. Wprowadzenie opcji prime zabiłaby serwer i to raczej każdy, trzeba być totalnym desperatem, żeby zrobić coś takiego. Zdecydowanie odpada. Ewentualnie wprowadzić opcję aka przepustki z wbitym którymś tam lvl w grze, chociaż na 90% jestem pewien, że to też nie przejdzie. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Dejmano jeszcze git opcje podsunal.

Co do tematu z godzinami to bardzo małe szanse zeby przeszlo. Byłbym z całego serca za zeby to wprowadzić ale jest to zbyt skomplikowane.

Po pierwsze publiczne konto będzie trzeba było mieć i nie każdy je ma w czym skutkuje spadek graczy.

Za to jeszcze jak miałem admina to są pory gdzie wszyscy mają prime na serwerku a ci non primeowcy siedzą często w porannych godzinach.

Min przegrane 250/300 godzin i to co dejmano napisał było by akceptowalna opcją. Tylko zaś trzeba by było mieć wymóg publicznego profilu a wiem ze były właściciel próbował ta opcje(o ile się nie myle) i chyba nie wypaliła. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Prime = Trzeba mieć 30min stażu jako Właściciel Serwera chyba, żeby popełnić tak karygodny błąd i to jeszcze na jednym z najlepszych serwerów w Polsce

Wymóg godzinowy = Wymaga to ustawienia profilu steam w tryb Publiczny, każda inna osoba która posiada tryb prywatny będzie automatycznie wyrzucana, oznacza to w skrócie jeszcze większe spadki osób i umieranie serwera niż w przypadku "Prime"

@ dejmanoXD  Ponad 74% graczy aktualnie zbanowanych u nas w bansie posiada zmienny adres IP. Banowanie kogoś w CS:GO po adresie ip to tak samo bezsensowny pomysł jak pierwsze dwa. Nie bez powodu bany za Duplicate ACC są zawsze z bomby czyszczone w rubryce "Adres IP" oraz odbanowywane.

Nie ma złotego środka na ewentualne "trolle". Nie będę się podejmował tak radykalnych środków jakie opisałem wyżej, bo po prostu byłbym totalnym idiotą i nie znałbym wartości Serwera.

Staramy się przyjmować jak najwięcej adminów, aby to oni pilnowali serwerów i porządku na nich, jest to jedyna słuszna i sensowna opcja na dzień dzisiejszy.

Wszystkie następne propozycje pdt.: Prime, przegrane godziny itd. będą zawsze odrzucane. Na tym serwerze nigdy nie zostaną wprowadzone takie funkcje.

GT przed zmianami 48th - GT po zmianach +600th (Prawdy nie da się oszukać)

Pozdrawiam!

• Lubię to! 2
  • KAT 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.