Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżonego: dałmianoiksde 

Opis sytuacji: no nie wiem, napisałem odwolanie a ten mi daje warny ze niby obrazam kogos? o co tu teraz chodzi ale tak serio? lubisz nękać nowych czy jak? mowienie prawdy to obraza ?

Powód:  chyba mnie nie lubi typ

Dowody: tu na tym forum

Gosia ?!  

Kolejny warn za prowokację. Skoro napisałeś skargę, czyli oficjalny temat, to zachowuj się w nim. 

• Haha 2
  • Sad 3
  • Legend
Posted

Rejestrując konto potwierdzasz wszystkie zasady i normy zachowania się na forum. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania.

image.png.6078baf7d4e6f428a590d86a2a1d33bb.png

image.thumb.png.4348b553acb10f72aa86e2317846f0ad.png

Admin ma prawo Cię sprawdzić, może się pomylić, w takich sytuacjach piszesz grzecznie odwołanie, nie trzeba cisnąć innych. 

• Like 7
  • Legend
  • Popular Post
Posted

1. "Kleszcz życiowy", "zero", "tasiemiec", "liszaj", to określenia, którymi kierowałeś się w stronę admina w odwołaniu od bana, czyli w oficjalnym temacie. Nie dziw się, że otrzymałeś za to warna, bo post można napisać na wiele innych, kulturalniejszych sposobów, Twój przesiąka jedynie prowokacją. 

Dla potwierdzenia moich słów: 

Spoiler

choryberet1.png

2. Po otrzymaniu warna zrobiłeś na forum syf, bo inaczej tego określić nie można. Spamowałeś gdzie się da, a były to bezcelowe posty. 

3. W tej skardze również obraziłeś moderatora, za co otrzymałeś ode mnie warna. Nie wiedziałam, że dorośli ludzie nadal przekręcają imiona/nicki innych osób, żeby być zabawnym. 

4. Kolejny bezsensowny post, za którego także otrzymałeś ostrzeżenie: 

5. image.png

Nie będziesz nam stawiał warunków. Mamy zasady, których się trzymamy. UB otrzymasz dopiero wtedy, gdy demo zostanie rozpisane przez admina. Robienie cyrku na pewno lepiej nie wpłynie na całą sprawę. 

Skargę na @ dejmanoXD  odrzucam, bo jego działanie było w 100% poparte regulaminem forum. Tobie również radziłabym go przeczytać, jeżeli nadal nie widzisz nigdzie swojej winy, a wszystko co mówisz określasz jako "prawdę", a nie obrazę w stronę drugiego człowieka. 

• Like 12
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.