Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Łukasz
Staż na forum : praktycznie od początku
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : w zależności od dnia tygodnia od 3-5godzin
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Dam sobie 9,5, ponieważ każdy może coś wypalić
Dlaczego ty? : Jestem osobą, która jest na sieci od początku. Kiedyś wdawałem się w kłótnie teraz jest zupełnie inaczej, sami potwierdziliście to w opiniach "o mnie". Moja aktywność ostatnio bardzo wzrosła, nie ma ze mną problemów i chyba wszyscy wiedzą jak zależy mi na rozwoju forum. Bardzo dużo angażuję się w życie naszego półrocznego już projektu, wiele osób mnie kojarzy. Nie mam też innych rang, które odciągają mnie od forum chodzi mi o posiadanie 3 adminów i UB. Proszę o szansę, poparcie i przynajmniej okres próbny, ponieważ zależy mi na tej roli.
Znajomość IPB [0/10] :
ostatnio czytałem sporo 8

Spełniam wszystkie wymagania

Proszę o ponowne zaufanie jak było to ostatnio:

http://katujemy.eu/index.php?/topic/6027-clinic-moderatorem/

Opublikowano

Oczywiście że jestem na TAK. 

Jesteś z nami praktycznie od początku, widać zaangażowanie w życie forum oraz Twoja aktywność znacznie wzrosła od złożenia pierwszego podania na Moderatora. Wiek jest odpowiedni a co z tym idzie również rozsądek, a więc wiem doskonale że Twoje decyzje będą przemyślane i nie pochopne. Uważam że zasługujesz aby objąć to stanowisko. 

Opublikowano

Nadal jestem za tym, żebyś to ty w tej rekrutacji został moderatorem. Denerwuje mnie jedynie fakt, że skopiowałeś poprzednie podanie od A do Z. Trochę więcej zaangażowania. Wszystko na swoim miejscu, wiek, brak rang i dużo czasu. Na tak :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jestem na tak, człowiek rozsądny, poważny, godny do reprezentowania moderatora. :)

Jednakże, myślę że aktywność na forum poprawisz.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bardzo solidny kandydat... ode mnie masz Wielkie Tak :> 

Znajomość Ipb +
Ogar +
Dojrzałość +
Wiek +

Powodzenia! 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak najbardziej na Tak.

Staż 5 miesięczny jest +

Wiek +

A co z resztą to się okaże. Dałbym Ci szansę wykazania się nawet i na początek na okres próbny.

• Lubię to! 1
Opublikowano

No i dotarłem i do twojego podanka ;)

Ja jestem jak najbardziej na tak.

Ziomek jest aktywny, miły (czasami ponoszą go nerwy xD), ma duży staż, jest dojrzałą i lubianą przez innych użytkowników osobą i nadaje się na to stanowisko.

• Legenda
Opublikowano

Kolejny świetny kandydat. Nie mam do ciebie jakichkolwiek zastrzeżeń. Miły, pomocny, duży staż, tylko popraw troszkę aktywność. 

Opublikowano

Również jestem na tak aktywny, o dużym stażu, ogarnięty myślę że da rade.

Opublikowano

Co tu dużo mówić, najlepsza kandydat!

Jesteś z nami bardzo długo, do tego jesteś aktywny i angażujesz się w życie forum.  Wielkie tak mordko! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.