Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

loogo.png.dd009821cb354290969b942402c397

W dniu dzisiejszym kończymy wsparcie dla serwer Arena 1v1

Kto wie ten wie, jeżeli ktoś nie wie, to Arenka ostatnie miesiące otrzymywała ataki DDoS. Ataki na tyle mocne, że uniemożliwiły jakąkolwiek normalną rozgrywkę.

Obecna Arenka pod adresem IP (54.37.134.59:27015) zostaje jeszcze włączona przez następnych 10 dni, po upływie tego okresu samoczynnie się zamknie.

Jednak nasza stara (Główna) Arenka nadal będzie "czynna" jakkolwiek to brzmi, nadal będzie dostępna pod adresem IP (145.239.237.170:27015) <- Pod tym adresem IP nadal są ataki, ale zwyczajnie w świecie nie ma sensu uśmiercanie tego adresu IP z myślą, że kiedyś może będzie poprawa. Sama Arenka i jej cała struktura nadal istnieje i będzie istnieć, ale tylko na serwerze 15 slotowym i poza banderami Katujemy.eu

Reklamy na samej Arence nie ma sensu robić, ponieważ przypomina ona serwer od "podstaw"

Dziękujemy wszystkim osobom z całego serca za wkład włożony w ten serwer przez przeszło prawie 5 lat!

Był to jeden z największych, jak i nie największy diament Katujemy.eu

Serdecznie przepraszamy was graczy za problemy z którymi musieliście się wzmagać przez ostatnie miesiące z Arenką.

Robiliśmy wszystko co w naszej mocny, ale nie udało się odratować nieuniknionego.

Znalazłem na dysku jeszcze pamiętne zdjęcie z 10th na świecie, które Arenka osiągnęła jeszcze w tym roku (8 Luty 2022).

image.png

Sekcja komentarzy/postów jest do waszej dyspozycji, możecie napisać jaki czas spędziliście z Arenką lub wstawić jakieś ciekawe zdjęcia.

• Lubię to! 5
  • Wow 1
  • Przykro mi 29
Opublikowano

Mimo, że nie grałem dużo na arenkach 1v1 to jest sadge uczuć:FeelsBadMan:

• Przykro mi 3
Opublikowano

Co prawda nie grałem dużo na arence, lecz zdarzało mi się tam kilka razy zajrzeć. 

Szkoda że taki "Gigant" upadł :peepoBrokenHeart:

• Legenda
Opublikowano

Stare IP areny będzie miało 15 slotów i ciągle można na nie wchodzić, być może, gdy powrócą ludzie a hosting upora się z atakami DDOS ARENA wróci na forum Katujemy.

IP SERWERA - 145.239.237.170:27015

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Gram na arence od 2018 roku z dużymi przerwami od 2022 roku zaczołęm grać systematycznie dziękuje moim kolegą z administracji za wspaniale spędzone chwile , mam nadzieję że jeszcze się spotkamy na naszej ukochanej arence .  Do zobaczenia KATY :D

happy.  

Nie poddajemy się  jeszcze

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
  • Bywalec
Opublikowano

Spędzone ponad kilkaset godzin na tej arence... 

Będzie brakować tak świetnego serwera o takim pięknym community.

Dziękuje wszystkim za ten super spędzony czas z wami :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Byłem top3 GT i liczyłem że w końcu teraz tego Sebka i Grywona przegonie :KEKW:

No cóż, sadge :(

Myślę, że jeszcze coś podziałamy w tym temacie prędzej czy później ;)

Opublikowano

Piękne to były czasy, tyle osób poznanych na arenkach i spędzonego czasu. Szkoda że tak się stało ;/ mimo wszystko dziękuje wszystkim za poświęcony czas i starcia na arence <333

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
Spoiler

286834957_722963435610665_5535877290383032798_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=Nr4Sxpkyig8AX-vLayf&_nc_ht=scontent.fwaw7-1.fna&oh=03_AVJMBa4M49cw98ftaSgPztW3yVMcIxR9CmDO22TQrWic4w&oe=62E464BA

Szkoda serwera, tym bardziej, że włożyliście dużo pracy. Kiedyś się odbuduje.

• Lubię to! 2
Opublikowano
W dniu 1.07.2022 o 20:46, Karcok napisał:

loogo.png.dd009821cb354290969b942402c397

W dniu dzisiejszym kończymy wsparcie dla serwer Arena 1v1

Kto wie ten wie, jeżeli ktoś nie wie, to Arenka ostatnie miesiące otrzymywała ataki DDoS. Ataki na tyle mocne, że uniemożliwiły jakąkolwiek normalną rozgrywkę.

Obecna Arenka pod adresem IP (54.37.134.59:27015) zostaje jeszcze włączona przez następnych 10 dni, po upływie tego okresu samoczynnie się zamknie.

Jednak nasza stara (Główna) Arenka nadal będzie "czynna" jakkolwiek to brzmi, nadal będzie dostępna pod adresem IP (145.239.237.170:27015) <- Pod tym adresem IP nadal są ataki, ale zwyczajnie w świecie nie ma sensu uśmiercanie tego adresu IP z myślą, że kiedyś może będzie poprawa. Sama Arenka i jej cała struktura nadal istnieje i będzie istnieć, ale tylko na serwerze 15 slotowym i poza banderami Katujemy.eu

Reklamy na samej Arence nie ma sensu robić, ponieważ przypomina ona serwer od "podstaw"

Dziękujemy wszystkim osobom z całego serca za wkład włożony w ten serwer przez przeszło prawie 5 lat!

Był to jeden z największych, jak i nie największy diament Katujemy.eu

Serdecznie przepraszamy was graczy za problemy z którymi musieliście się wzmagać przez ostatnie miesiące z Arenką.

Robiliśmy wszystko co w naszej mocny, ale nie udało się odratować nieuniknionego.

Znalazłem na dysku jeszcze pamiętne zdjęcie z 10th na świecie, które Arenka osiągnęła jeszcze w tym roku (8 Luty 2022).

image.png

Sekcja komentarzy/postów jest do waszej dyspozycji, możecie napisać jaki czas spędziliście z Arenką lub wstawić jakieś ciekawe zdjęcia.

a co w sytuacji posiadania vipa na tej arence? arenka rip a korzyści żadnych

Karcok  

Jeżeli VIP był zakupiony na arenve zgłoś się do mnie na PW o przeniesienie funkcji na inny serwer.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.