Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wymuszanie 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nic mi tak nie podnosi ciśnienia jak rowerzyści 

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Zwierzęta, wymuszanie, trzymanie się na ogonie, zajmowanie dwóch miejsc na parkingach

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Kierowcy, którzy wpychają się, bo przecież nie poczekają kilku sekund. 

Pieszy, który stoi przy pasach i rozmawia z kimś...

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Korki bo w nich spędzam tyle samo czasu co w pracy  :Pepocry:

Przechwytywanie.JPG

• Inwestor
Opublikowano

Za każdym j**anym razem, kiedy pada deszcz i stoję przy pasach, to musi mnie ktoś ochlapać i dziwnym trafem zazwyczaj jest to kierowca BMW lub Audi :KEKW:

• Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

Ludzie przechodzący i jeżdżący na czerwonym świetle, myślenie innych, że skoro włączył kierunkowskaz to ma pierwszeństwo, wyprzedzające się tiry po 5 min, starsze kobitki stojące przy pasach i rozmawiające w najlepsze (a nie zatrzymasz się to mandat) i ogólnie brak wyobraźni i kultury 

• KAT 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Anemiczni kierowcy, gdy ktoś się wpycha na mój pas i gdy ktoś przy 120km/h jedzie 1m przy mnie

• Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Dziurawe drogi, wyprzedzające się tiry, bądź jechanie na krajówce za tirem, trzymanie się blisko auta przy dużych prędkościach

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Piesi, którzy na siłę pchają się na pasy, bo mają pierwszeństwo, a nawet nie spojrzą się czy coś jedzie, tylko lecą od razu, korki:-)))))

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.