Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie obok to wujek mieszka spoko jest, a na przeciwko same chamy i nie lubię ich to sądzę xd

• Zasłużony
Opublikowano

W bloku nikogo nie znam, tylko mówię dzień dobry i tyle. Za to na działce w domu jest całkiem co innego. Sąsiad wszystkiego pilnuje, siedzi w oknie, podpierdala, awanturuje się i tak cały czas :dogel:

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

W rodzinnym mieście mam samych super sąsiadów, więc osobiście mam dobre zdanie i myślę, że z wzajemnością, a w Gdańsku to nie znam, chociaż wokół mogą mieć złe zdanie jak słyszą jak ku*wuje w lidze legend. XD

• Legenda
Opublikowano

Problem był, gdy byłam młodsza, bo gdy coś zrobiłam to od razu wiedzieli rodzice, teraz są bo są, ani jakoś nienawidzę ani za specjalnie nie lubię. 

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Są cicho, nie robią problemów, większość to głównie mile osoby, znaczną część lubię, mam nadzieję, że uważają tak samo o mnie. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

raczej z nimi nie rozmawiam, co najwyżej dzien dobry powiem

• Uwielbiam 1
Opublikowano

na przeciwko to jakaś grupa 10 hindusów mieszka - alkoholicy
obok mieszkają studentki - piękne dziewczyny, ale do 4 impreza w ciągu tygodnia ;-;
last troche dalej obok - jakiś inżynier z informatyki, spoko gość
nie wiem co uważają, mam nadzieję, że nie słyszą jak krzyczę na komputer

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Znają cię sąsiedzi, skarżyli kiedyś w kółko bo im przeszkadzało ziółko jak paliłeś pod klatówką.

Sąsiedzi pewnie myślą, że jestem koxuwer 1337, drugi rambo, rocky balboa, super man i wiele innych WILEKICH SUPER BOHATERÓW.

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Nigdy mnie nie interesowały plotki, więc nie wiem co kto, gdzie i z kim, więc w mojej opini mieszkam raczej w miłej dzielnicy w Holandii, a sąsiedzi są kulturalni, zawsze uśmiechnięci, mówią dzień dobry :D Co myślą o mnie jako sąsiadce? Nie wiem, haha. Ktoś musiałby sam ich zapytać. Raczej nikt nie podchodzi do kogoś na ulicy i nie mówi prosto z mostu - ej, słuchaj, jesteś naprawdę beznadziejnym sąsiadem xD 

Osobiście jestem zdania - ŻYJ I DAJ ŻYĆ INNYM

• Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano

Są w porządku, Holendrzy to bardzo pozytywni i otwarci ludzie, mimo iż się kogoś nie zna to taka norma ze każdy sobie mówi "Hai" ;D i w weekendy często coś świętują bez okazji, jest wesoło. Z kolei  koło Polaków mieszkałam to masakra, wstyd się do nich przyznać. Nie mam nigdy zatargów z sąsiadami więc myślę, że nic złego nie myślą o mnie.

• KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Większość moich sąsiadów to starsze małżeństwa i są nwet spoko bo o dziwo się nie czepiają, a o mnie nie wiem co uważaj pewnie mała patusiara XDD

• Haha 2
Opublikowano

Tego to nikt nie wie, nie interesuję się żadnym z nich i mam nadzieję, że działa to w dwie strony

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.