Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Nick:  war

Co chcesz wprowadzić/zmienić:  Proponuję zmodyfikować lekko strefę banów 1.6 oraz CSGO, mianowicie dać mozliwość rozpisania demka nie tylko UBT lecz tez zwykłym użytkownikom, ewentualnie administracji serwera z ktorego poszło zgłoszenie, ułatwiło by to pracę UBT bo nie zawsze potrafią wszystko wyłapać  a gdy 2-3 adminów da swoją rozpiskę to sprawa moze okazać sie troszkę jaśniejsza, nie sądze zeby zrobił sie z tego spam bo komentarzy pod zgłoszeniem będzie jedynie kilka. Rzecz jasna ostateczna decyzja będzie nalezec do UBT lecz takowy admin mógły dorzucic od siebie jakieś czasówki ktorych nie wyłapał ani UBT ani uzytkownik zgłaszający. Nie wiem czy ten temat był juz poruszany lecz wydaje mi się ze nie wyniknie z tego nic złego. 

edit// wiesz co, wasza praca jako tako będzie wciaz taka sama bo wasza decyzja będzie ostateczna i to wy będziecie banować/ sciągać bany lecz nie ukrywajmy ze nie jesteście nieomylni, czy to opiekun czy administrator a przy mozliwosci wypowiedzenia sie szerszej grupie osob moglibyście sie tez ich rozpiskami sugerować, wiedzieć na co i pod jakim kątem zerknąć, w końcu im więcej rąk do roboty tym lepiej, prawda? 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano
28 minut temu, war napisał:

a gdy 2-3 adminów da swoją rozpiskę to sprawa moze okazać sie troszkę jaśniejsza

28 minut temu, war napisał:

Rzecz jasna ostateczna decyzja będzie nalezec do UBT

Przecież jeśli UBT twierdzi, że dana akcja jest czysta lub spalona, to nie zmieni zdania pod wpływem tego, co sądzi o tej akcji dany admin / użytkownik.

Obecnie jeśli gracz nie zgadza się z werdyktem UBT, to post jest zgłaszany i sprawdza temat Opiekun UBT.

Jeśli następnie gracz WCIĄŻ nie zgadza się z werdyktem, wtedy już do gry wchodzi administrator kierujący pracą danego działu UBT.

Koniec końców, demko jest rozpisywane i oceniane w trzech etapach - a wtedy nie ma możliwości już o pomyłce ;> 

Jestem na nie.

Nawiasem mówiąc, jeśli dać takie możliwości każdemu, to jaki będzie sens pracy i stanowiska UBT?

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Też jestem na nie!

- Narobiło by to dużo niepotrzebnego spamu w odwołaniach.

- Są Ludzie na stanowisku którzy wykonują świetnie swoją pracę między innymi @ Łasica

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

Nie widzę sensu dawania użytkownikom takiej możliwości - od tego jest skład UBT. Pojawi się wtedy za duży chaos w temacie, mamy grupy na różnych komunikatorach gdzie się dzielimy swoimi opiniami na temat demek czy innych graczy. Zbędna propozycja. 

• Lubię to! 7
Opublikowano

Jestem na nie,

decyzja ostateczna czy nie ostateczna raczej średnio ktokolwiek chciałbym czytać wypociny jakiś świeżaków po swoim banie "tutaj ten aimlock, a tutaj ten trigger". Założe się, że dobre 60% administracji nie potrafi sensownie rozpisać demka, a co dopiero prawidłowo ocenić gracza czy używa wspomagaczy, większość adminów i tak banuje na czuja, więc XD. Nie widzę najmniejszego sensu, aby wprowadzić taką opcję. 

Już trafił się jeden specjalista od rozpisywania demek który mnie "rozpisał", że mam Aimlock czy coś, a nie wziął pod uwagę, że miałem w tym momencie 150 pingu i lekkie teleporty XD.

A więc zostawmy rozpisywanie demka samemu UBT.

• Legenda
Opublikowano

Kategorycznie odpada.

Od rozwiązywania spraw od banów jest zespół UBT, a nie "zwykli" gracze.

Jeżeli ktoś ma ochotę się sprawdzić jako UBT rekrutacja jest nadal otwarta, ale reguła podana w temacie na 100% nie zostanie dodana.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.