Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Mysle ze nie, jednak w młodym wieku są rozne dziwne pomysly xD

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Myślę, że ogólnie określanie "dorosłości" pod kątem tylko i wyłącznie wieku jest bez sensu, ale inaczej nie jesteśmy tego sprawdzić, bo brakło by ludzi od tego. Po coś jednak ten wiek jest i według mnie w tym przypadku lepiej uogólnić. Osoby niepełnoletnie nie powinny według mnie głosować

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Jeżeli dana osoba jak na swój wiek jest bardziej dorosła niż niejeden 30 latek, to dlaczego by nie miała prawa do głosu? Zna się na rzeczy, jest inteligenta, to powinna również zagłosować, ale co z tego, że takich niepełnoletnich osób jest może 5%, które myślą racjonalnie. Nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie, bo bym wtedy musiał wszystkich niepełnoletnich rzucić do jednego wora.. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Imo prawo do glosowania powinno być nadane od 50k zapłaconych w podatkach i zabierane jak się weźmie więcej niż 10k zasiłków 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
4 godziny temu, czak napisał:

Niektórzy dorośli nie powinni, a co dopiero dzieci... 

Totalnie się zgadzam.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
  • Inwestor
Opublikowano

Moim zdaniem to przed każdymi wyborami powinny być przeprowadzane chociaż podstawowe teksty na inteligencję. :KEKW:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Stanowczo Nie większość ludzi poniżej 18 lat (bez obrazy dla nikogo) ma jeszcze mleko pod nosem więc absolutnie nie

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Uważam, że nie oraz uważam, że prawa wyborcze powinny być ograniczone w niektórych przypadkach 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Niektóre osoby poniżej 18 roku życia mają za przeproszeniem w głowie śmietanę :) 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie bo mają kiełbie we łbie, chociaż widać że wielu dorosłych też ma to samo w głowie a mianowicie niewiele:FeelsBadMan:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

według mnie głosy powinny być od 20 roku życia do 50/60 w maxie 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Moim zdaniem zdecydowanie nie. Jak dobrze wiadomo może się trafić bardzo mądra, młoda osoba ale do polityki lepiej się nie mieszać w takim wieku.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

pójdzie taki 14 latek i będzie ,,kocham prezydenta Dude i Morawieckiego''

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.