Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdecydowanie czerwone i korki.

• I love it 2
Posted

Nic mi tak nie podnosi ciśnienia jak rowerzyści 

• Sad 1
  • I love it 2
Posted

Zwierzęta, wymuszanie, trzymanie się na ogonie, zajmowanie dwóch miejsc na parkingach

• I love it 1
  • Deserved
Posted

Kierowcy, którzy wpychają się, bo przecież nie poczekają kilku sekund. 

Pieszy, który stoi przy pasach i rozmawia z kimś...

• Like 1
  • I love it 1
  • Donor
Posted

Korki bo w nich spędzam tyle samo czasu co w pracy  :Pepocry:

Przechwytywanie.JPG

• Wow 1
  • I love it 1
  • Investor
Posted

Za każdym j**anym razem, kiedy pada deszcz i stoję przy pasach, to musi mnie ktoś ochlapać i dziwnym trafem zazwyczaj jest to kierowca BMW lub Audi :KEKW:

• Haha 3
  • Legend
Posted

Ludzie przechodzący i jeżdżący na czerwonym świetle, myślenie innych, że skoro włączył kierunkowskaz to ma pierwszeństwo, wyprzedzające się tiry po 5 min, starsze kobitki stojące przy pasach i rozmawiające w najlepsze (a nie zatrzymasz się to mandat) i ogólnie brak wyobraźni i kultury 

• KAT 1
  • I love it 3
Posted

Anemiczni kierowcy, gdy ktoś się wpycha na mój pas i gdy ktoś przy 120km/h jedzie 1m przy mnie

• I love it 2
  • Deserved
Posted

Dziurawe drogi, wyprzedzające się tiry, bądź jechanie na krajówce za tirem, trzymanie się blisko auta przy dużych prędkościach

• I love it 1
Posted

Piesi, którzy na siłę pchają się na pasy, bo mają pierwszeństwo, a nawet nie spojrzą się czy coś jedzie, tylko lecą od razu, korki:-)))))

• Sad 1
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.