Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam i zapraszam do przesłuchania nowego wywiadu w którym udział wzięli @ happy. @ LEGENDAR @ Młodziak_ . Jest to nowa konwencja wywiadów wymyślona przeze mnie, zachęcam serdecznie do przesłuchania.

1501653573_Frame11.thumb.png.4c30c41f77f984c35eee4e5197a0dbfe.png

2006136551_Frame12.thumb.png.bee9555d36bbd8b8624caf9311015fdd.png

Edytowane przez Bioły
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

w 5:13 filmiku Legendar najprawdopodobniej pod wpływem substancji odurzających powiedział, że kocha białego co jest nie prawdą, bo tylko mnie kocha tylko mnie :heee:

LEGENDAR  

:peepoWhy:

• Zasłużony
Opublikowano

Potrzebowałam parę sekund, żeby się zczaić, że to serio głuchoniemy wywiad. A ja jak głupia zastanawiam się czemu dźwięk w lapku mi nie działa... :KappaW:

Gosia ?!  

identycznie xDD

• Haha 8
  • Donator
Opublikowano

👉👆🤘👊🤏🖐️👊🤲🤜👐👉🤙🤚🤲👇👇👇👉🖐️👋🤚🖖👍👎👏🙌🖖🤞👌👌👌

• Haha 5
  • Legenda
Opublikowano
4 godziny temu, Titania napisał:

Nie rozumiem koncepcji

Ice Cube Reaction GIF

Chyba za mało palę 

Koncepcja tego dzieła od początku była pewnym abstrakcyjnym eksperymentem na społeczności Katujemy.eu składająca się z cech istotnych danego zjawiska społecznego, jednak w czystej postaci niewystępujący w rzeczywistości. Koncepcja tego typu miała porównać ze sobą zjawiska norm społecznych, które w ten bardzo abstrakcyjny sposób względem owych abstrakcyjnych form, są niewyjaśnione.

• Haha 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ej chyba coś zepsuliście przy montażu bo nic nie słychać :200IQByczq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.