Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: misiek223

Ilość Ostrzeżeń: 1

Sposób odrobienia: (Kupno/Reklamy) nie chce odrobic a chce sie odwołac od moim zdaniem nieslusznego warna. Dostałem warna za aktualizacje statusu na profilu @ .:Szwagier:.  "Karma" - tylko to bylo napisane i @ dejmanoXD  uznal to za prowokacje? xd 

@ dejmanoXD  ale gdzie skłamałem? Zostałem ukarany za to co zrobilem dzień wcześniej, wiem za co i z tym nie mam żadnego problemu, ponieważ zdaje sobie sprawe ze wpis moglbyc prowokujacy.  @ Titania zrobił/a to co słuszne. Kolejny status dodałem juz tak jak napisałem i żadnego kłamstwa ani prowokacji w tym nie widzę, nawet nie miałem tego na celu. 

A Szwagra nie bylo na forum od poniedziałku to jak on miał to ukryć? 

@ dejmanoXD "Reasumując. Wchodzisz na forum tylko po to, by siać ferment i czepiać się ludzi. Ja skończyłem. " - em xd dobra odrzuccie to bo widze ze nie ma co. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Legend
  • Popular Post
Posted

Piszesz odwołanie - spoko, tylko po co kłamać? Tym niewiele zdziałasz. @ .:Szwagier:.  prawdopodobnie usunął status i na pewno nie było to jedno słowo, tylko "twoje serwerki są puste, karma:*"

Dzień wcześniej dostałeś identycznego warna za prowokację w stronę szwagra od @ Titania , skoro nic do Ciebie nie dociera i nie wiesz jak masz się zachować, będziesz dostawać kolejne jako cenną lekcję, aż przy 6 nas więcej nie odwiedzisz. :-)

image.png.a24fb48ec4c74808fc2c5bf5db991118.png

/////

ok. pierwszy warn za:

image.png.188e3c8b1316ee33d03c2e641e470cc7.png

kolejny:

image.png.bc04a4c35bf40a6c84de8c5f48d63d75.png

Po trzecie, moment w którym dostałeś info żebyś nie prowokował, kilka godzin przed warnem:

image.png.64f4a50a6cd4feff115b776c2f223a86.png

Reasumując. Wchodzisz na forum tylko po to, by siać ferment i czepiać się ludzi. Ja skończyłem. 

• Like 9
  • Haha 1
  • I love it 3
  • Legend
Posted

Nie wiem jaki jest sens wchodzenia na forum tylko po to, aby komuś dopiec lub go wyśmiać. Rozumiem, to tylko internet, ale człowiek nie musi być dla człowieka wilkiem. Podwinęła się noga, to trudno, niech każdy pilnuje własnych spraw. To Administracja Wyższa jest od oceniania spraw i decydowania, który serwer nadal będzie na sieci. 

Otrzymałeś do tej pory 3 ostrzeżenia za dosłownie to samo. Jeżeli ktoś łamie u nas regulamin - otrzymuje ostrzeżenie pisemne lub słowne, z kolejnym przewinieniem kara wzrasta. Sprawa mogłaby być kompletną pierdołą, a i tak mógłbyś wyrwać za to warna, bo zdarzyło się to już wcześniej.

Spoiler

image.png

Wielokrotnie zostałeś upomniany, nie tylko wczoraj - a jeszcze wtrącę - moderator nie ma obowiązku tego robić. Dowody zostały już przedstawione przez @ dejmanoXD .

Dodatkowo - post nie został ukryty przez Dejmana czy Szwagra, a przez innego moderatora, co za tym idzie - kolejna osoba uznała, że post był prowokujący/w pewnym stopniu obraźliwy.

Nie musicie się darzyć jakąkolwiek sympatią, ale skoro wiecie, że nie jest Wam po drodze ze Szwagrem czy kimkolwiek, to siedźcie w swoim miejscu i każdy będzie zadowolony. Nie doszły mnie słuchy, aby ktokolwiek z osób funkcyjnych z Katujemy (opiekun w górę) wchodził do kogoś na forum i też robił burdę. Siedzimy u siebie, więc oczekujemy tego samego albo chociaż spokojnego zachowania.

Prośbę o zdjęcie warna odrzucam, wyjaśnienia są wyżej. 

• Like 6
  • KAT 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.