Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: qu3nafide

Co chcesz wprowadzić/zmienić:  drużynę, rozrywkę dodatkową.

Asso, mam propozycję założenia team'u naszego forum o co mi chodzi? Już tłumaczę.

Drużyna e-sportowa gry Counter-Strike.

Wraz z paroma osobami którymi udało by mi się zebrać byśmy przedstawiali forum w dobrym świetle.

Byśmy grali na inne sieci, sparingi turnieje przez to Katujemy by się rozległo po wszystkich forach.

Opcja jest naprawdę bardzo fajna, kiedyś prowadziłem taką drużynę na innym forum które już nie istnieje, dobra zabawa i przez to dużo osób zarejestrowało się na sieci.

Treningi

Na czym by polegały treningi?

Wraz z drużyną byśmy grali na różnych mapach do ćwiczeń aim'a czy movement'u a zarazem refleksu z broni snajperskiej [AWP]

Nie zapominajmy także o mapach do ćwiczeń z granatami i innymi taktykami.

Sparingi

Jako "Założyciel" team'u umawiałbym się z innymi forami na sparingi gdzie końcowy wynik byłby udostępniany na danym dziale forum.

Sparingi by się odbywały co jakiś czas, kiedy każdy by miał czas i nic zaplanowanego na daną godzinę.

Mam nadzieję, że propozycję zostanie rozpatrzona pozytywnie, jakby były jakieś pytania od Administracji kontakt ze mną jest na steam.

Dzięki za chwilę poświęconego czasu na przeczytanie propozycji życzę ci miłego dnia!

QU3NAFIDE.jpg

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano
6 godzin temu, qu3nafide napisał:

byśmy przedstawiali forum w dobrym świetle

Zarejestrowałeś się na tym forum 2 dni temu.

Jeszcze nie wiadomo nawet, czy będzie można Ci zaufać, a Ty już chcesz reprezentować Katy na zewnątrz? :KappaW:

Oczywiście, że nie NIE, choćby ze względu wymienionego wyżej oraz z powodów logistycznych i problemów związanych z planowaniem/nadzorowaniem, które by wyniknęły w trakcie.

Tak BTW, to nasza sieć nie jest przedstawiana w złym świetle, więc powód chęci stworzenia "teamu" jest co najmniej dziwny.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Popieram kolegę wyżej.

Oczywiście też jestem na NIE.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Forum jest przedstawiane w bardzo dobrym świetle, wiec nie widzę potrzeby tworzenia zespołu pod bandera „Katujemy”.

Jestem na NIE.

Opublikowano

koncepcja team'u nie jest najgorsza, ale pojawia się pytanie - po co?
- nikt cię nie zna
- założyłeś konto niecałe trzy dni temu
- forum ma wspaniałą opinię 
- chcesz dowodzić teamem będąc tak naprawdę nn na sieci
Na nie 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.